Tilbudsavis | Juli 2021

Priser i tilbudsavisen er gældende fra 1. juli til 31. juli.

Vores tilbudsavis er sprængfyldt med nyheder, inspiration og varer til virkelig skarpe tilbudspriser. Du kan nu placere varer fra avisen direkte i din kurv ved at trykke på varenummeret.

SMART! - Produkter, som kræver færre ressourcer

Det er smart at arbejde effektivt og bruge tiden på det, der skaber værdi. Derfor tilbyder AB Catering en perlerække
af produkter, der gør din hverdag smartere og bedre. Bliv præsenteret for koncepter som Catercut, Sous Vide, Delicate, Greenfeast og Grab' N Go. Koncepter med friske råvarer, som er nemme at benytte i det travle køkken.

Delicate Salater & Dressinger

Nu kan du bestille et stort udvalg af friske salater, dressinger og tilbehør fra dag til dag. Bestil i dag og modtag på din næste leveringsdag. Disse produkter er perfekte til det travle køkken eller kantinen, når der hurtigt skal serveres spændende og frisklavede salater. Gå på opdagelse i hæftet og klik på de varer, du ønsker at lægge i din kurv.

Tema: IS-kolde Fristelser

Danskerne elsker is og du kan også få mere gang i salget af de iskolde fristelser. Se vores store sortiment indenfor is, soft-ice, toppings og tilbehør. Der er masser af varianter, så du kan skille dig ud fra mængden. 

Klik på varenummer for at lægge i kurven.

Tema: Vin & Spiritus

Velkommen til sommerens samling af vin, spiritus og tilbehør. Her finder du de traditionelle flasker, nye varianter og forskellige typer drinksmix. 

Tilbudspriserne i hæftet er aktive i perioden 1. juni til den 31. august 2021.

Tema: Plastvarer

Den 3. juli 2021 træder EUs plastdirektiv i kraft og dermed udfases en række plastprodukter. Vi har lavet dette konverteringshæfte med produkter af plast, som udgår og vores forslag til erstatning. Læs mere om hvilke plast-produkter, der forbydes og find de mere bæredygtige alternativer her.