Og vinderen af Kantineprisens Cook Off 2025 blev…

Og vinderen af Kantineprisens Cook Off 2025 blev…

På årets Madens Folkemøde konkurrerede nogle af Danmarks dygtigste kantineteams om æren og titlen som vinder af Kantineprisens Cook Off 2025.

Ved årets Madens Folkemøde blev vinderen af Kantineprisens Cook Off 2025 fundet – og sikke en dag det var! I de ikoniske Bocuse d’Or-køkkener dystede nogle af landets skarpeste kantineteams i kreativitet, smag og grønt fokus. Sejren gik til Christian Lundsgaard og hans team fra Normal, der leverede en helstøbt og velsmagende ret, som imponerede dommerpanelet med sin balance og præsentation.


Vi har som råvaresponsor spillet en aktiv rolle i konkurrencen, med bidrag fra vores ferskvareunivers Fantastisk Frisk:

  • Chorizo, pancetta og bacon fra Bertel x Museth
  • Anicia-linser fra CARDENAU
  • Asparges fra Sanderumgaard og udvalgt frugt og grønt

Konkurrencens tema var “En grønnere menu med animalske smagsgivere”, og deltagerne skulle bygge en ret ud fra en råvarekurv med fokus på 70% grønt og 30% animalsk. Der skulle indgå minimum tre plantebaserede ingredienser, to mejeriprodukter og én form for grisekød.

Vores egne kollegaer Søren Kyed, Gastronomisk Chef, og Benjamin Larsen, markedschef for Frugt og Grønt, deltog begge som dommere og roste både niveauet og kreativiteten i feltet. Også Anders Nicolajsen fra Landbrug & Fødevarer understregede, hvor vigtig en rolle kantinekøkkener spiller i den grønne omstilling: "Kantinekøkkener er sande smagshelte. De leverer et imponerende håndværk, der matcher nogle af landets bedste restauranter – bare til mange flere gæster".


Og rejsen slutter ikke her…

Vinderteamet fra Normal kan nu se frem til den store finale, hvor Kantineprisen 2025 uddeles på Fødevaredagen den 16. september. Indtil da kan du i videoen ovenfor se tilbage på en dag fyldt med faglighed og passion for faget.

GÅ TILBAGE