
En Cirkulær Produktion
Kom med når Tvedemose slår dørene op til en rundtur i deres cirkulære svampeproduktion!
Vi starter dagen med varm kaffe og croissanter, mens svampeavler, Frederik Hansen, fortæller om Tvedemose. Herefter begiver vi os ud på en spændende rejse ind i svampenes verden, hvor vi ser nærmere på produktionen af svampe og kompost. Du får et unikt indblik i Tvedemoses cirkulære tankegang, som gennemsyrer produktionen.
Derefter servere vi en lækker frokost tilberedt af vores egen kok fra Cater Food, Rasmus. Frokosten er naturligvis baseret på Tvedemoses egne produkter – direkte fra jord til bord.
Til sidst får du inspiration til, hvordan du praktisk kan bruge Tvedemoses produkter i køkkenet, inden vi runder dagen af.
Dagens program:
10:00 Velkommen til! Vi starter med kaffe og croissanter
10:15 Oplæg – En kort introduktion til Tvedemose v. Frederik Hansen
10:30 Fra mark til mad: Gødningens betydning i svampeproduktion
12:30 Frokost på Tvedemoses produkt v. Cater Food
13:00 Oplæg – Tvedemoses svampe i køkkenet
14:00 Tak for i dag!
Praktisk Information
Husk praktisk tøj og fodtøj til rundtur i produktionen.
Adresse: Tvedemosevej 2, Snesere, 4750 Lundby
Tilmeld dig arrangementet hos din konsulent. S.U. senest d. 30/01