Tilbudsavis | Maj 2021

Priser i tilbudsavisen er gældende fra 1. maj til 31. maj.

Vores tilbudsavis er sprængfyldt med nyheder, inspiration og varer til virkelig skarpe tilbudspriser. Du kan nu placere varer fra avisen direkte i din kurv ved at trykke på varenummeret.

MADNYT 2021

Så er der NYHEDER. Vi har samlet flere end 100 varenyheder og banket prisen ned. Se det nye magasin med smagfulde og innovative varenyheder, inspiration og gode råd. En oplagt mulighed for at få noget nyt og spændende på kortet i opstartsperioden.

Tilbuddene er gældende i periode 19. april til den 31. maj.

TEMA & TILBUD: Iskolde Fristelser

Til forår og sommer hører sig is med lækkert tilbehør. Heldigvis har vi samlet en lang række mærker, nyheder og spændende produkter indenfor is, milkshakes, drys, dessertsaucer og meget andet i et spændende hæfte til dig. Husk at du som altid kan klikke på et varenummer i hæftet for at lægge varen i din webshop-kurv.

Priserne i hæftet er gældende i perioden april & maj 2021.

Tema: Sommerdrikke 2021

Gå på opdagelse i dette lækre hæfte fyldt med alt fra RTD, vine, champagner, spiritus og nye innovative produkter, som kan øge din forretnings bundlinje.

Tilbudspriserne i hæftet er aktive i perioden 1. maj til den 30. juni 2021.

Pølsesvognen For Evigt - 100 års jubilæumsavis

Pølsevognen fylder 100 år og det skal fejres. Tag et kig i vores hæfte og vær med til at fejre 100 års dansk madkultur.

Specialoste Temaavis

Gå på opdagelse blandt en lang række specialoste og få leveret allerede i morgen, hvis du bestiller tidligt. Læs mere om smag, styrke og anvendelsesmuligheder.

Rengøring Temaavis

Rengøring og hygiejne er i denne tid vigtigere end nogensinde. Du får her et overblik over de anbefalede produkter indenfor rengøring og hygiejne.