Dansk kvalitet fra Thise & Ko

Dansk kvalitet fra Thise & Ko

Thise & Ko er kvalitetskød fra dyr, som er opvokset på danske gårde med stort fokus på god dyrevelfærd.

Vi vægter det højt at tilbyde dansk kød af høj kvalitet. I den forbindelse er Thise & Ko et af vores senest tilkomne koncepter, som netop gør det muligt for os at tilbyde 100% danske kvalitetsråvarer.


Dyrene fra Thise & Ko er opdrættet på danske gårde, hvor der er stort fokus på dyrevelfærd, og det har bl.a. sikret kødet to dyrevelfærdshjerter. For os er det desuden vigtigt at tage anatomisk ansvar, så vi sikrer en bedre udnyttelse af hele dyret. Det gør vi bl.a. ved at afsætte såvel de kendte som de mindre kendte udskæringer, hvilket du også kan se i denne måneds tilbud.


Sojafri produktion og god dyrevelfærd

– Hos Thise & Ko er vi drevet af en ambition om at udvise omtanke for miljø og god dyrevelfærd. Det har ført til en række initiativer, som bl.a. omfatter, at vi ikke anvender soja i vores foder. Soja kommer fra Sydamerika, hvor afskovning er en stor udfordring. Samtidig er det forbundet med lang transport. Ved at anvende alternative europæiske proteinkilder som lupiner og hestebønner kan vi opretholde samme høje kvalitet i produktionen og samtidig undgå den lange transport. Vores dyr har desuden god plads, og i sommerhalvåret kommer de altid på græs. Det har været med til at sikre os dyrevelfærdshjerterne, som vi er utrolig stolte af.

Petter Aagesen, salgs- og marketingdirektør ved Thise & Ko


Gå på opdagelse i vores udvalg af kvalitetskød fra Thise & Ko nedenfor.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer