Lårsteak med skind giver masser af muligheder

 

Den nye kyllinge-lårsteak er et udbenet helt kyllingelår med skind, hvor kun det bedste er tilbage. Skindet er bevaret, så den kan steges flot, sprød og så den bliver ekstra smagfuld. Det er en oplevelse af noget nyt til menuen, og en smag, saft og sprødhed ud over det sædvanlige.

Nyheden forhandles eksklusivt af AB Catering og Dansk Cater i den kommende periode.

MULIGHEDER FOR ALLE TYPER SPISESTEDER
Den nye lårsteak fra Danpo er til alle typer køkkener og du kan dermed servere den saftige og benfri kylling, målrettet mod netop dit kundesegment. Vi har lavet 6 bud på opskrifter med lårsteaken - tilpasset forskellige typer køkkener:

Restauranter & Kroer (klik og se opskrifter)
Farseret kyllingesteak med rødbeder, løg og saltet æggeblomme
Kyllingesteak-schnitzel wienerart med brunet smørsauce

Caféer, Smørrebrød & Take-away (klik og se opskrifter)
Kyllingeburger med lårsteak, kålsalat og drueagurker
Smørrebrød med stegt kyllingesteak, sennepsmayo og bøgehatte

Kantiner (klik og se opskrifter)
Stegt kyllingelårsteak med lun kartoffelsalat og yoghurt
Kyllingesteak med kartofler, oliven og citron.

Se den nye lårsteak på webshoppen
 

Af sunde, danske kyllinger

Lårsteaks fra Danpo er dansk kylling, når det er allerbedst. Når du køber dansk kylling, støtter du dansk produktion og arbejdspladser, du sikrer sig at kyllingerne er salmonellafrie og af den højeste kvalitet.

Udskæringen er en oplevelse af noget nyt og særligt at sætte på menuen, - og med en smag, saft og sprødhed ud over det sædvanlige.

Nemt, unikt og saftigt

Kyllingelårsteaks er en ny og unik udskæring til foodservicebranchen. Vi har udbenet et helt kyllingelår, så dit køkken får en helt særlig og unik udskæring, som er nem at arbejde med. Stykket består således af både over- og underlår uden ben.

Du skal ikke bruge tid på at udskære den og dermed sparer du tid, når du vælger vores lårsteaks.

Kan bruges i alle køkkentyper

Udskæringen kan bruges i alle køkkener, da den ikke kræver andet end en god krydring og stegning. Den er nem at håndtere, - der skal ikke bruges tid på udskæring. Den skal blot krydres og direkte på panden eller lægges i gastrobakker og ind i ovnen. – Nemt og enkelt.

Den kan også bruges til mange forskellige retter, – en stor steak til hovedretten, udskåret til sandwich og salaten, eller som bøffen i en burger.

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER