Tilbudsavis | December 2020

Priser i tilbudsavisen er gældende fra 1. december til 31. december

Vores tilbudsavis er sprængfyldt med nyheder, inspiration og varer til virkelig skarpe tilbudspriser. Du kan nu placere varer fra avisen direkte i din kurv ved at trykke på varenummeret.

Tema: Sæsonaktuelle Grøntsager

Den danske muld bugner med friske, grove grøntsager i de lidt mørkere måneder. GASA og AB Catering kan nu med stolthed præsentere dig for dette lækre hæfte - sprængtfyldt med spændende, sæsonaktuelle grøntvarer.

Se også opskrifter med korte videoer på 4 retter baseret på sæsonens grønne varer. Der er et væld af inspiration og kort til bestilling.

HUSK: Du kan klikke på alle råvarerne i hæftet og se mere eller lægge i din kurv. Simpelt og smart. 

Tema: Emballager

Julen i år kan godt blive en lidt anderledes en af slagsen. Der kan komme meget fokus på take away og julemenuer, som skal præsenteres flot for kunder i praktisk emballage. Vi har samlet en række emballager, som kan hjælpe dig med at give dine julekunder en flot oplevelse, når de bestiller mad hos dig.

Klik på de varer, som du ønsker at se nærmere på. Login på shoppen - så finder vi også en pris til dig.

Vin & Spiritus - Jul & Nytår

Vi har samlet et nyt katalog med vine, spiritus, shots og meget andet. Gå selv på opdagelse og klik på de varenumre, som du finder interessante. Så giver vi dig mere information og pris.

Juleknas fra Toms

Julen er på vej og det betyder juleknas. Vi har samlet en række lækre sager fra Toms, som kan bringe lidt ekstra glæde på kontoret, i køkkenet eller som gave.

Rengøring Temaavis

Rengøring og hygiejne er i denne tid vigtigere end nogensinde. Du får her et overblik over de anbefalede produkter indenfor rengøring og hygiejne. 

Specialoste Temaavis

Gå på opdagelse blandt en lang række specialoste og få leveret allerede i morgen, hvis du bestiller tidligt. Læs mere om smag, styrke og anvendelsesmuligheder.