Artikler

Grønne kasser fyldt med fordele

03.05.2022

Hos AB Catering ønsker vi i stigende grad at anvende emballage, der kan genbruges, og vores nye, grønne kasser til frugt- og grøntvarer er et godt skridt på vejen. Her kan du læse mere om fordelene.

Læs mere
 

Artikler

Få overblik over din indtjening med CalcuEasy

05.05.2022

CalcuEasy er et databaseret onlineværktøj, som hurtigt og enkelt gør det muligt for dig at beregne overskuddet på samtlige retter på menukortet. Her kan du læse mere om de mange fordele ved værktøjet.

Læs mere
 

Artikler

Danmarks største kokkekonkurrence er tilbage på havnen i Gudhjem

09.05.2022

Efter en ufrivillig pandemipause er Sol over Gudhjem endelig tilbage i vante rammer på Gudhjem Havn, og endnu en gang er det med et umanerligt stærkt deltagerfelt. Se mere om konkurrencen her.

Læs mere
 

Artikler

Sådan undgår du, at råvarepriserne udhuler dit menukort

11.05.2022

En tid med historisk høje fødevarepriser og et reduceret vareudbud inden for visse varetyper kan give anledning til bekymring. Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig igennem en udfordrende tid.

Læs mere
 

Artikler

Nej tak til affald i naturen

23.05.2022

Vi støtter op om Miljøstyrelsens nye kampagne, som skal mindske affald i naturen, og som take away-leverandør er du inviteret med.

Læs mere
 

Artikler

Vinderen af Danmarks største kokkekonkurrence er nu kåret

27.06.2022

Solen er gået ned over havnen i Gudhjem, og efter et veloverstået arrangement kan en ny kok nu kalde sig vinder af Sol over Gudhjem-hovedkonkurrencen. Læs mere om, hvordan det hele forløb og mød også vinderne af de øvrige konkurrencer. 

Læs mere
 

Artikler

Sæt omtanke på menuen

01.09.2022

I vores nye magasin "Omtanke på menuen" inspirerer vi til, hvordan du kan skabe en grønnere og mere bæredygtig hverdag med både opskrifter og smagfulde produkter. 

Læs mere
 

Artikler

Omtanke fra jord til bord

03.10.2022

I vores ØKOtober-avis fokuserer vi på omtanke fra jord til bord. Vores hensigt med avisen er at inspirere til økologiske løsninger – mod mere omtanke for mennesker, dyr, naturen og ikke mindst miljøet.

Læs mere
 

Artikler

Nyhed: Fantastisk Frisk Forberedt

21.09.2022

Forpremiere: Fantastisk Frisk Forberedt er din genvej til let at kunne tilbyde et varieret menukort med retter af høj kvalitet. Oplev det nye koncept på Cateringmesse Øst.

Læs mere
 

Artikler

BLUS 9: How to-videoer med inspiration til dit professionelle køkken

13.10.2022

I BLUS 9 deler vi ud af vores bedste tips og tricks til bl.a. udskæring af en hel kylling, filetering af vildt og tilberedning af saltbagt selleri. Se mere og bliv inspireret her.

Læs mere
 

Artikler

Madspildsdag 2022

27.09.2022

Madspild har konsekvenser for både klima og miljø, men det er heldigvis noget,​ som alle kan være med til at afhjælpe. Derfor markerer vi den Nationale Madspildsdag den 29.09.22 med inspiration til, hvordan du kan være med til at bekæmpe madspild i dit køkken.

Læs mere
 

Artikler

Nye regler for affaldshåndtering fra januar 2023

14.11.2022

Fra den 1. januar 2023 gælder der nye regler for sortering og håndtering af dit husholdslignende affald, og det gælder alle lige fra de større bespisninger til kontoret med tekøkken.

Læs mere
 

Artikler

Rising Star talentkonkurrence for aspirerende kokke

06.02.2023

Nu er der ikke længe til!

Læs mere
 

Artikler

Forårets fødevaremesser rundt om i landet

01.02.2023

Nu skriver vi 2023, og det betyder, at det snart er tid til de største fødevaremesser i Danmark. Du får her en kort introduktion til årets første par stykker, så du kan sætte kryds i kalenderen med det samme – for dem vil du ikke gå glip af!

Læs mere
 

Artikler

Danmark vinder VM guld til Bocuse d’Or 2023

24.01.2023

Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro og hans assistent Elisabeth Madsen fra Svinkløv Badehotel har vundet guld i den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d’Or – også kendt som det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

Læs mere
 

Artikler

Omtanke for smag, kvalitet og høj dyrevelfærd

02.02.2023

Hos AB Catering går vi op i dyrevelfærd og ønsker samtidig at inspirere vores kunder til at vælge de mere dyrevelfærdsfremmende løsninger. Derfor har vi bl.a. et godt udvalg af produkter, som bærer Dyrevelfærdsmærket.

Læs mere
 

Artikler

Vores bæredygtighedsrapport er landet

08.02.2023

Hvert år udgiver vi via vores moderselskab Euro Cater en bæredygtighedsrapport, hvor vi sætter fokus på vores indsats inden for CSR og ESG. Læs mere om rapporten her.

Læs mere
 

Artikler

Iskolde desserter – smagen af forår

01.03.2023

I vores nye temaavis ’Iskolde desserter’ dykker vi ned i dessertens forunderlige univers, hvor mulighederne, smagene og kombinationerne er mange. Foråret er over os, og snart er det tid til cremet is, knasende vafler og sprøde tærter toppet med sæsonens friske frugter.

Læs mere
 

Artikler

BLUS 10 er på gaden

20.03.2023

Det nyeste BLUS er på gaden, og det er med stor glæde, at vi denne gang kan fejre vores 10. magasinudgivelse.

Læs mere
 

Artikler

Bæredygtig fritureolie med lang holdbarhed

01.05.2023

Vi har netop indgået et nyt samarbejde med AAK Foodservice omkring deres banebrydende produkt Rapsona Long Life SG - et godt alternativ til traditionel fritureolie.

Læs mere
 

Artikler

Sommerdrikke – sol og sommer i flydende form

01.05.2023

De lange, lyse dage venter heldigvis lige om hjørnet, og det er tid til at sætte nye skønne smagsoplevelser på drinkskortet. I vores nye temaavis ’Sommerdrikke’ deler vi masser af inspiration til at servere smagen af sommer på glas eller flaske.

Læs mere
 

Artikler

Vi støtter børn med kritiske sygdomme

05.06.2023

Vi er stolte af at være sponsor af Team Rynkeby, der hvert år cykler for børn med kritiske sygdom, hvilket vi helhjertet bakker op om.

Læs mere
 

Artikler

Vi arbejder for en grønnere fremtid

20.04.2023

Hos AB Catering er vi engagerede i at fremme en grønnere fremtid og lægger stor vægt på bæredygtighed, økologi og høj dyrevelfærd i alle aspekter af vores forsyningskæde.

Læs mere
 

Artikler

BLUS 11 er på gaden

25.09.2023

Det nye BLUS-magasin er landet. Denne gang dykker vi under havets overflade og sætter tang, fisk og skaldyr på menuen.

Læs mere
 

Artikler

Slik og søde sager til alle højtider

18.10.2023

Efteråret er over os og højtiderne står for døren. Det betyder, det er tid til indendørshygge og højtidelige sammenkomster, som traditionen tro kalder på både chokolade, slik, snacks og snolder. Lad dig inspirere i denne avis, hvor vi har samlet sæsonens lækreste konfekture og søde snacks, så du kan forkæle dine gæster med spændende nyheder og danskernes absolutte sæsonfavoritter.

 

Læs mere
 

Artikler

Årets bedste julegave – Det Økologiske Spisemærke består

21.12.2023

Som grossist til landets kantiner, storkøkkener og restauranter er det med stor glæde, at vi kan dele nyheden med alle i de økologiske fødevarers fællesskab om, at Det Økologiske Spisemærke består.

 

Læs mere
 

Artikler

Udforsk det grønne køkken

08.01.2024

Tag dine gæster med på en kulinarisk rejse gennem det grønne køkken! Udforsk vores omfattende udvalg af plantebaserede delikatesser og opdag spændende nyheder samt eksklusive tilbud i vores nye temaavis. Nedenfor deler vi nogle af de innovative produkter, du finder i avisen.

Læs mere
 

Artikler

Udforsk det nye CaterShare

09.01.2024

Gå på opdagelse i det nye CaterShare, som vi netop har lanceret på vores hjemmeside og bliv endnu klogere på vores mange dygtige leverandører.

Læs mere
 

Artikler

Vi fejrer Ostens Dag

27.02.2024

Danmark er et landbrugsland med et højt osteforbrug, og nu skal osten have sin egen mærkedag: Ostens Dag. Det er en helt ny mærkedag, som vi med stor interesse støtter op om.

Læs mere
 

Artikler

Is til alle behov

08.03.2024

Snart er sommeren igen over os med lys, solskin og varme dage. Vi kan næsten ikke vente, og heldigvis kan du tage forskud på glæderne med vores nye temaavis. Her finder du masser af iskolde fristelser og brandvarme tilbud, så du kan få inspiration til nye eventyrlige smagsoplevelser på menukortet.

Læs mere
 

Artikler

Kager til alle

02.04.2024

En lækker lille kagebid er perfekt som morgenmadsdessert, efter- middagsforkælelse eller sød afslutning på en god middag. Og hvem kunne ikke lige sætte tænderne i en ydende chokoladefondant, en sprød cookie eller en svampet tærte med sommerens friske frugter og bær?

Læs mere
 

Artikler

Vin & Spiritus

03.04.2024

Foråret er godt på vej, og derfor har vi samlet et væld af gode tilbud og inspirerende nyheder i denne avis. Gå på opdagelse og lad dig friste af velsmagende drinks og udsøgte vine, perfekt til at nyde de lyse aftener og hyggelige stunder på terrassen eller i haven. Opdag også vores udvalg af friske forårsingredienser og spændende opskrifter, der vil inspirere dine kulinariske eventyr og bringe forårets smage ind i dit køkken.

Læs mere
 

Artikler

Det nye BLUS 12 er landet

17.03.2024

Det nye BLUS er landet, og i BLUS 12 sættes der fokus på noget af det absolut vigtigste i det professionelle køkken: Smagen.

Læs mere
 

Artikler

Sommerdrikke

01.05.2024

Det emmer af sommer og varmere dage, og det er tid til at præsentere dine gæster for forfriskende smagsoplevelser, der ikke kun stiller tørsten, men også vækker sanserne. Det kan betale sig at gøre noget ekstra ud af sit valg af drikkevarer - de viser, at der er lagt vægt på detaljerne og udgør prikken over i'et til et lækkert måltid eller en hyggelig stund med venner og bekendte.

Læs mere
 

Artikler

Artur Kazaritski vinder Sol over Gudhjem for anden gang

24.06.2024

På havnen i Gudhjem samledes de fire talentfulde kokke Artur, Anders, Anika, og Christoffer for at dyste om sejren i Sol over Gudhjem 2024. I år blev det Artur Kazaritski, der løb af med sejren – endda for andet år i træk.

Læs mere
 

Artikler

Det nye BLUS er på gaden

16.09.2024

BLUS er Danmarks gastronomiske foodservicemagasin, og det er på gaden nu i sin 13. udgave. Læs med her og få ny inspiration til dit køkken.

Læs mere
 

Artikler

Gør en forskel gennem Det Økologiske Spisemærke

08.11.2024

I dag bruger mere end 3.500 private og offentlige køkkener, restauranter, hoteller og kantiner Det Økologiske Spisemærke. Mærket er med til at sætte fokus på bæredygtigt forbrug og fås i guld, sølv og bronze alt efter, hvor stor en del af maden der er økologisk.

Læs mere
 

Artikler

Vin & Spiritus til vinterens fester

18.11.2024

Mørket er ankommet, og mange rykker nu tættere sammen for at holde varmen i kulden. Fysisk, men især metaforisk. Efteråret og vinteren er en tid, hvor vi igen begynder at bruge flere timer indendørs. Samtidig er det også en tid fuld af fest, hygge og gode stunder. Derfor er det nu på tide at få fyldt godt op med kraftige smage, flotte farver og lækre oplevelser. 

Læs mere
 

Artikler

Slik og søde sager

25.11.2024

Vinteren står for døren, og nogle af årets mest festlige højtider nærmer sig lige om hjørnet. Det betyder, det er tid til at rykke hyggen indenfor og planlægge den kommende sæson, der som altid byder på selskaber, travlhed og festlige dage. Lad dig inspirere i denne avis, hvor vi har samlet sæsonens lækreste konfekture, snacks og søde fristelser, så du kan servere alt fra skønne klassikere og lækre nyheder til danskernes absolutte favoritter.

Læs mere
 

Artikler

Det Grønne Køkken

01.01.2025

Tag dine gæster med på en kulinarisk rejse gennem det grønne køkken! Udforsk vores nye tema ”Det Grønne Køkken”, der byder på et udvalg af plantebaserede delikatesser, bælgfrugter og opdag spændende nyheder samt særlige tilbud til jer.

Læs mere
 

Artikler

Et inspirerende messeår forude

13.02.2025

Med tre store lokale Cateringmesser bliver 2025 endnu et år, hvor vi alle kan mødes om vores fælles passion for mad og alt det, der gør det at arbejde professionelt med fødevarer til en af de mest spændende brancher.

Læs mere
 

Artikler

Ostebord

01.03.2025

En osteoplevelse ud over det sædvanlige - det er, hvad du får i vores seneste temaudgave. Her dykker vi nemlig ned i forskellige oste, og deres mange anvendelsesmuligheder!

Find inspiration til dit næste ostebord og opdag en verden af ost.

Læs mere
 

Artikler

Is og Kager

01.03.2025

Søde sager, lækre kager og forfriskende is er, hvad du finder i vores seneste temaavis, Is & Kager. Det er en temaavis, der sætter fokus på alt det vores leverandører kan tilbyde vores kunder, og de deres gæster. 

Læs mere
 

Artikler

Vin & Spiritus - forår

01.03.2025

Bliv klar til foråret med årets første Vin & Spiritus avis, der inspirerer til kold vin i solen, drinks efter maden og alkoholfrie supplementer til menuen. I temaavisen finder du det hele.  

Læs mere
 

Artikler

BLUS – det ærlige køkken

10.03.2025

Vi byder velkommen til BLUS – Danmarks gastronomiske foodservicemagasin. I denne udgave sætter vi fokus på det ærlige køkken, hvor gode råvarer, enkle retter og ren smag er i centrum.

Læs mere
 

Artikler

Fastfood

01.04.2025

Klar til at sætte tænderne i en saftig, fedtet og sprød temaavis? Gennem temaet ”Fastfood” hylder vi de køkkener, der hver dag serverer mad til tusindvis af danskere. Temaavisen er spækket med store smagsoplevelser, men til de hurtige serveringer. Læs mere her

Læs mere
 

Artikler

Drikkevarer

01.05.2025

Længere dage, solskin og højt humør. Endelig er det igen blevet tid til at fejre sommeren. I vores seneste temaavis sætter vi fokus på de kolde, varme og boblende drikke – oplagte til at sætte på menuen i de kommende måneder. Læs mere om hvad du kan finde i temaet her

Læs mere
 

Artikler

Korn med kant og holdning

07.05.2025

Sammen med Foreningen for ORIGENALER sætter vi fokus på at fremme den danske, kulturskabte biodiversitet – og ikke mindst på at give de gamle sorter nyt liv i det professionelle køkken.

Læs mere
 

Artikler

Og vinderen af Kantineprisens Cook Off 2025 blev…

23.05.2025

På årets Madens Folkemøde konkurrerede nogle af Danmarks dygtigste kantineteams om æren og titlen som vinder af Kantineprisens Cook Off 2025.

Læs mere