Kager til alle

Kager til alle

En lækker lille kagebid er perfekt som morgenmadsdessert, efter- middagsforkælelse eller sød afslutning på en god middag. Og hvem kunne ikke lige sætte tænderne i en ydende chokoladefondant, en sprød cookie eller en svampet tærte med sommerens friske frugter og bær?

Dyk ned i en verden af forførende smagsoplevelser, hvor smukke forskårede cheesecakes møder svampede muffins og autentisk dansk wienerbrød. Fra de klassiske favoritter til de mere eventyrlystne kreationer - vi har fyldt temaavisen med sommerens lækreste kager og desserter, klar til at blive serveret og nydt i godt selskab.                                                   

                                           

Gå på opdagelse i temaavisen og lad dig inspirere. 

Læs avisen her https://abcatering.dk/katalog/2024/tema/kage

                                                                                                            

Fristende kager fra Bæchs 

Bæchs mestrer kunsten at fortrylle med deres udsøgte udvalg af desserter og kager. Med en kombination af traditionelle håndværksmetoder og innovative smagskombinationer skaber de himmelske produkter. Fra delikate tærter til luftige kager og friske frugtdesserter. Prøv alt fra veganske chewy cookies, rabarbertærte og muffins. 

 

Kager der smager fra Dina Food
Hos Dina Food har de specialiseret sig i kager og desserter på frost og her finder du lækkerier til enhver lejlighed. Deres sortiment er nøje udvalgt og klar til servering efter optøning, hvilket gør det let for dig at forkæle dine gæster. De samarbejder med europæiske producenter, der prioriterer kvalitet og bæredygtighed.                                       

 

Håndlavede kvalitetstærter fra Bender Tærter
Bender Tærter er en dansk familieejet virksomhed, der siden 1992 har specialiseret sig i håndlavede desserttærter af høj kvalitet. Deres tærter, der fremstilles i 10 forskellige varianter, bages i porcelænsforme og er omhyggeligt håndlavede ned til den mindste detalje.
                                                                                                            

Tid til søde stunder fra Schulstad
Schulstad tilbyder et bredt udvalg af wienerbrød, croissanter og kager, perfekte til enhver lejlighed. Med deres lækre produkter i fryseren er det enkelt og hurtigt at forkæle kunder og gæster, uanset tidspunktet på dagen.                                                     

Autentisk wienerbrød fra Mette Munk                                                                                        

Hos Mette Munk er godt håndværk og autentiske, enkle råvarer kernen i alt, hvad de udvikler og producerer. Deres tilgang er baseret på få, men nøje udvalgte ingredienser: Mel, vegansk margarine, æg fra fritgående høns, mælk og et væld af frugter og bær. Deres fokus er på at skabe produkter, der er så ægte, simple og originale som muligt.
                                                                                                            

Velsmagende kageblandinger fra Lantmännen 

Havnemøllerne præsenterer et udvalg af alsidige pandekage- og kagemix med utallige anvendelsesmuligheder. Bland posens indhold med vand og olie og bag lækre, sprøde pandekager af højeste kvalitet eller en lækker kage, som du kan tilpasse efter præferencer. Tilføj friske eller frosne bær i dejen og top med revet marcipan for en ekstra smagfuld oplevelse.                                                                 

Falengreen

Falengreen er specialiseret i udvikling, produktion og import af et bredt udvalg af produkter til attraktive priser. I webshoppen finder du et bredt sortiment af færdiglavede cheesecakes, klassiske kager og moussekager, der er både søde, lette og friske. Alle kager er forskåret og klar til hurtig og nem servering 

                                                                                                            

Læs avisen her https://abcatering.dk/katalog/2024/tema/kage

GÅ TILBAGE