AB Catering er én af Danmarks største og førende foodservice-grossister. Vores styrke ligger i det lokale, hvor vi med 5 afdelinger fordelt over Danmark ikke blot kender vores kunder - vi kender de regionale områders udfordringer, vaner og styrker.

Med Danmarks største grundsortiment indenfor fødevarer på ca. 70.000 varer og et uovertruffen højt serviceniveau ønsker vi at bidrage til, at dit køkken eller spisested kan vækste og få succes.

Læs mere om foodservice Bliv oprettet som kunde

Din AB Catering konsulent er din faste rådgiver, som med udgangspunkt i netop din forretning kan rådgive omkring vareindkøb, om nyheder i sortimentet og generelt omkring tiltag, som kan hjælpe dig med at få succes med din forretning.

Du kan finde din nærliggende afdeling og finde kontaktinformationer på alle vores kompetente medarbejdere.

Læs mere om vores rådgivning Se alle afdelinger og medarbejdere

Vi er leveringsdygtige i mere end 70.000 varenumre til det professionelle køkken. Udover spændende varer fra hele verden, bestræber vores dygtige indkøbere sig også på at tilbyde lokale varer og friske specialiteter.

Friskhed, kvalitet og innovation er fokuspunkter for vores indkøb og vi tilbyder alt fra frisk grønt over arbejdssko til noget af verdens bedste kød.

Læs mere om vores sortiment Besøg webshoppen

Skal du åbne en restaurant eller en cafè?

Der er noget helt særligt over at eje sit eget spisested. Det er hårdt arbejde med lange arbejdsdage og masser af papirarbejde, som kan komme bag på selv den mest forberedte. Men det er også en fantastisk fornemmelse at eje sit eget sted, at kunne sætte sit helt eget præg på menuen og måske får du lavet det spisested, som hele byen har ventet på og som kan være med til at definere et kvarter eller en hel by.

Hvis du overvejer at starte din egen restaurant, café eller kro, så kontakt din nærliggende AB Catering afdeling. Vores uddannede konsulenter er eksperter i opstarter og har en bred viden omkring de ting, du skal have styr på, før du kan åbne din restaurant eller café. Vi rådgiver ikke blot om fødevarer, men kan hjælpe dig igang med råd om køkkeninventar, hårde hvidevarer og menukort. Når du nærmer dig en åbningsdag, kan vi også hjælpe dig med at fylde dine hylder med basisvarer og lave en eller flere favoritlister til din webshop, så du får styr på, hvad du skal bestille i løbet af ugen.

Så husk, skal du åbne en restaurant, en cafe eller et spisested - så kontakt os idag og lad os hjælpe dig med den svære opstart. Vi ser frem til at møde dig.

Førende indenfor foodservice

AB Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Gennem dialog med vores kunder aftaler vi bl.a. stedet for levering af varer og kan være behjælpelige med at placere produkterne på køl, frost eller tørlager. Varerne leveres franko med vores egne cateringchauffører i specialindrettede distributionsbiler, som er indrettede med flere zoner, som sikrer, at kølekæden for den enkelte vare overholdes.

Vi er eksperter i at pakke de rigtige varer og mønstrer generelt en lav fejlprocent på vores leverancer. Skulle uheldet alligevel være ude og en vare mangle, så kan vi med vores lokale placering i dit nærområde, hurtigt rykke ud og få styr på situationen. Det er blot en af de mange fordele ved at have en lokal grossist.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Kunne du tænke dig at modtage den seneste inspiration direkte i din indbakke? Vi sender løbende brancherelevant information ud til alle der arbejder professionelt med mad, ny inspiration fra fødevareeksperter, trends og tendenser, messenyt og ikke mindst tilbud fra din lokale afdeling.

Tilmeld dig vores nyhedsmail via linket nedenfor og bliv inspireret.

Få tilknyttet din egen rådgiver

Din AB-konsulent er din faste rådgiver, som med udgangspunkt i netop din forretning kan rådgive dig omkring vareindkøb, om nyheder i sortimentet og generelt omkring tiltag, som kan hjælpe dig med at få succes med din forretning.

Vi uddanner løbende vores konsulenter, så de har en opdateret viden omkring produkter, tidens trends og aktuelle emner såsom "stop madspild" eller økologi. Skal du starte et nyt spisested, så kontakt din lokale afdeling og få besøg af en af vores kompetente konsulenter, som kan hjælpe dig igennem den svære opstart. Vi kan hjælpe med alt fra køkkenelementer over egenkontrol til den allerførste ordre.

70.000 varer i sortimentet

Vi er leveringsdygtige i flere end 70.000 varenumre til det professionelle køkken. Udover spændende varer fra hele verden, bestræber vores dygtige indkøbere sig også på at tilbyde lokale varer og friske specialiteter. Vi kan imødekomme de allerfleste ønsker og sætter en stor ære i at opsøge selv de mest sjældne råvarer. De seneste år har vi oplevet en stadig stigende interesse for "friskvarer" - (nogle) med kort holdbarhed. Vi har ikke blot sørget for at imødekomme dette ønske - men udvider løbende på vores sortiment indenfor frisk fisk, mejeriprodukter og frisk frugt og grønt. Skulle du have et specielt ønske til en vare, så kontakt din lokale afdeling. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi er helt med i forreste række, når det kommer til økologi og bæredygtighed og tilbyder en lang række økologiske varer. Vi arbejder løbende på at udvide vores økologiske udvalg og er mere end lydhøre overfor specifikke ønsker til det økologiske sortiment. Ønsker du at omlægge til økologi i din kantine eller køkken, så kontakt din lokale AB-afdeling, som kan arrangere et besøg med en af vores specialuddannede økologi-specialister.

Hos AB Catering kan du samle dine indkøb. Vi kan levere alt fra konserves over frisk fisk til diverse non food-artikler, vin, rengøringsprodukter og alkoholiske drikke. Lad os samle dine indkøb, så du med én levering kan få fyldt op på alle hylder. Det giver ro i sindet, mindre papirarbejde og mindre trafik i køkkenet, når alle varetyper leveres på én gang.

Se et udvalg af vores stærke brands