Webshop til madelskere

AB Caterings store webshop giver dig frihed til at bestille dine varer, når du har tid og lejlighed. Du kan oprette favoritlister, gå på opdagelse blandt sæsonens varer og gemme de enheder, du plejer at bestille i. Vi udvikler løbende på platformen, så du får de redskaber, som du skal bruge til at få din hverdag til at lykkes.

Gå til webshop Find din afdeling Shop-in-shop med Bent Brandt

Tilbud og inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Se vores tilbud Se udvalg af brands BLUS magasinet

Bliv kunde hos AB Catering

Det er ikke uden grund, at AB Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om AB Catering

Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Sæson for nye danske kartofler

Sæson for nye danske kartofler

Danske kartofler Samsø Sommer

Sommeren har så småt meldt sin ankomst, og med sommeren kommer også de eftertragtede nye danske kartofler.

Læs mere
En ægte sommerspise

En ægte sommerspise

Fisk i sæson Fisk og skaldyr Fantastisk Frisk

Fisk på ben er en skøn og sommerlig spise – og der er flere fordele ved at tilberede fisk på ben. Få tips og inspiration til din menu her.

Læs mere
Omtanke for dyrevelfærd og godt håndværk

Omtanke for dyrevelfærd og godt håndværk

BertelxMuseth Bertels Gris hestbjerg økologi

Bertel x Museth er dansk charcuteri skabt på stolte traditioner og gedigent håndværk, og vi er klar med en række nye smagfulde produkter fra det eftertragtede brand.

Læs mere
Flere artikler

BLUS - Danmarks Foodservicemagasin

Velkommen til BLUS 12, hvor vi denne gang sætter fokus på noget af det absolut vigtigste i det professionelle køkken: Smagen. Du kommer med på en gastronomisk rejse ind i smagens abstrakte verden. Vi har bl.a. mødt sensoriker og smagsdommer Agnes Qvortrup til snak om smag, og hvordan den ikke kun bestemmes af råvarerne, men også påvirkes af både dufte, omgivelser, stemning, minder og vores hjerne.

Når vi taler om smag, kommer vi heller ikke uden om den danske sæson. I magasinet kommer vi derfor også tættere på, hvordan vi som grossist for landets foodservicekøkkener arbejder dedikeret for at støtte op om den danske sæson, og hvorfor det er vigtigt at følge denne ift. smag og kvalitet.

2024 er desuden året, hvor Claus Meyer kan fejre 20-års jubilæum for Det Nordiske Køkkenmanifest. Det fejrer vi både med en artikel og en inspirerende podcast, hvor Claus Meyer også fortæller mere om udfordringen med at skabe stor smag i retter med grøntsager og bælgfrugter.

Michael Fitzner fra VildeUrter tager os med på ”Jagten på den grønne smag”, mens Erik Nielsen, som står bag Foodture, fortæller om nordisk tæmpeh, og hvordan disse er fantastiske smagsgivere.

Igennem hele magasinet sætter vi på den måde fokus på god smag i grønne retter. Dét og meget andet kan du læse om i det nye BLUS – hele Danmarks gastronomiske foodservicemagasin.

Læs BLUS magasinet her
 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER
 

AB Catering vil også gerne levere til dig

AB Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Bliv kunde hos AB Catering Læs mere om AB Catering

Arrangementer og messer

18 sep

Cateringmesse Øst 2024

Kom og besøg os på Cateringmesse Øst

Brøndby Stadion 10
2605 Brøndby
AB Catering København
09 okt

Cateringmesse Syd 2024

Kom og besøg os på Cateringmesse Syd

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
AB Catering Ribe