Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Jordbær i et væld af nuancer

Jordbær i et væld af nuancer

10.07.2019
Jordbær

Som med æbler, er sorterne, smagen samt udseendet af jordbær mange. Bliv klogere på, hvorfor jordbær er mere forskellige, end man skulle tro.

Læs mere
Kom godt i gang med Dry Rubs & Marinader

Kom godt i gang med Dry Rubs & Marinader

05.07.2019
woodsmoke grill marinade rubs dry rub

Få her 6 gode tips fra en af landets mest prisbelønnede grillere til, hvordan du nemt kan komme i gang med at anvende Dry Rubs og marinader til dit kød.

Læs mere
Friskhed fra de danske farvande

Friskhed fra de danske farvande

02.07.2019
Fisk i sæson Fisk

Dansk fisk er bare fantastisk. Vi stiller her skarpt på, hvorfor køkkener i hele landet med fordel kan sætte endnu mere fokus på fisk på menuen.

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.