Tilbudsavis Oktober 2022

Priser i tilbudsavisen er gældende fra 1. oktober 2022 til 31. oktober 2022.

Vores tilbudsavis er sprængfyldt med nyheder, inspiration og varer til virkelig skarpe tilbudspriser. Du kan nu placere varer fra avisen direkte i din kurv ved at trykke på varenummeret.

TEMA: Økotober 2022

Marker der summer af liv, friske råvarer i sæson og mere grønt på menuen. Økologien har meget at tilbyde, derfor har vi samlet al den bedste økologi i én avis – fyldt med inspiration og gode tilbud.

TEMA: Slik & søde sager

Vi kan friste med den bedste konfekture, sæsonen har at byde på. Kategorien er i hastig vækst, og udvalget af lækkerier har aldrig været større.

I avisen finder du således god inspiration til sæsonens søde serveringer - og husk, at vi i også har gode særtilbud, så du kan forkæle dine gæster med danskernes absolutte sæsonfavoritter.

Lactalis - Ost & charcuteri

Der er en verden af ost at gå på opdagelse i, så dyk ned i denne tilbudsavis, hvor du kan få inspiration til både salater og varme retter med ost samt tilbehør til ostebordet. Desuden kan du blive klogere på nogle af de forskellige oste, og så får du flere guides til håndtering af de mange typer af den smagfulde spise. Bestil hurtigt og nemt til dit eget køkken ved at klikke på de forskellige varer for at lægge dem i kurven.

Delicate
Salater

Nu kan du bestille et stort udvalg af friske salater, dressinger og tilbehør fra dag til dag. Bestil i dag og modtag på din næste leveringsdag. Disse produkter er perfekte til det travle køkken eller kantinen, når der hurtigt skal serveres spændende og frisklavede salater. Gå på opdagelse i hæftet og klik på de varer, du ønsker at lægge i din kurv.

Dansk Gastro Kalv - udsøgt kalvekød med god samvittighed

Gastro Kalv er dansk kalvekød af højeste kvalitet. Det er succeshistorien om, hvordan man med innovation har forvandlet spild til en udsøgt spise, og hvordan et stort fokus på dyrevelfærd har sikret Gastro Kalv to hjerter i dyrevelfærdsmærkningen. Dyrene er en krydsningsrace, og de vokser op hos udvalgte landmænd, der prioriterer det gode dyreliv. Det giver dyr i trivsel og møre bøffer. Klik ind og læs hele historien her.