En osteoplevelse ud over det sædvanlige - det er, hvad du får i vores seneste temaudgave. Her dykker vi nemlig ned i forskellige oste, og deres mange anvendelsesmuligheder!
Find inspiration til dit næste ostebord og opdag en verden af ost.
En osteoplevelse ud over det sædvanlige - det er, hvad du får i vores seneste temaudgave. Her dykker vi nemlig ned i forskellige oste, og deres mange anvendelsesmuligheder!
Find inspiration til dit næste ostebord og opdag en verden af ost.
Glæd dig til at gå på opdagelse i avisen.
Highlights fra avisen–
Er du klar til at byde dine gæster på en osteoplevelse udover det sædvanlige? Vi sætter skarpt på ostebordet, og alle dets muligheder i vores temaavis – ostebord. Vi har spændende egnsoste fra både Falengreen og Lactalis. Man finder også cremede brier og blødere oste fra vores leverandører Naturmælk og Thise Mejeri. Som noget helt særligt findes der i avisen også oste med personlighed, Mammen har nemlig inddraget følelser i navngivningen af deres nye osteserie.
Skal man sammensætte et ostebord har Arla Unika og Arla Pros osteserier både nytænkende osteoplevelser og favoritter med i avisen. I avisen finder man oste for enhver smag!
En nuanceret smagsgiver
Saltede og krystalliserede eller bløde og cremede. Ost omfavner det hele. Vi håber, at vi med den seneste udgave kan inspirere de professionelle køkkener til ny- og gentænkning af ost i køkkenet. For ost kan nemlig udover at være en del af tapas eller dessert også fungere som en smagsgiver i saucer, salater og supper.
Det rette tilbehør
Det rette ostebord er mere end bare ost. Det er smagsnuancer, farver og et godt bid. I avisen kan du opleve sprødt brød fra Mette Munk.
Ostens dag
Den 7. marts fejres der Ostens Dag! En dag skabt af en flok passionerede oste entusiaster, med et brændende ønske om at udbrede kendskabet til alle de fantastiske oste, der findes og deres mange forskellige anvendelsesmuligheder.
Inspiration
Har du lyst til at sætte fokus på ost i den kommende tid? I vores opskriftsbank kan du finde forskellige opskrifter på oste. Ost er nemlig meget mere end blot topping på pizzaen, det er en kompleks smag, der bedst beskrives som umami.
Find alle vores opskrifter med ost her.
Vi håber, at I vil tage godt imod avisen.
God læselyst!
GÅ TILBAGE