ØKOTOBER - 100% Økologisk

Velkommen til ØKOTOBER. Vores tema-måned med fuld fokus på alt økologisk. Her får du en hel tilbudsavis udelukkende med økologiske produkter i vores store sortiment. Faktisk har vi Danmarks største økologiske udvalg, så hvis du ikke finder øko-varen, du søger, så tøv ikke med at kontakte os eller bruge øko-filteret i shoppen til at finde netop din foretrukne vare.

Husk at du kan lægge varer fra denne tilbudsavis direkte i din webshop-kurv ved at klikke på varenummeret. Rigtig god fornøjelse.

Tilbudsavisen - Oktober

Priser i tilbudsavisen er gældende fra 1. oktober til 31. oktober

HUSK OGSÅ AT SE VORES ØKOTOBER TILBUDSAVIS HEROVER MED 100% ØKOLOGISKE VARER

Vores tilbudsavis er sprængfyldt med nyheder, inspiration og varer til virkelig skarpe tilbudspriser. Vælg din afdelings tilbudsavis og lad dig begejstre af de mange gode tilbud. Du kan nu placere varer fra avisen direkte i din kurv ved at trykke på varenummeret.

+50 Specialoste leveret allerede i morgen

Vi har sammen med Lactalis lavet et spændende nyt koncept, som giver dig endnu kortere bestillingsterminer på spændende specialvarer. Gå på opdagelse her i det nye hæfte, hvor du finder flere end 50 specialoste med forklaringer og vareinformationer. Som noget nyt kan vi tilbyde levering allerede i morgen, hvis du overholdet deadlines. God fornøjelse.