Som kunde hos AB Catering får du ikke blot Danmarks største sortiment og kyndig og professionel rådgivning. Vi inspirerer dig til større madglæde, til at udfordre dine egne grænser og vi giver dig et indblik i tendenser og trends, som kan gavne din forretning.

Vi har samlet vores inspirationskoncepter herunder og giver dig nemt overblik over de mange muligheder, som du får sammen AB Catering. Vi vil og vi kan meget mere end at levere dine fødevarer og nonfood-artikler til den rette tid. Vi inspirerer dig samtidig i det daglige, så du kan tilføre endnu mere værdi til dit køkken og til dine retter.

God fornøjelse.

Cater Share - Søg og find

Dyk ned og find de helt rette varer til dit koncept

Cater Share består af vores leverandørers opdaterede kataloger og produktnyheder. Du finder flere end 500 opdaterede kataloger fyldt til bristepunktet med spændende produkter til dine retter og til dit køkken. I Cater Share kan du fx søge gennem de mere end 500 kataloger efter et bestemt ord - det kunne være glutenfri - og vi præsenterer dig for de kataloger, som indeholder dit søgeord. Simpel og smart.

Opskrifter

+5000 opskrifter venter kun på dig

I vores nye opskrift-univers finder du flere end 5000 forskellige opskrifter, som du er mere end velkommen til at bruge hver eneste dag. Du kan gemme dine yndlingsopskrifter på din webshop eller du kan printe opskrifterne og handle ind efter dem. Vi kommer løbende med nye opskrifter, så du hele tiden kan få ny inspiration og mere madglæde.

Fantastisk Frisk

Fantastisk Frisk er AB Caterings friskvare-koncept, som samler frisk frugt & grønt, fisk & skaldyr og kød & pålæg under én paraply.

I vores 3 forskellige serier af friske råvarer kan du gå på opdagelse i en verden af alt fra grønt, fisk og kød. Du finder både de traditionelle varer, du kender, samt nye spændende produkter der kan være et friskt pust over retterne i dit køkken. Lad dig også inspirere af vores forskellige temaartikler, der stiller skarpt på alt fra vores leverandører og sortiment til bæredygtighed og nyskabelse. Alt dette er indeholdt, når du køber Fantastisk Friske varer fra AB Catering.

Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

VIDEO: Fantastisk Frisk

 

Besøg Fantastisk Frisk nu og find inspiration

BLUS - Danmarks Foodservicemagasin

Hvert år udgiver vi 2-3 udgaver af foodservicemagasinet BLUS. I BLUS tager vi relevante og aktuelle temaer op, vi inspirerer dig med artikler om trends, opskrifter og nye råvarer. Vi besøger køkkener og spisesteder og videregiver best-practise og gode idéer til at tiltrække og fastholde dine spisende gæster.

Med alle BLUS udgivelser følger en række flotte videoer af vores kundebesøg og opskrifter. Se dem her.

Du kan nu dykke ned i vores arkiv af tidligere udgivede BLUS-magasiner og lade dig inspirere.

Velkommen til magasinet BLUS og rigtig god fornøjelse.

Se alle BLUS udgivelser
 

Oplev et udvalg af vores stærke brands