Et Gastronomisk Univers
Et Gastronomisk Univers er vores brandbog fyldt med brands og produkter baseret på vores Fantastisk Frisk koncept, der er vores friskvareunivers, hvor du finder råvarer af høj kvalitet til dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankret i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de sæsonrigtige og velsmagende varer. I bogen finder du således en masse inspiration samt en masse velsmagende opskrifter.
Skovsgaard
På Skovsgaard har vi et mindre økologisk jordbrug, som drives efter regenerative principper og med omtanke for både miljø og bæredygtighed. Det er et af fremtidens mere hensigtsmæssige jordbrug, hvor grøntsagerne dyrkes med hensyntagen til natur, klima og biodiversitet – eksklusivt for kunder hos os.
Læs mere om Skovsgaard herBertel x Museth
Bertel x Museth er dansk charcuteri skabt på stolte traditioner og gedigent håndværk. Det er slagterprodukter af økologisk kød fra Bertels Gris, som er nænsomt forædlet med tid og krydderier som eneste hjælpemiddel. Med Bertel x Museth får du produkter, som er forarbejdede på baggrund af viden og kærlighed til et fag, hvor kvalitet og tid er afgørende faktorer for resultatet. Saltning og smagsudtryk er nøje afstemt, og de lange tørretider er prioriteret højt. Det giver dig dansk charcuteri i verdensklasse.
Læs mere om Bertel x Museth her
Fuld af inspiration
GartnerHjælpen
Hver dag kasseres der grøntsager alene af den grund, at de afviger fra de gængse ønsker til størrelse og udseende – og dette spild ønsker vi at gøre op med. Igennem konceptet GartnerHjælpen samarbejder vi derfor med Gasa Nord Grønt om at afsætte de skæve grøntvarer, som på trods af deres skævheder er af høj kvalitet og smager lige så godt som andre grøntsager. Med GartnerHjælpen får de skæve grøntvarer altså en chance til – både til gavn for de danske avlere og ikke mindst for naturens ressourcer.
Læs mere om GartnerHjælpen her
Grillede rødbeder med ostefedt og culotte
I vores brandbog finder du mange velsmagende opskrifter heriblandt denne opskrift på grillede rødbeder med ostefedt og culotte.
Find opskriften her
Naturkvæg
Vores naturkød er økologisk oksekød fra Naturkvæg, som opdrættes på Fladhøjgård i Vestjylland. Her er det Per Tinghøj og hans svigersøn Thomas, der til daglig driver gården. Sammen med sin hustru Ingeborg overtog Per Tinghøj gården efter Pers forældre i 1997. Allerede dengang omlagde de det til økologi, og i dag driver familien en økologisk naturkvægsproduktion på 600 dyr.
Læs mere om Naturkvæg her