Vi udfaser udenlandske, økologiske urter

Vi udfaser udenlandske, økologiske urter

Hos AB Catering arbejder vi for at fremme økologi og danske råvarer, fordi vi ønsker, at du som kunde skal have mulighed for at vælge økologiske og lokalt producerede varer i en god, stabil kvalitet hele året.

Overgangen til danske økologiske varer sker i takt med de grønne konverteringer, som vi foretager for at sikre, at vores sortiment hele tiden lever op til vores høje standarder inden for området. Vi har allerede taget skridtet inden for de økologiske spirer og svampe, hvor vi tilbyder økologiske danske varer – og nu gælder det de økologiske urter.

I vores sortiment vil du dermed fremadrettet finde økologiske urter fra danske Økologihaven, som ligger på Fyn. Her dyrker man krydderurter med omtanke for økologi og for at fremelske den naturlige smag og duft. Under dyrkningen anvendes bl.a. naturligt sollys, genanvendt regnvand og pilekompost. Det er med til at give stærke planter, som kan holde længe uanset, om de står i køkkenet, i krukken eller i køkkenhaven.


Leverandør af friske danske krydderurter

I et år har Økologihaven været leverandør af danske friske krydderurter til AB Catering inden for såvel afklip som potter. Om samarbejdet fortæller Hans Andersen, salgsansvarlig hos Økologihaven:

- Det har været et utroligt spændende og udviklingsrigt år, som vi har haft sammen med AB Catering. Fra første dag som deres leverandør har vi kunnet mærke den imødekommenhed, der var fra alle. Vi ser AB Catering som en virksomhed, der er innovativ og omstillingsparat, hvilket er noget, som passer så fint i tråd med Økologihavens værdier. Og det skridt, som AB Catering nu tager ved at støtte op om dansk økologisk krydderurteproduktion, beviser til fulde det ansvar, de ligeledes tager for dansk produktion og danske producenter. Vi er stolte af at være samarbejdspartner med sådan en virksomhed. Jeg ser et fortsat stort potentiale i det videre samarbejde med AB Catering og den rejse, vi skal udvikle sammen i fremtiden.

Hvorfor grønne konverteringer?

Vi foretager grønne konverteringer, fordi vi som leverandør føler et ansvar for at træffe vigtige valg og dermed være medvirkende til at præge markedsudviklingen.

- Når vi foretager de grønne konverteringer, støtter vi samtidig op om danske leverandører. Det er en proces, som for alvor har taget fart de senere år, hvor vi i Danmark er blevet mere opmærksomme på at være selvforsynende. Derfor skal varerne også gerne være fra vores egen køkkenhave, som Danmark jo er. Som en stor virksomhed inden for frugt og grønt-verdenen skal vi også tage ansvar for at støtte op om dansk produktion, og det vil vi også rigtig gerne. Derfor er dette tiltag et skridt af mange, som vi vil tage.
Benjamin Larsen, Markedschef ved Cater Grønt.

Gå på opdagelse i vores webshop

I vores webshop finder du et bredt udvalg af smagfulde, økologiske urter fra Økologihaven, men du kan også allerede her nedenfor gå på opdagelse i sortimentet.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer