Velkommen til vores nye univers af frisk fisk & skaldyr

Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr er AB Caterings nye frisk fisk koncept, hvor du finder viden om fisk, om fangstmetoder, og hvor vi præsenterer et helt nyt grundsortiment af frisk fisk og skaldyr.

Det nye maritime koncept indeholder helt nye tanker indenfor varegruppen. Vi har blandt andet gentænkt emballageformen til gavn for miljøet og for dig som kunde. Samtidig fokuserer vi på bæredygtigt fiskeri, som er medvirkende til at skåne miljøet og vores fiskebestand.

SHOP FANTASTISK FRISK FISK & SKALDYR
 

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Fra hverdag til luksus - året rundt

Fra hverdag til luksus - året rundt

01.03.2019
Stenbiderrogn

Under Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr tilbyder vi året rundt, sæsonaktuelle varer og helårlige klassikere fra håndplukkede leverandører, fra både ind- og udland.

Læs mere
Prisvindende muslinger & østers

Prisvindende muslinger & østers

07.02.2019
Muslinger Østers

Vilsund Blue er en af leverandørerne i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr og leverer velsmagende muslinger og østers, direkte fra Limfjorden.

Læs mere
Anderledes torskerogn

Anderledes torskerogn

31.01.2019
Fisk i sæson torskerogn

Torskerogn forbinder mange med den klassiske rugbrødsmad. Men der er et utal af muligheder for at anvende denne sunde og sæsonaktuelle vinterspise i mange flere spændende retter.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr

Nye emballageformer betyder, at vi kan kundepakke friske fisk i f.eks. skin pack, som ikke kun er nemmere at håndtere i dit køkken, men som samtidig belaster miljøet mindre. Det er nemmere end nogensinde at benytte friskfanget fisk i hverdagen.

Vi har i det nye koncept håndplukket en række leverandører, som kan noget ud over det sædvanlige. Vi vil kunne levere frisk fisk, som ikke belaster miljøet unødvendigt, og her har vi i bl.a. Thorupstrand Fiskelaug, Taabbel Fisk, Dengsö og Seawell fundet gode partnere.

Med vores håndplukkede leverandører kan vi købe større partier og sikre ensartede produkter, høj fødevaresikkerhed og en uovertruffen kvalitet. Du får friskfanget fisk, som er pakket og afsendt lige efter udskæring.

Det er vigtigt for os, at vi med det nye koncept kommer tættere på havet. Vi vil levere fisken så friskfanget som overhovedet muligt. Det giver mere smag, friskhed og flere muligheder. Den høje kvalitet er altid i fokus med Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr.

 

Fra hverdag til luksus - året rundt

Hver dag kalder på en ny smag. Fra sprødstegt laks, sild til det kolde frokostbord, til "dansk kaviar" i from af delikatessen stenbiderrogn er mulighederne for at farve hver dag med sin helt egen smag og karakter nærmest endeløse. 

Under Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr tilbyder vi året rundt, sæsonaktuelle varer og helårlige klassikere fra håndplukkede leverandører, fra både ind- og udland. 

Med en bæredygtig tilgang til fiskeriet gennem vores MSC certificering, et kompromisløst fokus på den gode råvare, innovative emballagetyper og en kort proces fra hav til bord er du sikker på velsmagende og friske råvarer fra vores alle sammens maritime køleskab i havets dybder. 

Vi har denne måned håndplukket et bredt udvalg, som tilgodeser når både hverdagsretterne og luksusmåltiderne i jeres køkken, bare skal smage fantastisk. Du kan herunder se en opskrift på de sæsonaktuelle stenbiderrogn, som netop nu er i sortiment i webshoppen. 

Sprøde pandekager med stenbiderrogn & drænet kefir

Fisk & Skaldyr varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.