Tilbudsavis | juni 2020

Priser i tilbudsavisen er gældende fra 1. juni til 30. juni

Vores tilbudsavis er sprængfyldt med nyheder, inspiration og varer til virkelig skarpe tilbudspriser. Du kan nu placere varer fra avisen direkte i din kurv ved at trykke på varenummeret. Tilbudsavisen for juni udkommer kun i denne digitale udgave.

Stort udvalg i praktiske, enkeltpakkede produkter

Særligt i denne tid kan det være smart og hygiejnisk at tilbyde enkeltpakkede produkter til dine kunder. Vi har samlet en lang række praktiske produkter, som du kan bruge i hverdagen. Klik på et varenummer for at overføre varen til din indkøbskurv. 

Alt til rengøring og hygiejne

Rengøring og hygiejne er vigtigere end nogensinde i denne periode. Vi har samlet en lang række rengøringsartikler, som du kan bestille og få leveret snarligt, så dit spisested også kan leve op til kravene. Husk at du kan placere varerne direkte i din webshop-kurv ved at klikke på varenumrene.

+50 Specialoste leveret i morgen

Vi har sammen med Lactalis lavet et spændende nyt koncept, som giver dig endnu kortere bestillingsterminer på spændende specialvarer. Gå på opdagelse her i det nye hæfte, hvor du finder flere end 50 specialoste med forklaringer og vareinformationer. Som noget nyt kan vi tilbyde levering allerede i morgen, hvis du overholdet deadlines. God fornøjelse.