Food Festival Aarhus - Branchedagen

Praktisk information

Tidspunkt: 01 september 2017
Adresse: Tangkrogen, 8000 Aarhus

PRESSEMEDDELELSE FRA FOOD FESTIVAL AARHUS


Food Festival forventer, at 1500 personer fra fødevare- og gastroturismebranchen kommer til Branchefredag. Festivaltiden er over os, og fagfolk fra Fødevarebran­chen skal også afsted.

I år vil der på Food Festival være mulighed for lettere adgang til nye produkter, netværk og inspiration for folk i fødevare- og gastroturismebranchen.

Food Festival imødekommer fødevare- og gastroturismebranchens ønske om at få mere tid og rum til at købe ind, indgå aftaler og netværke på festivalen. Derfor holder vi ekstraordinært åbent kun for branchen, inden festivalen åbner for folket.

Det sker fredag den 1. september klokken 11-13, når Food Festival slår dørene op for fødevare- og turisme­branchen til Branchefredag. Branchefredag er specielt for de personer i branchen for hvem tid er en man­gelvare, og derfor gerne vil kunne finde de mest interessante producenter, produkter og inspiration samlet et sted.


Branchefredag er således for indkøberen, der gerne vil finde nye og spændende produkter til hylderne, for procesteknologen, der søger inspiration til udvikling af et nyt produkt, for skribenten, der gerne vil komme med anbefalinger til sæsonprodukter, og for alle andre fagligheder inden for fødevare- og gastroturisme­branchen. Alt sammen inden festivalen åbner for øvrigheden, så der er tid og rum til dialog.

Billetterne til Branchefredag koster 100 DK

Billetterne kan købes her: https://foodfestival.safeticket.dk/Branchefredag

Interesserede kan læse mere om Branchefredag her: http://www.foodfestival.dk/til-virksomheder/bran­chefredag/