Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Høsten er i gang på Skovsgaard Gods

Høsten er i gang på Skovsgaard Gods

02.08.2022

På Skovsgaard Gods står flotte, farverige afgrøder netop nu i fuldt flor på marken. Se hvilke skønne, økologiske grøntvarer, som vi netop nu kan tilbyde.

Læs mere
Sommer, sol og smagfulde muslinger

Sommer, sol og smagfulde muslinger

08.07.2022
Muslinger Moules Frites

Muslinger er for mange indbegrebet af sommer i Danmark – særligt serveret som moules frites og med et lækkert glas kølig rosévin til. Læs mere og bliv inspireret her.

Læs mere
Nu kan du købe Bertel x Museth i din webshop

Nu kan du købe Bertel x Museth i din webshop

01.07.2022
BertelxMuseth Bertels Gris charcuteri

Forkæl dine gæster med dansk charcuteri i verdensklasse, når vi nu lancerer de første produkter fra Bertel x Museth. Læs her, hvordan du kan bestille produkterne direkte i din webshop.

 

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.