Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE
Kommer snart
LÆS MERE

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Tips til den gode salat

Tips til den gode salat

17.05.2018
Tips salat

Salater er fantastiske! Især fordi de både kan bruges som tilbehør eller hovedret, hvis man blot ønsker lidt let og frisk aftensmad. Få 5 gode tips her.

Læs mere
Oversete danskfangede fisk

Oversete danskfangede fisk

01.05.2018
Fisk

De danske farvande bugner af velsmagende fisk, men en stor andel af fangsten og arterne, spises ikke i Danmark. Se hvilke oversete fisk vi med fordel kan spise endnu flere af.

Læs mere
6 ting du måske ikke vidste om rabarber

6 ting du måske ikke vidste om rabarber

30.04.2018
Sæson rabarber Tips

Vidste du, rabarber oprindeligt stammer mange tusind kilometer fra Danmark, og de også smager perfekte sammen med fisk? Vi har fundet 6 ting, du (måske) ikke vidste om denne velsmagende grøntsag.v

Læs mere

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

 

 

Vores Fantastiske Friske Univers

Fantastisk Frisk er et synonym for alt det, som er vigtigt for råvarer af høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de lækre sæsonrigtige og velsmagende varer. Derudover finder du altid et lokalt nærvær i Fantastisk Frisk - både hvad angår vores tilgængelighed for dig som kunde og udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Sidst men ikke mindst har vi hele tiden fokus på innovative og bæredygtige tiltag, der letter din hverdag. Velkommen til et univers af Fantastisk Frisk.

 

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.