Velkommen til vores nye univers af frisk fisk & skaldyr

Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr er AB Caterings nye frisk fisk koncept, hvor du finder viden om fisk, om fangstmetoder, og hvor vi præsenterer et helt nyt grundsortiment af frisk fisk og skaldyr.

Det nye maritime koncept indeholder helt nye tanker indenfor varegruppen. Vi har blandt andet gentænkt emballageformen til gavn for miljøet og for dig som kunde. Samtidig fokuserer vi på bæredygtigt fiskeri, som er medvirkende til at skåne miljøet og vores fiskebestand.

SHOP FANTASTISK FRISK FISK & SKALDYR
 

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
5 uundværlige tips til vellykket fisk

5 uundværlige tips til vellykket fisk

10.01.2018
Tips søren kyed

Vores kok Søren Kyed giver dig her 5 tips til, hvordan du kan sætte mere velsmagende fisk på menuen i dit køkken.

Læs mere
Muslinger er sund fastfood!

Muslinger er sund fastfood!

27.11.2017
Musling Proteiner

Muslingen er en fantastisk kilde til proteiner og kan ligesom fast food tilberedes på få minutter. Det er nemmere end du tror, at bruge muslinger i kantinen.

Læs mere
MSC Certificering & Bæredygtighed

MSC Certificering & Bæredygtighed

01.11.2017
MSC Bæredygtighed

Vi har altid et fokus på bæredygtighed og netop dette har resulteret i vi har opnået MSC certifikatet. Læs her hvad det har af betydning for dig som kunde hos os.

Læs mere

Få mere Fantastisk Frisk inspiration

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr

Nye emballageformer betyder, at vi kan kundepakke friske fisk i f.eks. skin pack, som ikke kun er nemmere at håndtere i dit køkken, men som samtidig belaster miljøet mindre. Det er nemmere end nogensinde at benytte friskfanget fisk i hverdagen.

Vi har i det nye koncept håndplukket en række leverandører, som kan noget ud over det sædvanlige. Vi vil kunne levere frisk fisk, som ikke belaster miljøet unødvendigt, og her har vi i bl.a. Thorupstrand Fiskelaug, Taabbel Fisk, Dengsö og Seawell fundet gode partnere.

Med vores håndplukkede leverandører kan vi købe større partier og sikre ensartede produkter, høj fødevaresikkerhed og en uovertruffen kvalitet. Du får friskfanget fisk, som er pakket og afsendt lige efter udskæring.

Det er vigtigt for os, at vi med det nye koncept kommer tættere på havet. Vi vil levere fisken så friskfanget som overhovedet muligt. Det giver mere smag, friskhed og flere muligheder. Den høje kvalitet er altid i fokus med Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr.

 

Bæredygtig emballage

I sortimentet af Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr kan en række varer leveres i de to emballageformer MAP (modificeret atmosfære pakning) og SkinPack, der i foodservice- og fiskeverdenen ikke har været almindeligt anvendt. Disse emballageformer kan medvirke til at minimere madspild, øge holdbarheden, forlænge ferskheden af produktet og mindske mængden af emballage.

Ved MAP forpakning modificerer man indholdet af atmosfæren i pakken, så bakterievækst hæmmes, vitaminerne holdes i kødet og holdbarheden øges uden brug af tilsætningsstoffer. Ved SkinPack forpakning trækkes opvarmet film tætsluttet over produktet, som derved bevarer fiskens form og konsistens. Denne forpakningstype fylder mindre og har dermed en logistisk fordel ved både transport og lager.

Se blandt andet disse varer i de nye emballageformer:

Caterfrisk Lakseportion m/skind 120-140 g

Thorupstrand Rødspættefillet 60-90 g halvskindet

Fisk & Skaldyr varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.