Bæredygtig fritureolie med lang holdbarhed

Bæredygtig fritureolie med lang holdbarhed

Vi har netop indgået et nyt samarbejde med AAK Foodservice omkring deres banebrydende produkt Rapsona Long Life SG - et godt alternativ til traditionel fritureolie.

Bæredygtig fritureolie med lang holdbarhed

Som en af landets førende foodservicegrossister har vi stort fokus på bæredygtighed, og hvordan vi kan være med til at begrænse den negative påvirkning af miljøet. Derfor søsætter vi også løbende tiltag, som bl.a. skal gøre det endnu lettere for dig som kunde at træffe bæredygtige valg. I den forbindelse har vi netop indgået et samarbejde med AAK Foodservice og deres banebrydende produkt Rapsona Long Life SG, som er et godt alternativ til traditionel fritureolie.  

Rapsona Long Life SG er udviklet for at imødekomme de stigende krav til en god fritureolie med lang holdbarhed – og den kan netop også holde dobbelt så lang tid som traditionel fritureolie, inden den skal skiftes. Olien er nem at anvende, da den er flydende ved stuetemperatur. Olien består af raps- og palmeolie, hvilket er med til at give den en optimal oxidationsstabilitet.


En unik kombination

Rapsona er baseret på en unik kombination af 70% rapsolie og 30% certificeret bæredygtig palmeolie – SG palmeolie.  

Palmeolien, som er anvendt i Rapsona Long Life SG, er RSPO SG. SG står for segregeret, hvilket betyder, at den er produceret i overensstemmelse med RSPO’s bæredygtighedskriterier og er blevet holdt adskilt fra olier, der ikke er certificerede. Når du køber Rapsona Long Life SG, kan du derfor være sikker på, at du benytter et bæredygtigt produceret stegemiddel, og at du er med til at støtte en bæredygtig palmeolieproduktion.


Klimasmart emballage

Fritureolien kommer i en klimasmart emballage, som indeholder 80 % mindre plastik, og som optager 90 % mindre plads i affaldsbeholderen sammenlignet med de traditionelle plastikdunke.  Derudover er det let at indtænke genanvendelighed, da pap og plastik let kan adskilles i forbindelse med bortskaffelse af emballagen.

Læs mere her

GÅ TILBAGE

Relaterede varer