Velkommen til vores nye univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er AB Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste varer.

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 
Delikatesser fra Jorden

Brug sæsonens friske rodfrugter til lækre velsmagende retter. 

Læs mere

Syltning for alle

01.09.2017
Syltning for alle

Se opskrifter fra Søren Kyed om hvordan du kan fermentere drueagurker, grønne tomater, græskar, skærmdild og meget mere.

Læs mere
Køb dansk i sæson kampagne

Årets Køb Dansk kampagne er blevet lanceret af Dansk Gartneri og er en hyldest til alt, som gror i Danmark: Mennesker, planter, frugt og grønt.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.

 

Fantastisk Frugt

Æblesæsonen er i fuld gang og kan på mange måder ses som en velsmagende historie bestående af 3 kapitler. Sæsonen starter med de friske sommeræbler, fortsætter med de modne og saftige efterårsæbler og afsluttes af de smagskraftige og stærke vinteræbler. Æbler kan udover at være fantastiske mellemmåltider både give et fantastisk pift af sensommer i salaten, i hovedretten eller fungere som en sprød ingrediens i desserten.

Pærerne har også meldt deres ankomst og med deres relativt korte sæson fra september til oktober, er det derfor en oplagt og karakteristisk ingrediens i både salaten og desserten, som bare smager af dansk efterår.

Se blandt andet disse spændende frugter på vores shop:

Øko Santana Æbler

Øko Pirouette Æbler

Øko Conference Pærer

Sæsonaktuelle varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.