Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Det er syltetid

Det er syltetid

19.09.2019
Fermentering Syltning Grøntvarer i sæson

Sensommeren er et perfekt tidspunkt at få købt ind til syltning af grønt, og dermed forlænge sæsonen for de lækre danske varer.

Læs mere
Kom på MasterClass og få inspiration til hverdagen

Kom på MasterClass og få inspiration til hverdagen

16.09.2019
masterclass Sæson

Gennem året har en række kunder været på besøg ude hos håndplukkede grøntleverandører – også kendt som ”Sæson MasterClasses”, som du også kan tilmelde dig. 

Læs mere
Kreativitet med æbler & pærer

Kreativitet med æbler & pærer

11.09.2019
pære æbler

Æble- og pæresonen er i fuld gang, og der er mange måder at anvende disse små mirakler i alsidige retter. Vi giver dig her 5 ideer til, hvordan du kan anvende disse fantastiske frugter i dit køkken.

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.