Webshop til madelskere

AB Caterings store webshop giver dig frihed til at bestille dine varer, når du har tid og lejlighed. Du kan oprette favoritlister, gå på opdagelse blandt sæsonens varer og gemme de enheder, du plejer at bestille i. Vi udvikler løbende på platformen, så du får de redskaber, som du skal bruge til at få din hverdag til at lykkes.

Gå til webshop Find din afdeling Shop-in-shop med Bent Brandt

Tilbud og inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Se vores tilbud Se udvalg af brands BLUS magasinet

Bliv kunde hos AB Catering

Det er ikke uden grund, at AB Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om AB Catering

Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Omtanke for smag, kvalitet og høj dyrevelfærd

Omtanke for smag, kvalitet og høj dyrevelfærd

Dyrevelfærd Bertels Gris Dansk Gastro Kalv

Hos AB Catering går vi op i dyrevelfærd og ønsker samtidig at inspirere vores kunder til at vælge de mere dyrevelfærdsfremmende løsninger. Derfor har vi bl.a. et godt udvalg af produkter, som bærer Dyrevelfærdsmærket.

Læs mere
Forårets fødevaremesser rundt om i landet

Forårets fødevaremesser rundt om i landet

Cateringmesse CMN CMS CMM Madværkstedet

Nu skriver vi 2023, og det betyder, at det snart er tid til de største fødevaremesser i Danmark. Du får her en kort introduktion til årets første par stykker, så du kan sætte kryds i kalenderen med det samme – for dem vil du ikke gå glip af!

Læs mere
Danmark vinder VM guld til Bocuse d’Or 2023

Danmark vinder VM guld til Bocuse d’Or 2023

Bocuse d’Or kokkekonkurrence

Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro og hans assistent Elisabeth Madsen fra Svinkløv Badehotel har vundet guld i den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d’Or – også kendt som det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

Læs mere
Flere artikler

BLUS - Danmarks Foodservicemagasin

Velkommen til den 9. udgave af foodservicemagasinet BLUS, der kredser om temaet STORKØKKENER – deres udfordringer, men også de mange muligheder, de har, når de har mængderne med sig.

I denne udgave af BLUS sættes der fokus på madglæde i store mængder: De køkkener, der cater til større grupper, og hvis mission det er at skabe madglæde for kunderne ved hjælp af bl.a. lækre og sunde råvarer. Gastronomiske udfordringer er der nok af, når det handler om at skabe madglæde hos både de yngste og ældste af landets borgere.

Vi besøger storkøkkenet Madservice Aalborg, hvor de laver mad til de ældre borgere. Kvaliteten er i top, og valget om både indhold og graden af færdigtilberedning ligger hos den enkelte kunde. Vi lægger også vejen forbi Pil og René fra Fru Hansens Kælder, som har et ønske om at skabe gode madvaner hos børn i daginstitutioner, som de kan tage med videre.

Læs BLUS magasinet her
 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER
 

AB Catering vil også gerne levere til dig

AB Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Bliv kunde hos AB Catering Læs mere om AB Catering

Arrangementer og messer

01 mar

Cateringmesse Nord 2023

09.00 - 18.00

Nordjyllands største foodservicemesse

Gigantium - Willy Brandts Vej 31
9220 Aalborg
AB Catering Aalborg
14 mar

Cateringmesse Syd 2023

09:00 - 18:00

Kom og besøg os på Cateringmesse Syd

Ørbækvej 350
5220 Odense
AB Catering Ribe
29 mar

Cateringmesse Midt 2023

09:00 - 18:00

Vardevej 1
7400 Herning
AB Catering Aarhus
AB Catering Holstebro
11 okt

Cateringmesse Thy 2023

10.00 - 18.00

Thy Hallen - Lerpyttervej 50
7700 Thisted
AB Catering Aalborg
AB Catering Holstebro