Webshop til madelskere

AB Caterings store webshop giver dig frihed til at bestille dine varer, når du har tid og lejlighed. Du kan oprette favoritlister, gå på opdagelse blandt sæsonens varer og gemme de enheder, du plejer at bestille i. Vi udvikler løbende på platformen, så du får de redskaber, som du skal bruge til at få din hverdag til at lykkes.

Gå til webshop Find din afdeling

Tilbud og inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Se vores tilbud Se udvalg af brands Nyt BLUS magasin

Bliv kunde hos AB Catering

Det er ikke uden grund, at AB Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om AB Catering

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Gastro Kalv i semifinalen til Årets Kok 2022

Gastro Kalv i semifinalen til Årets Kok 2022

gastro kalv Dansk Gastro Kalv

Finalisterne til konkurrencen om den prestigefyldte titel som Årets Kok er fundet, og Gastro Kalv spillede en stor rolle i semifinalen. Læs det hele her.

Læs mere
Skru op for C-vitaminerne mellem måltiderne

Skru op for C-vitaminerne mellem måltiderne

Sundhed Mellemmåltid Vitaminer Juice Snitgrønt

Friskskåret frugt være et glimrende og sundt bud på en snack mellem måltiderne.

Læs mere
Kend dine urter

Kend dine urter

Krydderurter Skovsyre

Krydderurter som fx basilikum og rosmarin er en del af grundpensum, når man skal arbejde med smag. Men som med alt andet, så udvikler både smagsløg og trends sig også. Vi sætter derfor fokus på nogle af de nyere krydderurter, som er ved at vinde indpas i de danske køkkener.

Læs mere
Flere artikler

Se et udvalg af vores stærke brands

BLUS - Danmarks Foodservicemagasin

Velkommen til den 7. udgave af foodservicemagasinet BLUS, som bærer temaet DET SØDE KØKKEN, DET GODE LIV OG NYDELSE.

I denne udgave handler det om alt det gode, alt det søde og om forkælelse. Vi har i branchen været igennem en vanvittig periode og vi fortjener nu at få en smag af det søde liv og lade os og gæsterne forkæle lidt.

Vi besøger bl.a. La Glace i København, hvor man siden 1870 har leveret konditorkunst på allerhøjeste niveau. Du kommer også med til Folkehjem i Aabenraa, hvor du kan opleve et ægte sønderjysk kagebord med 21 kager og bagværk, som bare SKAL smages.

Vi disker også op med spændende indsigter til dessertkortet, når vi bl.a. kigger på den bedste kaffe, på gode oste og på surdejen, som lige nu storhitter blandt danskerne.

Læs magasinet online her eller få udleveret en flot, trykt udgave hos din grossist.

Velkommen til magasinet BLUS og rigtig god fornøjelse.

Læs det nye BLUS magasin Se videoer fra magasinet
 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER
 

AB Catering vil også gerne levere til dig

AB Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Bliv kunde hos AB Catering Læs mere om AB Catering

Arrangementer og messer

02 mar

Cateringmesse Nord 2022

09.00 - 18.00

Nordjyllands største foodservicemesse

Gigantium - Willy Brandts Vej 31
9220 Aalborg
AB Catering Aalborg