Sæson for nye danske kartofler

Sæson for nye danske kartofler

Sommeren har så småt meldt sin ankomst, og med sommeren kommer også de eftertragtede nye danske kartofler.

Vores nye danske kartofler kommer direkte fra vores nøje udvalgte leverandører, og de er en populær spise blandt sommergæsterne. De har desuden kort vej fra mark til dit køkken – dermed er du garanteret stor smag og friskhed, så du kan forkæle dine gæster med fantastiske spiseoplevelser.


Som noget nyt har vi netop søsat et nyt samarbejde med Samsø Grønt, som har en lang og stolt tradition for kartoffeldyrkning.


Velkommen til Samsø Grønt

Samsø Grønt er en samling af danske kartoffelavlere fra Samsø, som siden 1988 har produceret kvalitetskartofler med kort vej fra jord til bord, og vi har netop indgået et spændende samarbejde.


På Samsø har man en lang tradition for kartoffeldyrkning. Det skyldes bl.a., at de på øen har nogle jordtyper, som egner sig fantastisk dertil. Hos Samsø Grønt foregår kartoffeldyrkningen altid i tæt samspil med naturen, miljøet og den nyeste teknologi. Alt dette bidrager til den gode smag, som for mange er et synonym med dansk sommer. Tag godt imod vores nye brand, som sikrer høj kvalitet til dine serveringer.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer