Slik og søde sager til alle højtider

Slik og søde sager til alle højtider

Efteråret er over os og højtiderne står for døren. Det betyder, det er tid til indendørshygge og højtidelige sammenkomster, som traditionen tro kalder på både chokolade, slik, snacks og snolder. Lad dig inspirere i denne avis, hvor vi har samlet sæsonens lækreste konfekture og søde snacks, så du kan forkæle dine gæster med spændende nyheder og danskernes absolutte sæsonfavoritter.

 

Kategorien slik og søde sager er i vækst, hvorfor ud-valget aldrig har været større. Det betyder, at der er mange fantastiske fristelser at vælge imellem, og at der er noget for enhver smag til enhver lejlighed.

MARCIPAN FRA ANTHON BERG OG ODENSE

Skal der serveres søde smagsoplevelser, hører især marcipan sæsonen til. Med sin lækre mandelsmag og bløde konsistens er marcipan perfekt som fyld i chokolade eller rå som konfekt. 

CHOKOLADEKUGLER FRA LINDT

Chokolade er med sin komplekse smag og knasende konsistens en spise, langt de este holder af – både i sin rene form, men også i desserter eller konfekt. 

NORDTHY KARAMEL MIX

Ønsker dine gæster sukkersøde smagsoplevelser, er det oplagt at byde på lækkerier som karameller, slik og fyldte chokolader. Nordthy Karamel Mix er en kæmpe bøtte, med 4 forskellige karamel-varianter – Mint, Lakrids, Chokoladekerne og traditionel karamel. 

KONFEKTHAPSERE FRA BÆLG

Prøv konfekt som du ikke har fået det før med en mild smag af danske bælgfrugter. Fire forskellige varianter på frost: original, orange, mint og pistacie. Og hvis du ikke kan vælge, så prøv mixkassen som indeholder alle smagene. Det er nemt og hurtigt at tø hapserne op 1 time ved stuetemperatur eller 3 timer i køleskab.

Se hele kataloget her https://abcatering.dk/katalog/2023/tema/slik-og-soede-sager/ 

GÅ TILBAGE