Sommerdrikke

Sommerdrikke

Det emmer af sommer og varmere dage, og det er tid til at præsentere dine gæster for forfriskende smagsoplevelser, der ikke kun stiller tørsten, men også vækker sanserne. Det kan betale sig at gøre noget ekstra ud af sit valg af drikkevarer - de viser, at der er lagt vægt på detaljerne og udgør prikken over i'et til et lækkert måltid eller en hyggelig stund med venner og bekendte.

I temaavisen kan du lade dig inspirere af det store udvalg af velsmagende drinks og drikke, som skal pryde menuen denne sæson. Avisen er spækket med nyheder, klassikere og gode tilbud, som med garanti vil vække dine gæsters tørst.

SE TEMAAVISEN HER 

 

Anarkist øl

Anarkist Brewery er rebelsk brygkunst på sit bedste! Med en dristig tilgang til ølbrygning udfordrer de traditionerne og skaber unikke smagsoplevelser, der pirrer dine smagsløg. Fra deres kreative eksperimenter til deres karakteristiske etiketter, er hver øl fra Anarkist en oplevelse i sig selv.

Sluk din tørst med Rynkeby

Opdag Rynkeby's Tørst-serie - nu også i nye, sukkerfrie varianter - og forkæl dine smagsløg med forfriskende og naturlige frugtdrikke. Med et udvalg af sprudlende smagsvarianter er disse frugtdrikke helt uden brus både for børn og voksne.

 

Naturlig næring fra Naturfrisk

Naturfrisk bringer dig den rene smag af naturen i hver eneste slurk. Med fokus på kvalitet og økologi tilbyder de et udvalg af forfriskende drikke uden tilsætningsstoffer eller kunstige aromaer. Se hele udvalget i avisen.

 

Red Bull giver vinger

Inspireret af funktionelle drikke fra det fjerne østen, grundlagde Dietrich Mateschitz Red Bull i midt 80’erne. Han udviklede et nyt produkt og et unikt marketingkoncept og lancerede Red Bull Energy Drink 1. april 1987 i Østrig. En helt ny produktkategori – energidrikke – var født.

 

Økologisk alkoholfri cider

Val de France ”Cider” er garanteret ”ren juice” fra Bretagne æbler. Blandingen giver en ægte og velafbalanceret saft, som er oprigtig i munden og blødt boblende med smagsnoter, der både blander bitterhed og blomsterdufte.

 

En verden af forskellig smag

Med Mathieu Teisseire's Drinkmix sirup kan du skabe lækre og forfriskende drikke med lethed. Fra klassiske cocktails til spændende mocktails er disse mix en nem måde at give dine drikkevarer masser af smag! Med over 25 forskellige varianter er der næsten ingen grænser for, hvilke drinks du kan skabe.

 

Sparkles og Vitamins fra Aqua d’or

Sparkles er smagfuld læskedrik lavet på naturligt mineralvand, tilsat brus og naturlig smag. Indeholder ingen kalorier, ingen sukker og er lokalt tappet i Fasterholt på en flaske af 100% genanvendt plast. Aqua d’Ors vitamindrikke er skabt uden brug af sukker og kalorier og er udelukkende tilsat naturlige farver, frugtsmage og beriget med essentielle mineraler og vitaminer, som kroppen har behov for

 

SE TEMAAVISEN HER 

GÅ TILBAGE