Tilbudsavis November-December 2023

Priser i tilbudsavisen er gældende fra 1. november 2023 til 31. december 2023.

Vores tilbudsavis er sprængfyldt med nyheder, inspiration og varer til virkelig skarpe tilbudspriser. Du kan nu placere varer fra avisen direkte i din kurv ved at trykke på varenummeret.

Vin & Spiritus

Bliv klar til sæsonens smagfulde serveringer med inspiration fra vores store udvalg. Vi har flaskerne til dig uanset, om du er til fyldige rødvine, festlige bobler eller farverige drinks. Dermed kan du let blive klar til at sætte skønne drikke på menuen, som vil imponere dine gæster.

Slik & søde sager

Efteråret er over os og højtiderne står for døren. Det betyder, at det igen er tid til indendørshygge og højtidelige sammenkomster, som traditionen tro kalder på både chokolade, slik, snacks og snolder. Gå på opdagelse iblandt sæsonens bedste fristelser og gode tilbud, som vi har samlet til dig i vores nye temaavis.

Sæsonaktuel Inspiration

I temaavisen Sæsonaktuel Inspiration har vi samlet et stort udvalg af sæsonens friske, danske grøntsager, frugter og bær samt gode tilbud og inspirerende opskrifter til din efterårsmenu. Læs temaavisen her og få god inspiration til, hvordan du kan forkæle dine gæster med sæsonens første efterårsråvarer.

Lactalis - Ost & charcuteri

Der er en verden af ost at gå på opdagelse i, så dyk ned i dette katalog, hvor du kan få inspiration til både salater og varme retter med ost samt tilbehør til ostebordet. Desuden kan du blive klogere på nogle af de forskellige oste, og så får du flere guides til håndtering af de mange typer af den smagfulde spise. Bestil hurtigt og nemt til dit eget køkken ved at klikke på de forskellige varer for at lægge dem i kurven.

Delicate
Salater

Nu kan du bestille et stort udvalg af friske salater, dressinger og tilbehør fra dag til dag. Bestil i dag og modtag på din næste leveringsdag. Disse produkter er perfekte til det travle køkken eller kantinen, når der hurtigt skal serveres spændende og frisklavede salater. Gå på opdagelse i hæftet og klik på de varer, du ønsker at lægge i din kurv.

Dansk Gastro Kalv - udsøgt kalvekød med god samvittighed

Gastro Kalv er dansk kalvekød af højeste kvalitet. Det er succeshistorien om, hvordan man med innovation har forvandlet spild til en udsøgt spise, og hvordan et stort fokus på dyrevelfærd har sikret Gastro Kalv to hjerter i dyrevelfærdsmærkningen. Dyrene er en krydsningsrace, og de vokser op hos udvalgte landmænd, der prioriterer det gode dyreliv. Det giver dyr i trivsel og møre bøffer. Klik ind og læs hele historien her.