Webshop til madelskere

AB Caterings store webshop giver dig frihed til at bestille dine varer, når du har tid og lejlighed. Du kan oprette favoritlister, gå på opdagelse blandt sæsonens varer og gemme de enheder, du plejer at bestille i. Vi udvikler løbende på platformen, så du får de redskaber, som du skal bruge til at få din hverdag til at lykkes.

Gå til webshop Find din afdeling Shop-in-shop med Bent Brandt

Tilbud og inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Se vores tilbud Se udvalg af brands BLUS magasinet

Bliv kunde hos AB Catering

Det er ikke uden grund, at AB Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om AB Catering

Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Fristende smagsoplevelser fra havet

Fristende smagsoplevelser fra havet

Fisk i sæson Fisk og skaldyr Fantastisk Frisk

Fantastisk Frisk Fisk og Skaldyr er konceptet, der inspirerer til at sætte flere af de blå proteiner på menuen. Hos os finder du således et bredt udvalg af kvalitetsfisk og -skaldyr i sæson, som du med fordel kan sætte på menuen til glæde for dine spisende gæster.

Læs mere
Grow Up Farm tager dansk karse til nye højder

Grow Up Farm tager dansk karse til nye højder

Dansk Karse Grønt

Vi lægger vægt på at støtte op om danske producenter. På den måde støtter vi både dansk produktion, og vi kan tilbyde dig som kunde friske produkter, som er produceret så lokalt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Læs mere
Fra malkeko til økologisk småkød

Fra malkeko til økologisk småkød

Dyrevelfærd Økologi Dansk

Vi har et ønske om at fremme økologi og danske produkter, og bl.a. derfor tilbyder vi nu økologisk småkød fra Thise & Ko.

Læs mere
Flere artikler

BLUS - Danmarks Foodservicemagasin

Velkommen til den 11. udgave af foodservicemagasinet BLUS, hvor vi denne gang sætter tang, fisk og skaldyr på menuen krydret med inspirerende historier, nye trends og smagfulde opskrifter.

Kom med på en gastronomisk rejse under havets overflade, hvor en masse liv og smagsoplevelserbare venter på at blive udfoldet.

Læs magasinet nu

Denne gang kan du komme med BLUS på tangsafari med Dansk Tang i Isefjord, hvor vi høster tang med egne hænder. Derudover ser vi nærmere på, hvordan Dansk Cater i samarbejde med ReSea støtter arbejdet for et sundt havmiljø, og vi bliver klogere på bl.a. nordiske fangstmetoder og mærkningsordninger.

I Danmark har vi tradition for at sætte de blå proteiner på menuen, og BLUS #11 har besøgt Svinkløv Badehotel og Restaurant Hooked og får inspiration til at sætte mere fisk på menuen – både som gourmetmad og streetfood.

Dét og meget mere kan du finde inspiration til i denne udgave af BLUSmagasinet.

Læs magasinet online her, eller få udleveret en flot, trykt udgave af din AB Catering konsulent.

Velkommen til 11. udgave af BLUS og rigtig god læselyst!

Læs BLUS magasinet her
 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER
 

AB Catering vil også gerne levere til dig

AB Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Bliv kunde hos AB Catering Læs mere om AB Catering

Arrangementer og messer

28 feb

Cateringmesse Nord 2024

09.00 - 18.00

Nordjyllands største foodservicemesse

Gigantium - Willy Brandts Vej 31
9220 Aalborg
AB Catering Aalborg
18 sep

Cateringmesse Øst 2024

Kom og besøg os på Cateringmesse Øst

Brøndby Stadion 10
2605 Brøndby
AB Catering København
09 okt

Cateringmesse Syd 2024

Kom og besøg os på Cateringmesse Syd

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
AB Catering Ribe
17 mar

Foodexpo - 17.03-19.03 2024

Søn 10.00 - 18.00, Man 09.00 - 18.00, Tir 09.00 - 17.00

Kom og besøg os på Foodexpo

Vardevej 1
7400 Herning