Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Tarteletter - Folkekøkkenets kronjuvel

Tarteletter - Folkekøkkenets kronjuvel

14.11.2018
Tarteletter Jul

Tarteletten har en helt særlig plads i vores kulinariske hjerte. Både i det moderne og i det autentiske køkken er der stadig god plads til klassikeren, der kan varieres i det uendelige.

Læs mere
En anderledes mortensaften

En anderledes mortensaften

06.11.2018
And Mortensaften

Lørdag d. 10. november vil en stor del af køkkenerne rundt om i Danmark markere den årlige mortensaften. Læs medog lær mere om, hvorfor vi fejrer mortensaftenog hvad danskerne ynder at spise denne dag.

Læs mere
Genvejen til en nemmere jul

Genvejen til en nemmere jul

01.11.2018
Jul Grøntsager Kål

Julen er lige om hjørnet, og det betyder for mange køkkener, en ny sæsonmenu, nye ingredienser, nye smagsoplevelser og ekstra travlhed.

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.