Få overblik over din indtjening med CalcuEasy

Få overblik over din indtjening med CalcuEasy

CalcuEasy er et databaseret onlineværktøj, som hurtigt og enkelt gør det muligt for dig at beregne overskuddet på samtlige retter på menukortet. Her kan du læse mere om de mange fordele ved værktøjet.

Det kan være let at skabe omsætning, men det er straks en anden sag at skabe overskud. Fødevarepriserne svinger, men priserne på maden må ikke stikke så meget af, at ingen bestiller den.


Idéen til CalcuEasy er udsprunget af et ønske om at hjælpe café-, restaurant-, kantine- og hotelejere med at få overblik over omkostningerne – og dermed hjælpe dem til at tjene flere penge.


Derfor er CalcuEasy et godt værktøj for det professionelle køkken

Der er en lang række fordele ved at anvende CalcuEasy, og vores konsulenter står klar til at vejlede omkring brugen af værktøjet. Du er således altid velkommen til at række ud til din lokale konsulent, som let hjælper dig i gang.


Kontakt din afdeling

Du kan også læse mere om CalcuEasy her



Mange har allerede taget skridtet og kastet sig ud i brugen af CalcuEasy – lige fra de små caféer til de større restaurationskæder. Her kan du se, hvordan Skagen Fiskerestaurant benytter værktøjet.

 - Vi styrer vores prissætning på vores menuer og produkter, så vi hele tiden sikrer den korrekte indtjening i alle vores restauranter. Dette er baseret på samtlige af vores omkostninger, som vi har i forbindelse med kostpriser, løn og faste omkostninger. Udover dette har vi fingeren på pulsen med vores lagerstatus – alt sammen samlet ét sted. Jesper Winter, ejer af Skagen Fiskerestaurant.

GÅ TILBAGE