Webshop til madelskere
AB Caterings store webshop giver dig frihed til at bestille dine varer, når du har tid og lejlighed. Du kan oprette favoritlister, gå på opdagelse blandt sæsonens varer og gemme de enheder, du plejer at bestille i. Vi udvikler løbende på platformen, så du får de redskaber, som du skal bruge til at få din hverdag til at lykkes.
Gå til webshop Find din afdeling NYHED: Shop-in-shop med Bent BrandtTilbud og inspiration
Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.
Se vores tilbud Se udvalg af brands Nyt BLUS magasinBliv kunde hos AB Catering
Det er ikke uden grund, at AB Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.
Bliv kunde Læs om AB CateringNyheder og Trends
FLERE ARTIKLER
Vildtsæsonen er sat ind
17.05.2022Vildtsæsonen er skudt i gang, og det er nu tid til at sætte det eftertragtede rådyr – også kendt som sommerbukken – på menuen.

Sådan undgår du, at råvarepriserne udhuler dit menukort
11.05.2022En tid med historisk høje fødevarepriser og et reduceret vareudbud inden for visse varetyper kan give anledning til bekymring. Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig igennem en udfordrende tid.

Danmarks største kokkekonkurrence er tilbage på havnen i Gudhjem
09.05.2022Efter en ufrivillig pandemipause er Sol over Gudhjem endelig tilbage i vante rammer på Gudhjem Havn, og endnu en gang er det med et umanerligt stærkt deltagerfelt. Se mere om konkurrencen her.
BLUS - Danmarks Foodservicemagasin
Velkommen til den 8. udgave af foodservicemagasinet BLUS, som bærer temaet TRADITIONER & REVOLUTIONER.
I denne udgave ser vi både tilbage og frem. Hvilke tendenser og traditioner har været med til at forme gastronomien gennem de seneste 100 år? Vi ser nærmere på de, som har haft modet til at springe ud og gøre noget nyt og uforventet.
Vi besøger bl.a. Agger Darling i det sydlige Thy nær Vesterhavet, hvor den tidligere Michelin-indehaver Nicolas Min Jørgensen nu driver en folkelig og farverig perle ude midt i ja... ingenting. Vi lægger også vejen forbi Merete Holst og The Lunchroom, som vil revolutionere kantinebranchen med en insisteren på, at den grønne og mere bæredygtige menu selvfølgelig kan mætte og smage, så fuglene synger.
LÆS DET NYE BLUS OG SE ALLE HISTORIERNE
Læs det nye BLUS magasin Se videoer fra magasinetOpskrifter til Professionelle
FLERE OPSKRIFTERAB Catering vil også gerne levere til dig
Velkommen til den 8. udgave af foodservicemagasinet BLUS, som bærer temaet TRADITIONER & REVOLUTIONER.
I denne udgave ser vi både tilbage og frem. Hvilke tendenser og traditioner har været med til at forme gastronomien gennem de seneste 100 år? Vi ser nærmere på de, som har haft modet til at springe ud og gøre noget nyt og uforventet.
Vi besøger bl.a. Agger Darling i det sydlige Thy nær Vesterhavet, hvor den tidligere Michelin-indehaver Nicolas Min Jørgensen nu driver en folkelig og farverig perle ude midt i ja... ingenting. Vi lægger også vejen forbi Merete Holst og The Lunchroom, som vil revolutionere kantinebranchen med en insisteren på, at den grønne og mere bæredygtige menu selvfølgelig kan mætte og smage, så fuglene synger.
LÆS DET NYE BLUS OG SE ALLE HISTORIERNE
Bliv kunde hos AB Catering Læs mere om AB CateringArrangementer og messer
Cateringmesse Syd 2022
Kom og besøg os på Cateringmesse Syd
7000 Fredericia