Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Flere fisk i de danske kantiner

Flere fisk i de danske kantiner

05.11.2019
Fisk i sæson Fisk

Partnerskabet for Fisk & Skaldyr hos Landbrug & Fødevarer står bag en analyse, der viser, at danskerne gerne vil spise mere fisk, og nye tiltag kan sikre, at der kommer mere fisk på tallerkenerne i de danske kantiner.

Læs mere
Økologisk grisekød er lig med trivsel og velfærd

Økologisk grisekød er lig med trivsel og velfærd

30.10.2019
Økologi Økotober gris

Økologisk grisekød er ensbetydende med masser af dyrevelfærd, trivsel og det helt rigtige foder. Se her, hvad der egentlig skal til, for at man kan kalde grisekød økologisk i Danmark.

Læs mere
En guide til økologiske grøntsager

En guide til økologiske grøntsager

28.10.2019
Økologi Grøntsager Grøntvarer i sæson rodfrugter Økotober

Grønt & Gastronomi er en mesterlig guide til de danske, økologiske grøntsager. Her kan du dykke ned i alt fra sorter til anvendelsesmuligheder og smagsnuancer og få inspiration til at bruge flere og bedre, økologiske grøntsager.

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.