Tilbudsavis | September 2021

Priser i tilbudsavisen er gældende fra 1. september til 30. september.

Vores tilbudsavis er sprængfyldt med nyheder, inspiration og varer til virkelig skarpe tilbudspriser. Du kan nu placere varer fra avisen direkte i din kurv ved at trykke på varenummeret.

Tilbudsavis | Oktober 2021

Priser i tilbudsavisen er gældende fra 1. oktober til 31. oktober.

Vores tilbudsavis er sprængfyldt med nyheder, inspiration og varer til virkelig skarpe tilbudspriser. Du kan nu placere varer fra avisen direkte i din kurv ved at trykke på varenummeret.

TEMA & TILBUD: Bæredygtighed på menuen

Vi leverer en lang række råvarer, som er produceret med størst mulig hensynstagen til miljøet. I september 2021 zoomer vi ind på en lang række mere bæredygtige produkter og giver dig fortællingen bag varen. Der er alt fra MSC-mærkede fisk, økologisk grønt, plantebaserede produkter og klimakompenserede æg. Vi redder ikke verden i morgen med denne kampagne. Men vi håber at vise alle kunder, at der findes mange råvarer til det professionelle køkken, som er skabt med omtanke og kærlighed for vores grønne planet. Gå selv på opdagelse, læs baggrundshistorierne og læg gerne varer i kurven ved at klikke på varenummeret.

Kampagnen og tilbudspriser er gældende i perioden 1. sept. til den 30. sept. 2021.

SMART!

Det er smart at arbejde effektivt og bruge tiden på det, der skaber værdi. Derfor tilbyder AB Catering en perlerække af produkter, der gør din hverdag smartere og bedre. Bliv præsenteret for koncepter som Catercut, Sous Vide, Delicate, Greenfeast og Grab' N Go. Koncepter med friske råvarer, som er nemme at benytte i det travle køkken.

Delicate Salater

Nu kan du bestille et stort udvalg af friske salater, dressinger og tilbehør fra dag til dag. Bestil i dag og modtag på din næste leveringsdag. Disse produkter er perfekte til det travle køkken eller kantinen, når der hurtigt skal serveres spændende og frisklavede salater. Gå på opdagelse i hæftet og klik på de varer, du ønsker at lægge i din kurv.