Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Sæson for vildt

Sæson for vildt

01.10.2021
vildt krondyr dådyr skovdue gråand fasan hare

Vildtsæsonen er i fuld gang, og webshoppen byder på masser af nye, velsmagende vildtprodukter.

Læs mere
Økologi i landbruget

Økologi i landbruget

16.09.2021
Økotober Økologi

I forbindelse med den kommende ØKOtober måned ser vi på, hvilke krav og retningslinjer de økologiske landmænd skal efterleve, og hvad du får, når du vælger at købe økologisk. 

Læs mere
Smagen af det gode (grise)liv

Smagen af det gode (grise)liv

25.08.2021
Bertels gris Økologi

Bertels Gris er din garanti for kød fra dyr, der har levet et godt liv. Læs mere om Bertels Gris her og få også indblik i det nye smagshjul målrettet madprofessionelle, der ønsker at sætte ord på smagen af grisekød.

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.