Is til alle behov

Is til alle behov

Snart er sommeren igen over os med lys, solskin og varme dage. Vi kan næsten ikke vente, og heldigvis kan du tage forskud på glæderne med vores nye temaavis. Her finder du masser af iskolde fristelser og brandvarme tilbud, så du kan få inspiration til nye eventyrlige smagsoplevelser på menukortet.

Har du for eksempel smagt den prisvindende ødeis fra Ryå? Eller de spændende varianter som Rum Balls, Salty Caramel og Take me to Le’moon fra danske Ice Bakers?  

Læs avisen her https://abcatering.dk/katalog/2024/tema/is        
                                                                

Gourmetis fra Kastbergs                                                                                                                                                        

I 2012 grundlagde Joachim Kastberg som 21-årig Kastbergs Gourmet-Is. Joachim har fra første dag prioriteret at lave is og sorbet af de allerbedste råvarer på markedet. Med sit robuste håndværk laver han i dag is og sorbet, som serveres i flere af Danmarks bedste ishuse og restauranter.

                                                                                                                                 

Prisvindende dansk flødeis fra RYÅ IS

Aabybro Mejeri fremstiller flødeis. De er bedst kendt for deres RYÅ IS, som er opkaldt efter åen Ryå midt i det naturskønne Vendsyssel, hvor mejeriet ligger. De arbejder tæt sammen om at skabe produkter af højeste kvalitet baseret på gammeldags manér inden for dansk mejeribrug. De stiller samtidig store krav til lokale og bæredygtige råvarer, så deres kunder får den bedste smagsoplevelse. 

                                                                                      

Masser af varianter fra Hansens is
Hansens Is er en dansk isproducent, der siden 1971 har skabt lækre isvarianter af høj kvalitet. Med fokus på friske ingredienser og autentiske smagsoplevelser har de opnået stor popularitet blandt iselskere i hele landet. Deres sortiment spænder fra klassiske favoritter som vanilje og chokolade til mere eventyrlige varianter som saltkaramel og lakrids. Uanset smag forener Hansens Is håndværkstradition med innovation for at levere en uovertruffen isoplevelse til deres kunder.

 

Softice, pindis, scoopis og meget mere fra Frisko

Frisko Is er en velkendt dansk isproducent med rødder tilbage til 1960'erne. De er kendt for deres brede udvalg af isprodukter, der spænder fra klassiske isvafler og ispinde til lækre isdesserter og iskager. Frisko Is lægger stor vægt på kvaliteten af deres ingredienser og håndværksmæssig fremstilling, hvilket resulterer i en unik og lækker smagsoplevelse for deres kunder.                                                                                                         

                                                                                                            

ICE BAKERS – et scoop i verdensklasse!                                                           

ICE BAKERS er dansk og lokaliseret i naturskønne Thy, hvor vores to passionerede ismænd Claus & Rasmus’ vigtigste opgave er at udvikle fremtidens isdesserter til alle is-glade danskere. Isen er udviklet med fokus på bæredygtighed og fremtidens trends. Vi har stolt etableret vores egen isfabrik og bageri, hvor vi hver dag sætter en stor ære i at tilbyde en is til ALLE – derfor er vores produkter 100% plantebaserede.På vores is-kort nder du 20 nøje udvalgte varianter heriblandt cookie dough, salty caramel og rum balls. 

 

Uimodståelige fristelser fra Odense

Med ODENSE Marcipans populære dessertsaucer kan du skabe fantastiske mesterværker på ingen tid. Vores brede udvalg tilbyder en smag for enhver, uanset om du foretrækker den klassiske chokoladesauce, den fyldige nougat- og lakridssauce eller den cremede karamelsauce. Skal du lave shakes, lemonader, cocktails, kaffe og te eller morgenmad og snacks? ODENSE Dessertsaucer er stjernen i glasset. De forvandler dine kreationer både smagsmæssigt og visuelt!

                                                                                                            

Sprøde vafler fra Frima                                              

Frima Vafler har skabt de lækreste vafler, og kun fantasien sætter grænser for alt det lækre, du kan putte i dem. Deres vafler indeholder den helt rette kombination af smør, sukker, vand og krydderier. Mere siger de ikke...

 

Læs avisen her https://abcatering.dk/katalog/2024/tema/is    

GÅ TILBAGE