Tilbudsavis Juni 2024

Priser i tilbudsavisen er gældende fra 1. juni 2024 til 30. juni 2024.

Vores tilbudsavis er sprængfyldt med nyheder, inspiration og varer til virkelig skarpe tilbudspriser. Du kan nu placere varer fra avisen direkte i din kurv ved at trykke på varenummeret.

Sommerdrikke

Foråret er over os, og det begynder at smage af sommer og lunere tider. Dermed er det også tid til at gå på opdagelse i vores store udvalg af velsmagende drinks og drikke, som kan pryde din menu den kommende sæson. Se vores nyheder, kendte klassikere og gode tilbud og få inspiration til, hvordan du kan servere de største smagsoplevelser for dine gæster.

Vin & Spiritus

Gå på opdagelse i vores temaavis Vin & Spiritus og få inspiration til dine sommerserveringer. Vi har samlet sæsonens bedste vine, bobler og drinks, så du let kan begejstre dine gæster i den kommende tid. Se mere i temaavisen lige her.

Lactalis - Ost & charcuteri

Der er en verden af ost at gå på opdagelse i, så dyk ned i dette katalog, hvor du kan få inspiration til både salater og varme retter med ost samt tilbehør til ostebordet. Desuden kan du blive klogere på nogle af de forskellige oste, og så får du flere guides til håndtering af de mange typer af den smagfulde spise. Bestil hurtigt og nemt til dit eget køkken ved at klikke på de forskellige varer for at lægge dem i kurven.

Delicate
Salater

Nu kan du bestille et stort udvalg af friske salater, dressinger og tilbehør fra dag til dag. Bestil i dag og modtag på din næste leveringsdag. Disse produkter er perfekte til det travle køkken eller kantinen, når der hurtigt skal serveres spændende og frisklavede salater. Gå på opdagelse i hæftet og klik på de varer, du ønsker at lægge i din kurv.

Dansk Gastro Kalv - udsøgt kalvekød med god samvittighed

Gastro Kalv er dansk kalvekød af højeste kvalitet. Det er succeshistorien om, hvordan man med innovation har forvandlet spild til en udsøgt spise, og hvordan et stort fokus på dyrevelfærd har sikret Gastro Kalv to hjerter i dyrevelfærdsmærkningen. Dyrene er en krydsningsrace, og de vokser op hos udvalgte landmænd, der prioriterer det gode dyreliv. Det giver dyr i trivsel og møre bøffer. Klik ind og læs hele historien her.