BLUS

Danmarks gastronomiske foodservicemagasin

Velkommen til den 6. udgave af foodservicemagasinet BLUS, som bærer temaet FREMRAGENDE SERVICE & DET GODE VÆRTSKAB.

I denne udgave handler det om et helt centralt punkt i din forretning - nemlig den service, I yder og den fornemmelse, som kunden har, når de besøger jer. Hvad er godt værtskab egentligt? Hvordan skaber du den stemning, som får en gæst til at føle sig godt tilpas og måske endda sprede ordet om dit spisested.

Vi dykker ned og snakker med bl.a. Henrik Meng, som er ekspert indenfor service-fænomenet og som bl.a. har rådgivet Fårup Sommerland til at opnå flotte priser indenfor disciplinen kundeservice. Vi besøger også Tøystrup Gods på Fyn, som vil have Danmarks gladeste konferencegæster og kantinen hos virksomheden Advansor, som sammen med Kokkenes Køkken sætter fokus på SANSelige spiseoplevelser. Læs magasinet her eller få udleveret en flot, trykt udgave hos din grossist.

Velkommen til magasinet BLUS og rigtig god fornøjelse.

Opskrift på Angus Ribeye med sauce bearnaise, pommes og salat

Vær klar til mundvand

Det kan være svært at holde mundvandet tilbage, når du ser denne videoopskrift. Vi har lavet en helt klassisk opskrift på ribeye fra brandet Rio Lucia Angus. Et fantastisk stykke kød med den helt rigtige struktur og marmorering serveret i klassisk bistro-stil med hjemmelavede fritter og salat med sennepsvinaigrette.

Se hele opskriften i det nyeste BLUS-magasin.

Besøg kantinen, som insisterer på at pirre dine sanser

SANS! skaber helhed i kantinen

Virksomheden Advansor i Aarhus valgte i 2019 at transformere deres kantine-oplevelse for deres ansatte. Kokkenes Køkken fik opgaven og kunne her udfolde deres SANS!-koncept, hvor der bruges musik, dufte, neurogastronomi og bæredygtige valg til at skabe en gastronomisk helhedsoplevelse. Se med her i videoen, hvordan selv de store, stærke smede i virksomheden kom til at elske en simpel måltidssalat.

Se artiklen om SANS! i BLUS magasinet

Opskrift på Aspargessalat med røgede muslinger

Lækker sæsonopskrift med asparges

Det er forår og de danske asparges begynder at pible frem. Vi hylder sæson-aktuelle råvarer, så selvfølgelig skal du her få en opskrift med asparges og røgede muslinger. En ret med karakter og balance, som ligner en million på en flot tallerken.

Se hele opskriften i BLUS magasinet

Hvor finder man Danmarks gladeste konferencegæster?

På Tøystrup Gods på Fyn selvfølgelig

Ifølge godsejer og direktør Niels Ulrich Nyboe, så har de på det idylliske gods nær Ringe opskriften på, hvordan man får de gladeste konferencegæster. Op til 80% af gæsterne booker et nyt ophold, når de forlader stedet - så der må være noget om snakken. Kom med ind på det charmerende gods og hør mere omkring hvilke tiltag, de tager for at gøre hele oplevelsen imødekommende.

Du finder hele artiklen om Godset i BLUS-magasinet.

Tidligere udgivelser