Skab madglæde med Dansk Gastro Kalv

Skab madglæde med Dansk Gastro Kalv

Dansk Gastro Kalv er en krydsning mellem velkendte malkekvægsracer og klassisk kødkvæg. Det giver kalve med stor muskelfylde samt kød med en enestående mørhed og masser af smag. Dansk Gastro Kalv har desuden to hjerter i Dyrevelfærdsordningen. 

Igennem Fantastisk Frisk Forberedt har vi sous vide-tilberedt udskæringerne og dermed gjort al forarbejdet, så du let kan servere kalvekød med god smag og høj kvalitet.


Dansk Gastro Kalv sikrer høj kvalitet i hver servering

Vi har mødt Berit Sørensen, som er souschef ved MCH Messecenter Herning, til en snak om, hvorfor de sætter Dansk Gastro Kalv på menuen, når de serverer med til mange.

”Vi tilbereder mad til alt lige fra to til 1.500 personer til bl.a. julefrokoster, kongresser og konferencer, og det stiller store krav til råvarernes kvalitet og smag samt vores ressourcer i køkkenet. Det sous vide-tilberedte kalveyderlår fra Dansk Gastro Kalv imødekommer til fulde vores behov. Det er ensartet og af høj kvalitet, det er let at kalkulere med, og det mindsker vores spild, fordi vi kan anvende hele stykket. Det er allerede tilberedt og er derfor også tidsbesparende for os – blandt andet fordi vi får frigivet ovnkapacitet. Vi ser lidt det sous vide-tilberedte kalveyderlår som en ekstra hjælp i vores køkken, hvor kravet til god smag og høj kvalitet er i centrum”.

Berit Sørensen Souschef, MCH Messe Center Herning

På vores webshop finder du et bredt udvalg af smagfulde, sous vide-tilberedte udskæringer af Dansk Gastro Kalv, og du kan også se et udvalg lige nedenfor.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer