Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
BLUS 10 er på gaden

BLUS 10 er på gaden

20.03.2023
blus Jubilæum Madoverbål

Det nyeste BLUS er på gaden, og det er med stor glæde, at vi denne gang kan fejre vores 10. magasinudgivelse.

Læs mere
Slip for besværet med at skrælle, snitte og hakke

Slip for besværet med at skrælle, snitte og hakke

06.03.2023
Fantastisk Frisk Snitgrønt Stop Madspild

Her kan du blive klogere på fordelene med snitgrønt fra Fantastisk Frisk Forberedt, og samtidig kan du høre om alle fordelene set fra såvel en glad kunde som en af producenterne bag. 

Læs mere
Iskolde desserter – smagen af forår

Iskolde desserter – smagen af forår

01.03.2023
Tilbudsavis Desserter Forår

I vores nye temaavis ’Iskolde desserter’ dykker vi ned i dessertens forunderlige univers, hvor mulighederne, smagene og kombinationerne er mange. Foråret er over os, og snart er det tid til cremet is, knasende vafler og sprøde tærter toppet med sæsonens friske frugter.

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.