Verdens bedste frugt

Verdens bedste frugt

Vi støtter dansk frugtavl, fordi vi mener, at vi i Danmark har nogle af de bedste æbler og pærer i verden. Det fortæller vi mere om her.

Dansk frugt dyrkes af vores egne danske avlere og har kortere transporttid end udenlandske – det sikrer dig friske råvarer med stor smag. I vores sortiment finder du et godt udvalg af dansk frugt i sæson. Vi yder også gerne en ekstra indsats for at støtte de danske avlere. Det beviste vi især for få år tilbage, hvor avlerne stod med en stor høst, som var svær at afsætte. Her lagde vi os i selen for at få æblehøsten ud til de professionelle køkkener, og takket være en stor opbakning fra køkkenerne lykkedes det os at fordoble salget af danske æbler. Det betaler sig, når vi står sammen.


Et sprødt bid

I år sætter vi fokus på dansk frugt i sæson med den populære Clara Friis-pære, som især er kendt for sin søde, aromatiske smag og sprøde bid. Med Clara Friis får du en fremragende spisepære, som er middelstor, buttet og rund med en tynd, glat og skinnende skræl. Farven er grøngul med en rødlig ”kind” på solsiden. Når den er moden, er Clara Friis-pæren sprød og saftig, men den kan også nydes inden, hvor frugtkødet er mere fast.


Du kan fx servere Clara Friis som frisk frugt, men den er også god på ostebordet samt i desserter og salater. Sæsonen strækker sig fra august til oktober, hvorfor du også finder den i vores sortiment netop nu.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer