Tilbudsavis | august 2020

Priser i tilbudsavisen er gældende fra 1. august til 31. august

Vores tilbudsavis er sprængfyldt med nyheder, inspiration og varer til virkelig skarpe tilbudspriser. Du kan nu placere varer fra avisen direkte i din kurv ved at trykke på varenummeret.

TEMA: Sommerfristelser 2020

Det er sommer i Danmark og det fejrer med en ny kampagne fyldt med solskin, iskolde fristelser og spændende produkter til sommerlandet. Gå på opdagelse blandt vores skarpe tilbud på mange slags forskellige is, slush, soft ice, kager og dekorative råvarer, som kan hjælpe dig med at friste dine sommerkunder.

Husk, at du kan lægge varer direkte i din webshop-kurv ved at klikke på varenummeret. Kampagnen og priserne er gældende i perioden 01/07-20 til og med 31/08-20.

TEMA: Sommerdrikke 2020

Vi giver dig her et stort udvalg af drikkevarer til sommeren. Du finder mange spændende nyheder og en række klassiske sommerdrikke, som med garanti vil vække begejstring hos dine kunder. Gå på opdagelse blandt eksotiske frugtjuicer, øl fra mikrobryggerier og lækre kaffedrikke og klik blot på varenummeret, hvis du vil lægge en vare i din webshop-kurv. Det er nemt.

Kampagnen og priserne er aktive i perioden 01/07-20 til og med den 31/08-20.

Singlepack Temaavis

Vi har samlet en lang række singlepakkede varer, som særligt i denne periode kan hjælpe dig til at vedligeholde et højt hygiejneniveau fx på buffetten.

Rengøring Temaavis

Rengøring og hygiejne er i denne tid vigtigere end nogensinde. Du får her et overblik over de anbefalede produkter indenfor rengøring og hygiejne. 

Specialoste Temaavis

Gå på opdagelse blandt en lang række specialoste og få leveret allerede i morgen, hvis du bestiller tidligt. Læs mere om smag, styrke og anvendelsesmuligheder.