Webshop til madelskere

AB Caterings store webshop giver dig frihed til at bestille dine varer, når du har tid og lejlighed. Du kan oprette favoritlister, gå på opdagelse blandt sæsonens varer og gemme de enheder, du plejer at bestille i. Vi udvikler løbende på platformen, så du får de redskaber, som du skal bruge til at få din hverdag til at lykkes.

Gå til webshop

Inspiration & kampagner

Hent inspiration til hverdagen i køkkenet. Se vores 4.000 opskrifter, som du selv kan tilpasse eller gå på opdagelse i vores Fantastisk Frisk koncept, hvor vores ferske, premiumvarer får liv og hvor du kan følge med i sæsonens friske udvalg. Er du mere til gode tilbud, så skynd dig at slå op i vores mange, aktuelle prisbaskere.

Find inspiration her Tilbudsaviser

Bliv kunde hos AB Catering

Det er ikke uden grund, at AB Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om AB Catering

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Nøglen til uovertruffen spisekvalitet

Nøglen til uovertruffen spisekvalitet

Dansk Gastro Kalv Gastro Kalv Kalvekød Bæredygtighed

Dansk Gastro Kalv er et koncept, som ved nøje udvalgte mælke- og kødkvæg-racer, giver kød i topklasse. Læs her, hvordan dette fantastiske kalvekød er udviklet.

Læs mere
Laks på grillen

Laks på grillen

grill Laks

Fisk gør sig fantastisk på grillen – og laks er her ingen undtagelse. Du får her en række enkle tips til hvordan du kan få mere succes med dette fantastiske kød.

Læs mere
Tid til asparges

Tid til asparges

Asparges

Danske asparges er netop nu i sæson og findes i et væld af variationer. Bliv klogere på disse, og se samtidigt en aspargesopskrift, der bare smager af sommer.

Læs mere
Flere artikler

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER
 

AB Catering vil også levere til dig

AB Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Bliv kunde hos AB Catering Læs mere om AB Catering