En Cirkulær Produktion

Kom med når Tvedemose slår dørene op til en rundtur i deres cirkulære svampeproduktion!

Vi starter dagen med varm kaffe og croissanter, mens svampeavler, Frederik Hansen, fortæller om Tvedemose. Herefter begiver vi os ud på en spændende rejse ind i svampenes verden, hvor vi ser nærmere på produktionen af svampe og kompost. Du får et unikt indblik i Tvedemoses cirkulære tankegang, som gennemsyrer produktionen.

Derefter servere vi en lækker frokost tilberedt af vores egen kok fra Cater Food, Rasmus. Frokosten er naturligvis baseret på Tvedemoses egne produkter – direkte fra jord til bord.

Til sidst får du inspiration til, hvordan du praktisk kan bruge Tvedemoses produkter i køkkenet, inden vi runder dagen af.

Dagens program:

10:00 Velkommen til! Vi starter med kaffe og croissanter

10:15 Oplæg – En kort introduktion til Tvedemose v. Frederik Hansen

10:30 Fra mark til mad: Gødningens betydning i svampeproduktion

12:30 Frokost på Tvedemoses produkt v. Cater Food

13:00 Oplæg – Tvedemoses svampe i køkkenet

14:00 Tak for i dag!

Praktisk Information

Husk praktisk tøj og fodtøj til rundtur i produktionen.

Adresse: Tvedemosevej 2, Snesere, 4750 Lundby

Tilmeld dig arrangementet hos din konsulent. S.U. senest d. 30/01