Velkommen til vores nye univers af frisk fisk & skaldyr

Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr er AB Caterings nye frisk fisk koncept, hvor du finder viden om fisk, om fangstmetoder, og hvor vi præsenterer et helt nyt grundsortiment af frisk fisk og skaldyr.

Det nye maritime koncept indeholder helt nye tanker indenfor varegruppen. Vi har blandt andet gentænkt emballageformen til gavn for miljøet og for dig som kunde. Samtidig fokuserer vi på bæredygtigt fiskeri, som er medvirkende til at skåne miljøet og vores fiskebestand.

SHOP FANTASTISK FRISK FISK & SKALDYR
 

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Frisk fisk med god samvittighed

Frisk fisk med god samvittighed

12.10.2018
Fisk Thorupstrand Seawell

Overfiskeri er i dag den største trussel mod en lang række fiskebestande. Derfor skal der bæredygtige metoder til, hvis vi skal passe på naturens helt eget naturlige køleskab. Læs mere...

Læs mere
Sundt og bæredygtigt fiskeri

Sundt og bæredygtigt fiskeri

01.10.2018
Fisk Bæredygtighed MSC

Hos AB Catering er vi som virksomhed MSC certificeret, og det er vi, blandt andet fordi vi ønsker at bevare de naturlige fiskebestande og opretholde et sundt og velfungerende økosystem. Men vi er det i høj grad også, fordi vi ønsker at bevare det lokale og kystnære fiskeri i Danmark. 

Læs mere
Blæksprutte er ikke så eksotisk som du tror

Blæksprutte er ikke så eksotisk som du tror

20.09.2018
blæksprutte

Blæksprutte er normalt noget der forbindes med mad fra Middelhavet eller Asien. Men vi har faktisk også blæksprutter i de danske farvande og du kan også arbejde med det spændende kød i forbindelse med klassiske, nordiske råvarer. 

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr

Nye emballageformer betyder, at vi kan kundepakke friske fisk i f.eks. skin pack, som ikke kun er nemmere at håndtere i dit køkken, men som samtidig belaster miljøet mindre. Det er nemmere end nogensinde at benytte friskfanget fisk i hverdagen.

Vi har i det nye koncept håndplukket en række leverandører, som kan noget ud over det sædvanlige. Vi vil kunne levere frisk fisk, som ikke belaster miljøet unødvendigt, og her har vi i bl.a. Thorupstrand Fiskelaug, Taabbel Fisk, Dengsö og Seawell fundet gode partnere.

Med vores håndplukkede leverandører kan vi købe større partier og sikre ensartede produkter, høj fødevaresikkerhed og en uovertruffen kvalitet. Du får friskfanget fisk, som er pakket og afsendt lige efter udskæring.

Det er vigtigt for os, at vi med det nye koncept kommer tættere på havet. Vi vil levere fisken så friskfanget som overhovedet muligt. Det giver mere smag, friskhed og flere muligheder. Den høje kvalitet er altid i fokus med Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr.

 

Sundt og bæredygtigt fiskeri

Hos AB Catering er vi som virksomhed MSC certificeret, og det er vi, blandt andet fordi vi ønsker at bevare de naturlige fiskebestande og opretholde et sundt og velfungerende økosystem. Men vi er det i høj grad også, fordi vi ønsker at bevare det lokale og kystnære fiskeri i Danmark. Når man fisker bæredygtigt, tages der højde for en række ting, som eksempelvis at sikre, der er nok fisk tilbage i havet til, at fiskeriet kan fortsætte langt ud i fremtiden. Derudover kigger man også på, hvilken indflydelse fiskeriet har på miljøet, så man undgår, at det påvirker andre arter i økosystemet negativt. Alt sammen er værdier, der tilsammen sikrer en leveringsdygtig fødekæde til fremtidige generationer, og som tager hånd om vores alle sammens gigantiske, naturlige køleskab, der er fyldt af havets velsmagende delikatesser.

Læs 5 gode grunde til at du skal købe bæredygtig fisk her

Fisk & Skaldyr varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.