Velkommen til vores nye univers af frisk fisk & skaldyr

Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr er AB Caterings nye frisk fisk koncept, hvor du finder viden om fisk, om fangstmetoder, og hvor vi præsenterer et helt nyt grundsortiment af frisk fisk og skaldyr.

Det nye maritime koncept indeholder helt nye tanker indenfor varegruppen. Vi har blandt andet gentænkt emballageformen til gavn for miljøet og for dig som kunde. Samtidig fokuserer vi på bæredygtigt fiskeri, som er medvirkende til at skåne miljøet og vores fiskebestand.

SHOP FANTASTISK FRISK FISK & SKALDYR
 

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Den perfekt grillede fisk

Den perfekt grillede fisk

05.07.2018
Fisk sæson

Fantastisk fersk fisk til dine lækre sommerretter.

Læs mere
Fisk i sæson

Fisk i sæson

27.06.2018
Fisk sæson

Bliv klogere på, hvilke fisk der er særlig friske i smagen lige nu og derfor perfekte at bruge i dine retter her til sommer.

Læs mere
Den fantastiske rødspætte

Den fantastiske rødspætte

03.06.2018
Fisk Rødspætte

Der er mange ting, som gør den højrevendte fladfisk mere end fantastisk. Læs mere om hvilke her.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr

Nye emballageformer betyder, at vi kan kundepakke friske fisk i f.eks. skin pack, som ikke kun er nemmere at håndtere i dit køkken, men som samtidig belaster miljøet mindre. Det er nemmere end nogensinde at benytte friskfanget fisk i hverdagen.

Vi har i det nye koncept håndplukket en række leverandører, som kan noget ud over det sædvanlige. Vi vil kunne levere frisk fisk, som ikke belaster miljøet unødvendigt, og her har vi i bl.a. Thorupstrand Fiskelaug, Taabbel Fisk, Dengsö og Seawell fundet gode partnere.

Med vores håndplukkede leverandører kan vi købe større partier og sikre ensartede produkter, høj fødevaresikkerhed og en uovertruffen kvalitet. Du får friskfanget fisk, som er pakket og afsendt lige efter udskæring.

Det er vigtigt for os, at vi med det nye koncept kommer tættere på havet. Vi vil levere fisken så friskfanget som overhovedet muligt. Det giver mere smag, friskhed og flere muligheder. Den høje kvalitet er altid i fokus med Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr.

 

Fantastisk fersk fisk

Sæsonen er spækket med mange forskellige fiskearter, som fanges i de danske farvande netop nu. Særligt fisk som rødspætte, hummer, kulmule, skrubbe og blåmuslinger er højaktuelle i øjeblikket. Det giver derfor god anledning til at lade disse fiskearter dominere dine sommerretter, da du vil opleve, at de har en særlig frisk smag på denne tid af året.

Spændende ingredienser, såsom persille, fennikel og mynte, kan derudover være medtil at fremhæve fiskens friske smag og derved give din retter endnu mere liv og karakter.

Giv dig eksempelvis i kast med en skindstegt rødspættefilet serveret med persillekartofler, og let dampede grøntsager eller friske blåmuslinger kogt i hvidvin og serveret med hjemmelavede fritter og aïoli.

Der er med andre ord masser af anledning til at nyde sommeren, med frisk fisk på menuen i symfoni med sæsonens velsmagende råvarer.

Fisk & Skaldyr varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.