Tilbudsavis Maj 2022

Priser i tilbudsavisen er gældende fra 1. maj 2022 til 31. maj 2022.

Vores tilbudsavis er sprængfyldt med nyheder, inspiration og varer til virkelig skarpe tilbudspriser. Du kan nu placere varer fra avisen direkte i din kurv ved at trykke på varenummeret.

TEMA: Sommer drikke

Refill? Ja, tak! Sommeren står for døren, og det er tid til refill af drikkekortet. Sæsonen kalder på forfriskende safter, iskolde læskedrikke, boblende cocktails, skønne vinde og meget mere. Se bare her for inspiration, opskrifter og gode tilbud.

TEMA: Iskolde fristelser

Solen skinner, naturen summer af liv, og det er tid til iskolde fristelser. Vi har her samlet et fristende udvalg af nyheder og gode tilbud på is, toppings og tilbehør.

Plantebaserede nyheder fra Skovsgaard Gods

Økologiske bælgfrugter og stenmalet mal produceret nænsomt og i pagt med naturen hos Skovsgaard Gods. Bælgfrugter er rige på protein og er dermed mættende og fungerer fremragende som supplement til kød - fx i form af dip, garniture i salater eller som ingrediens i mange retter. Klik ind og se nærmere på de nye økologiske og bæredygtige nyheder.

Delicate Salater

Nu kan du bestille et stort udvalg af friske salater, dressinger og tilbehør fra dag til dag. Bestil i dag og modtag på din næste leveringsdag. Disse produkter er perfekte til det travle køkken eller kantinen, når der hurtigt skal serveres spændende og frisklavede salater. Gå på opdagelse i hæftet og klik på de varer, du ønsker at lægge i din kurv.

Dansk Gastro Kalv - udsøgt kalvekød med god samvittighed

Gastro Kalv er dansk kalvekød af højeste kvalitet. Det er succeshistorien om, hvordan man med innovation har forvandlet spild til en udsøgt spise, og hvordan et stort fokus på dyrevelfærd har sikret Gastro Kalv to hjerter i dyrevelfærdsmærkningen. Dyrene er en krydsningsrace, og de vokser op hos udvalgte landmænd, der prioriterer det gode dyreliv. Det giver dyr i trivsel og møre bøffer. Klik ind og læs hele historien her.