Velkommen til vores nye univers af frisk fisk & skaldyr

Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr er AB Caterings nye frisk fisk koncept, hvor du finder viden om fisk, om fangstmetoder, og hvor vi præsenterer et helt nyt grundsortiment af frisk fisk og skaldyr.

Det nye maritime koncept indeholder helt nye tanker indenfor varegruppen. Vi har blandt andet gentænkt emballageformen til gavn for miljøet og for dig som kunde. Samtidig fokuserer vi på bæredygtigt fiskeri, som er medvirkende til at skåne miljøet og vores fiskebestand.

SHOP FANTASTISK FRISK FISK & SKALDYR
 

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Vinterfisk fyldt med D-vitamin

Vinterfisk fyldt med D-vitamin

07.01.2019
Laks Fisk i sæson

Laks er fyldt med det livsnødvendige D-vitamin og du får her en opskrift på en lækker tærte med laks og ricotta som du kan forkæle dine gæster med. 

Læs mere
Fisk i en fart - Spar tid i julen

Fisk i en fart - Spar tid i julen

27.11.2018
Fisk Jul

Selvom fisk ikke plejer at spille den største rolle i julen, kan der alligevel være store smagsoplevelser, masser af vitaminer og ikke mindst tidsbesparelser at hente – med den rigtige fisk og den rigtige tilberedning. 

Læs mere
Julens friskfangede delikatesser

Julens friskfangede delikatesser

01.11.2018
Fisk Jul

Selvom fisk ikke altid er det første man tænker på, når man står for at planlægge julens madlavning, vil vi gerne slå et slag for at sætte disse delikatesser fra vandet på julebordet. 

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr

Nye emballageformer betyder, at vi kan kundepakke friske fisk i f.eks. skin pack, som ikke kun er nemmere at håndtere i dit køkken, men som samtidig belaster miljøet mindre. Det er nemmere end nogensinde at benytte friskfanget fisk i hverdagen.

Vi har i det nye koncept håndplukket en række leverandører, som kan noget ud over det sædvanlige. Vi vil kunne levere frisk fisk, som ikke belaster miljøet unødvendigt, og her har vi i bl.a. Thorupstrand Fiskelaug, Taabbel Fisk, Dengsö og Seawell fundet gode partnere.

Med vores håndplukkede leverandører kan vi købe større partier og sikre ensartede produkter, høj fødevaresikkerhed og en uovertruffen kvalitet. Du får friskfanget fisk, som er pakket og afsendt lige efter udskæring.

Det er vigtigt for os, at vi med det nye koncept kommer tættere på havet. Vi vil levere fisken så friskfanget som overhovedet muligt. Det giver mere smag, friskhed og flere muligheder. Den høje kvalitet er altid i fokus med Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr.

 

Vinterfisk fyldt med D-vitamin

Kroppen er afhængig af D-vitamin, der blandt andet regulerer indholdet af kalcium i blodet og derfor styrker knogler og tænder. Om vinteren er solen ikke nok til at holde os forsynede med den nødvendige mængde D-vitamin, hvorfor man i højere grad bør bestræbe sig på at få den anbefalede mængde fra kosten. D-vitamin findes kun i store mængder i fede fisk som laks, sild og makrel og forekommer kun i begrænsede mængder i kød, mælk, ost og æg (og stort set ikke i planter). 

Derfor er det ekstra vigtigt at spise fødevarer, der er rige på D-vitamin om vinteren. 

Laks er suverænt den fisk, der indeholder mest af dette vitamin (30 mikrogram pr. 100 g), og er derfor et rigtig godt bud på en god og gedigen vinterfisk, som både er fuld af gavnlige vitaminer og smager helt fantastisk. 

Så hvis du gerne vil sørge for, at dine gæster får deres nødvendige skud D-vitamin, er det en god idé at servere laks for dem. Laks er en herlig, fed spisefisk med utroligt mange gode egenskaber. Ikke nok med at den er fuld af D-vitamin, så indeholder den også B12-vitamin, jod, selen, mineraler og sunde fedtsyrer. 

Prøv denne opskrift på lækker tærte med laks og ricotta. Let og ligetil - og fuld af gode vintervitaminer. 

Se opskriften her

Fisk & Skaldyr varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.