Vin & Spiritus

Vin & Spiritus

Foråret er godt på vej, og derfor har vi samlet et væld af gode tilbud og inspirerende nyheder i denne avis. Gå på opdagelse og lad dig friste af velsmagende drinks og udsøgte vine, perfekt til at nyde de lyse aftener og hyggelige stunder på terrassen eller i haven. Opdag også vores udvalg af friske forårsingredienser og spændende opskrifter, der vil inspirere dine kulinariske eventyr og bringe forårets smage ind i dit køkken.

Læs avisen her https://abcatering.dk/katalog/2024/tema/vin-spiritus/

                                                                                                                                                       

                                                                                                                                  

Cissus

Cissus tilbyder himmelsk champagne og gode vine af højeste kvalitet. Med et nøje udvalgt sortiment af eksklusive vine og luksuriøs champagne er Cissus dedikeret til at levere enestående smagsoplevelser til deres kunder. 

                                                                

Det lille twist - Frugt og grønt

Friskhed og aroma fra krydderurter kan forvandle cocktails til en eksplosion af smag. Tilføj et strejf af mynte til en forfriskende mojito, eller brug basilikum til at tilføre kompleksitet til en gin og tonic. Rosmarin kan give en krydret note til en margarita, mens citronmelisse fremhæver frugtigheden i en fersken Bellini. Husk at muddle eller let knuse krydderurterne for at frigøre deres essens, og garnér din cocktail med et friskt kvist for en ekstra visuel appel.

                                                                                                                                   

                                           

Cocktail mixers fra Fever Tree

Fever Tree's cocktail mixers er det ultimative valg for enhver cocktail-entusiast. Med deres omhyggeligt sammensatte ingredienser og perfekt afbalancerede smagsprofiler løfter Fever Tree enhver cocktail til nye højder. Fra den forfriskende tonic water til den aromatiske ginger beer, tilbyder Fever Tree et bredt udvalg af mixers, der giver den perfekte base for dine yndlingscocktails. Uanset om det er en klassisk G&T, en moscow mule eller en eksotisk mojito, er Fever Tree's cocktail mixers skabt til at inspirere og imponere.                                                  

                                           

Strandgaarden wine and spiritus        

Med et nøje kurateret udvalg af vine fra verdens bedste vinregioner og et imponerende udvalg af spiritus, er Strandgaarden stedet, hvor kvalitet og smag mødes. Uanset om du er på jagt efter en sofistikeret flaske champagne, en elegant rødvin eller en eksklusiv whisky til at nyde i godt selskab, kan du regne med Strandgaarden for at levere uovertruffen kvalitet og ekspertise. 

 

Økologiske færdigblanede cocktails fra Nyborg Destilleri 

Nyborg Destilleri ligger i hjertet af Danmark i den gamle kongeby Nyborg, hvor det i 2017 blev etableret i tidligere værkstedsbygninger for DSB’s godsbane. Her kan man i dag få guidede ture og smagninger, nyde et måltid i Restaurant Remisen eller handle i den lille destilleributik. Nyborg Destilleri er en del af Naturfrisk Group, som producerer over 100 forskellige økologiske læskedrikke, øl og spiritus under varemærkerne Nyborg Destilleri, Ørbæk Bryggeri, Naturfrisk og Macarn.                                                                                 

                                                                                      

Sodamixere fra Naturfrisk

Macarn sodamixere er danskproducerede, økologiske mixersodavand fra Naturfrisk, der kan anvendes til et væld af drinks og cocktails eller drikkes som de er, iskolde og læskende. Med deres unikke smagskombinationer og høje kvalitet er Macarn sodamixere det perfekte valg til at løfte enhver drinkoplevelse.                                                                                                         

                                                                                      

Drinks - lige til at servere fra Royal Unibrew 

Med Royal Unibrew's udvalg af færdige drinks er det nemt at servere velsmagende og forfriskende drikke til enhver lejlighed. Med deres brede udvalg af smagsvarianter og praktiske emballager er det enkelt at finde den perfekte drink, der passer til din smag og stemning. 

 

 

Læs avisen her https://abcatering.dk/katalog/2024/tema/vin-spiritus/

GÅ TILBAGE