Artikler
Grønne kasser fyldt med fordele
03.05.2022Hos AB Catering ønsker vi i stigende grad at anvende emballage, der kan genbruges, og vores nye, grønne kasser til frugt- og grøntvarer er et godt skridt på vejen. Her kan du læse mere om fordelene.
Artikler
Få overblik over din indtjening med CalcuEasy
05.05.2022CalcuEasy er et databaseret onlineværktøj, som hurtigt og enkelt gør det muligt for dig at beregne overskuddet på samtlige retter på menukortet. Her kan du læse mere om de mange fordele ved værktøjet.
Artikler
Danmarks største kokkekonkurrence er tilbage på havnen i Gudhjem
09.05.2022Efter en ufrivillig pandemipause er Sol over Gudhjem endelig tilbage i vante rammer på Gudhjem Havn, og endnu en gang er det med et umanerligt stærkt deltagerfelt. Se mere om konkurrencen her.
Artikler
Sådan undgår du, at råvarepriserne udhuler dit menukort
11.05.2022En tid med historisk høje fødevarepriser og et reduceret vareudbud inden for visse varetyper kan give anledning til bekymring. Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig igennem en udfordrende tid.
Artikler
Nej tak til affald i naturen
23.05.2022Vi støtter op om Miljøstyrelsens nye kampagne, som skal mindske affald i naturen, og som take away-leverandør er du inviteret med.
Artikler
Vinderen af Danmarks største kokkekonkurrence er nu kåret
27.06.2022Solen er gået ned over havnen i Gudhjem, og efter et veloverstået arrangement kan en ny kok nu kalde sig vinder af Sol over Gudhjem-hovedkonkurrencen. Læs mere om, hvordan det hele forløb og mød også vinderne af de øvrige konkurrencer.
Artikler
Sæt omtanke på menuen
01.09.2022I vores nye magasin "Omtanke på menuen" inspirerer vi til, hvordan du kan skabe en grønnere og mere bæredygtig hverdag med både opskrifter og smagfulde produkter.
Artikler
Omtanke fra jord til bord
03.10.2022I vores ØKOtober-avis fokuserer vi på omtanke fra jord til bord. Vores hensigt med avisen er at inspirere til økologiske løsninger – mod mere omtanke for mennesker, dyr, naturen og ikke mindst miljøet.
Artikler
Nyhed: Fantastisk Frisk Forberedt
21.09.2022Forpremiere: Fantastisk Frisk Forberedt er din genvej til let at kunne tilbyde et varieret menukort med retter af høj kvalitet. Oplev det nye koncept på Cateringmesse Øst.
Artikler
BLUS 9: How to-videoer med inspiration til dit professionelle køkken
13.10.2022I BLUS 9 deler vi ud af vores bedste tips og tricks til bl.a. udskæring af en hel kylling, filetering af vildt og tilberedning af saltbagt selleri. Se mere og bliv inspireret her.
Artikler
Madspildsdag 2022
27.09.2022Madspild har konsekvenser for både klima og miljø, men det er heldigvis noget, som alle kan være med til at afhjælpe. Derfor markerer vi den Nationale Madspildsdag den 29.09.22 med inspiration til, hvordan du kan være med til at bekæmpe madspild i dit køkken.
Artikler
Nye regler for affaldshåndtering fra januar 2023
14.11.2022Fra den 1. januar 2023 gælder der nye regler for sortering og håndtering af dit husholdslignende affald, og det gælder alle lige fra de større bespisninger til kontoret med tekøkken.
Artikler
Rising Star talentkonkurrence for aspirerende kokke
06.02.2023Nu er der ikke længe til!
Artikler
Forårets fødevaremesser rundt om i landet
01.02.2023Nu skriver vi 2023, og det betyder, at det snart er tid til de største fødevaremesser i Danmark. Du får her en kort introduktion til årets første par stykker, så du kan sætte kryds i kalenderen med det samme – for dem vil du ikke gå glip af!
Artikler
Danmark vinder VM guld til Bocuse d’Or 2023
24.01.2023Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro og hans assistent Elisabeth Madsen fra Svinkløv Badehotel har vundet guld i den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d’Or – også kendt som det uofficielle verdensmesterskab for kokke.
Artikler
Omtanke for smag, kvalitet og høj dyrevelfærd
02.02.2023Hos AB Catering går vi op i dyrevelfærd og ønsker samtidig at inspirere vores kunder til at vælge de mere dyrevelfærdsfremmende løsninger. Derfor har vi bl.a. et godt udvalg af produkter, som bærer Dyrevelfærdsmærket.
Artikler
Vores bæredygtighedsrapport er landet
08.02.2023Hvert år udgiver vi via vores moderselskab Euro Cater en bæredygtighedsrapport, hvor vi sætter fokus på vores indsats inden for CSR og ESG. Læs mere om rapporten her.
Artikler
Iskolde desserter – smagen af forår
01.03.2023I vores nye temaavis ’Iskolde desserter’ dykker vi ned i dessertens forunderlige univers, hvor mulighederne, smagene og kombinationerne er mange. Foråret er over os, og snart er det tid til cremet is, knasende vafler og sprøde tærter toppet med sæsonens friske frugter.
Artikler
BLUS 10 er på gaden
20.03.2023Det nyeste BLUS er på gaden, og det er med stor glæde, at vi denne gang kan fejre vores 10. magasinudgivelse.
Artikler
Bæredygtig fritureolie med lang holdbarhed
01.05.2023Vi har netop indgået et nyt samarbejde med AAK Foodservice omkring deres banebrydende produkt Rapsona Long Life SG - et godt alternativ til traditionel fritureolie.
Artikler
Sommerdrikke – sol og sommer i flydende form
01.05.2023De lange, lyse dage venter heldigvis lige om hjørnet, og det er tid til at sætte nye skønne smagsoplevelser på drinkskortet. I vores nye temaavis ’Sommerdrikke’ deler vi masser af inspiration til at servere smagen af sommer på glas eller flaske.
Artikler
Vi støtter børn med kritiske sygdomme
05.06.2023Vi er stolte af at være sponsor af Team Rynkeby, der hvert år cykler for børn med kritiske sygdom, hvilket vi helhjertet bakker op om.
Artikler
Vi arbejder for en grønnere fremtid
20.04.2023Hos AB Catering er vi engagerede i at fremme en grønnere fremtid og lægger stor vægt på bæredygtighed, økologi og høj dyrevelfærd i alle aspekter af vores forsyningskæde.
Artikler
BLUS 11 er på gaden
25.09.2023Det nye BLUS-magasin er landet. Denne gang dykker vi under havets overflade og sætter tang, fisk og skaldyr på menuen.
Artikler
Slik og søde sager til alle højtider
18.10.2023Efteråret er over os og højtiderne står for døren. Det betyder, det er tid til indendørshygge og højtidelige sammenkomster, som traditionen tro kalder på både chokolade, slik, snacks og snolder. Lad dig inspirere i denne avis, hvor vi har samlet sæsonens lækreste konfekture og søde snacks, så du kan forkæle dine gæster med spændende nyheder og danskernes absolutte sæsonfavoritter.
Artikler
Årets bedste julegave – Det Økologiske Spisemærke består
21.12.2023Som grossist til landets kantiner, storkøkkener og restauranter er det med stor glæde, at vi kan dele nyheden med alle i de økologiske fødevarers fællesskab om, at Det Økologiske Spisemærke består.
Artikler
Udforsk det grønne køkken
08.01.2024Tag dine gæster med på en kulinarisk rejse gennem det grønne køkken! Udforsk vores omfattende udvalg af plantebaserede delikatesser og opdag spændende nyheder samt eksklusive tilbud i vores nye temaavis. Nedenfor deler vi nogle af de innovative produkter, du finder i avisen.
Artikler
Udforsk det nye CaterShare
09.01.2024Gå på opdagelse i det nye CaterShare, som vi netop har lanceret på vores hjemmeside og bliv endnu klogere på vores mange dygtige leverandører.
Artikler
Vi fejrer Ostens Dag
27.02.2024Danmark er et landbrugsland med et højt osteforbrug, og nu skal osten have sin egen mærkedag: Ostens Dag. Det er en helt ny mærkedag, som vi med stor interesse støtter op om.
Artikler
Is til alle behov
08.03.2024Snart er sommeren igen over os med lys, solskin og varme dage. Vi kan næsten ikke vente, og heldigvis kan du tage forskud på glæderne med vores nye temaavis. Her finder du masser af iskolde fristelser og brandvarme tilbud, så du kan få inspiration til nye eventyrlige smagsoplevelser på menukortet.
Artikler
Kager til alle
02.04.2024En lækker lille kagebid er perfekt som morgenmadsdessert, efter- middagsforkælelse eller sød afslutning på en god middag. Og hvem kunne ikke lige sætte tænderne i en ydende chokoladefondant, en sprød cookie eller en svampet tærte med sommerens friske frugter og bær?
Artikler
Vin & Spiritus
03.04.2024Foråret er godt på vej, og derfor har vi samlet et væld af gode tilbud og inspirerende nyheder i denne avis. Gå på opdagelse og lad dig friste af velsmagende drinks og udsøgte vine, perfekt til at nyde de lyse aftener og hyggelige stunder på terrassen eller i haven. Opdag også vores udvalg af friske forårsingredienser og spændende opskrifter, der vil inspirere dine kulinariske eventyr og bringe forårets smage ind i dit køkken.
Artikler
Det nye BLUS 12 er landet
17.03.2024Det nye BLUS er landet, og i BLUS 12 sættes der fokus på noget af det absolut vigtigste i det professionelle køkken: Smagen.
Artikler
Sommerdrikke
01.05.2024Det emmer af sommer og varmere dage, og det er tid til at præsentere dine gæster for forfriskende smagsoplevelser, der ikke kun stiller tørsten, men også vækker sanserne. Det kan betale sig at gøre noget ekstra ud af sit valg af drikkevarer - de viser, at der er lagt vægt på detaljerne og udgør prikken over i'et til et lækkert måltid eller en hyggelig stund med venner og bekendte.
Artikler
Artur Kazaritski vinder Sol over Gudhjem for anden gang
24.06.2024På havnen i Gudhjem samledes de fire talentfulde kokke Artur, Anders, Anika, og Christoffer for at dyste om sejren i Sol over Gudhjem 2024. I år blev det Artur Kazaritski, der løb af med sejren – endda for andet år i træk.
Artikler
Det nye BLUS er på gaden
16.09.2024BLUS er Danmarks gastronomiske foodservicemagasin, og det er på gaden nu i sin 13. udgave. Læs med her og få ny inspiration til dit køkken.
Artikler
Gør en forskel gennem Det Økologiske Spisemærke
08.11.2024I dag bruger mere end 3.500 private og offentlige køkkener, restauranter, hoteller og kantiner Det Økologiske Spisemærke. Mærket er med til at sætte fokus på bæredygtigt forbrug og fås i guld, sølv og bronze alt efter, hvor stor en del af maden der er økologisk.
Artikler
Vin & Spiritus til vinterens fester
18.11.2024Mørket er ankommet, og mange rykker nu tættere sammen for at holde varmen i kulden. Fysisk, men især metaforisk. Efteråret og vinteren er en tid, hvor vi igen begynder at bruge flere timer indendørs. Samtidig er det også en tid fuld af fest, hygge og gode stunder. Derfor er det nu på tide at få fyldt godt op med kraftige smage, flotte farver og lækre oplevelser.
Artikler
Slik og søde sager
25.11.2024Vinteren står for døren, og nogle af årets mest festlige højtider nærmer sig lige om hjørnet. Det betyder, det er tid til at rykke hyggen indenfor og planlægge den kommende sæson, der som altid byder på selskaber, travlhed og festlige dage. Lad dig inspirere i denne avis, hvor vi har samlet sæsonens lækreste konfekture, snacks og søde fristelser, så du kan servere alt fra skønne klassikere og lækre nyheder til danskernes absolutte favoritter.
Artikler
Det Grønne Køkken
01.01.2025Tag dine gæster med på en kulinarisk rejse gennem det grønne køkken! Udforsk vores nye tema ”Det Grønne Køkken”, der byder på et udvalg af plantebaserede delikatesser, bælgfrugter og opdag spændende nyheder samt særlige tilbud til jer.
Artikler
Et inspirerende messeår forude
13.02.2025Med tre store lokale Cateringmesser bliver 2025 endnu et år, hvor vi alle kan mødes om vores fælles passion for mad og alt det, der gør det at arbejde professionelt med fødevarer til en af de mest spændende brancher.
Artikler
Is og Kager
01.03.2025Søde sager, lækre kager og forfriskende is er, hvad du finder i vores seneste temaavis, Is & Kager. Det er en temaavis, der sætter fokus på alt det vores leverandører kan tilbyde vores kunder, og de deres gæster.
Artikler
Vin & Spiritus - forår
01.03.2025Bliv klar til foråret med årets første Vin & Spiritus avis, der inspirerer til kold vin i solen, drinks efter maden og alkoholfrie supplementer til menuen. I temaavisen finder du det hele.
Artikler
BLUS – det ærlige køkken
10.03.2025Vi byder velkommen til BLUS – Danmarks gastronomiske foodservicemagasin. I denne udgave sætter vi fokus på det ærlige køkken, hvor gode råvarer, enkle retter og ren smag er i centrum.
Artikler
Fastfood
01.04.2025Klar til at sætte tænderne i en saftig, fedtet og sprød temaavis? Gennem temaet ”Fastfood” hylder vi de køkkener, der hver dag serverer mad til tusindvis af danskere. Temaavisen er spækket med store smagsoplevelser, men til de hurtige serveringer. Læs mere her
Artikler
Drikkevarer
01.05.2025Længere dage, solskin og højt humør. Endelig er det igen blevet tid til at fejre sommeren. I vores seneste temaavis sætter vi fokus på de kolde, varme og boblende drikke – oplagte til at sætte på menuen i de kommende måneder. Læs mere om hvad du kan finde i temaet her
Artikler
Korn med kant og holdning
07.05.2025Sammen med Foreningen for ORIGENALER sætter vi fokus på at fremme den danske, kulturskabte biodiversitet – og ikke mindst på at give de gamle sorter nyt liv i det professionelle køkken.
Artikler
Og vinderen af Kantineprisens Cook Off 2025 blev…
23.05.2025På årets Madens Folkemøde konkurrerede nogle af Danmarks dygtigste kantineteams om æren og titlen som vinder af Kantineprisens Cook Off 2025.