Velkommen til vores nye univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er AB Caterings nye grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og snarligt på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste varer. Kontakt din konsulent, hvis du vil høre mere om muligheden for at få leveret fantastisk friske grøntvarer direkte til dit køkken.

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

Nyt hæfte med sæsonoversigt

Nu har vi det nye hæfte klar til dig. Se med i vores nye flotte sæsonoversigt og bliv klogere på, hvilke grøntvarer, der er i sæson netop nu.

SE FANTASTISK FRISK SÆSONHÆFTE

.

Få dagens info om frugt og grønt

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.

Få overblikket over grønt i sæson

Mangler du overblik over hvornår, hvilke grøntvarer er i sæson? Vi har lavet en nem og overskuelig sæsonkalender til dig.

Læs mere
Køb dansk i sæson kampagne

Årets Køb Dansk kampagne er blevet lanceret af Dansk Gartneri og er en hyldest til alt, som gror i Danmark: Mennesker, planter, frugt og grønt.

Læs mere
"Vi sætter altid faglig stolthed først"

Mød den passionerede bæravler Søren Olesen fra Hyldetoftgaard, som leverer mange af de friske bær til din grossist.

Læs mere
 

Spansk Økologi

Som i Danmark er økologi også fremadstormende i Spanien. Og i et land hvor man høster året rundt, er det  særligt spændende, hvordan landmændene omlægger deres produktion til at være økologisk året rundt. ”Vi lægger meget vægt på leverancesikkerhed og bedst mulig udnyttelse af ressourcerne, og det stiller store krav til vores leverandørers økologiske kompetencer. Leverandørerne skal være dygtige for, at det kan lade sig gøre, og det er en af de ting, vi tager ned for at opleve.” fortæller Development Manager Jan Kristensen, i forbindelse med besøg hos leverandørerne i Spanien.

FIND MASSER AF ØKO-GRØNT HER BESØGET I SPANIEN

Sæsonaktuelle varer

Grønt er bare bedre i sæson

Vi kan skaffe mange grøntvarer mere eller mindre året rundt, men lad os nu være ærlige. Grøntsager og frugter smager bare bedre, når de er i sæson. Når de har fået tid og de helt optimale vækstforhold, så er der oftest mere saft, smag og substans i grøntvarerne.

Følg med her på siden eller i vores aviser, hvor vi løbende informerer dig om, hvilke frugter og grøntsager, der netop i denne periode er i sæson. Vi vil også præsentere dig for opskrifter,
som indeholder årstidens grønt.

Køb grønt i sæson.

SE FLERE SÆSONVARER
 

Årstidens Opskrifter

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.