Skræddersyede signatursnacks til dit behov

Skræddersyede signatursnacks til dit behov

De nye Santa Maria Snack Bases giver dig muligheden for at servere en snack for dine gæster, der er unik for dit professionelle køkken – en innovativ og smart løsning, hvor du nemt og hurtigt kan have en velsmagende appetitvækker på bordet.

Faktisk kan du på under et minut have færdigbagte og serveringsklare snacks, der er vendt i krydderier efter eget valg, hvilket gør smagen til en helt særlig oplevelse. Desuden udvider snacksne sig først ved tilberedning, så de derfor ikke fylder i opbevaringen, og produkterne har to års holdbarhed.

Og så findes Santa Maria Snack Bases i to lækre varianter, der begge er veganske og glutenfri, så alle kan være med: Majschipsene (Corn Cones), som er genkendelige, knasende og sprøde samt linsechipsene (Lentil Waves), der er bølgede, luftige og sprøde.


Smart servering

Idéen med disse snacks er, at du kan skabe din egen signatursnack, som kun kan fås fra dit køkken, netop fordi den er krydret efter dine ønsker og fantasi, og så kan de laves fra morgenstunden inden service og serveres i løbet af hele dagen.

Til inspiration kan vi nævne, at begge snacks kan serveres som en barsnack, side-ret (evt. som take-away), topping, med eller uden dip og endda som en del af en ret – f.eks. Cæsarsalat, suppe eller burger. Snacksne kan desuden genvarmes i mikrobølgeovn eller holdes lune under en varmelampe.

 

Opskriftforslag

Det er nemt med de nye Santa Maria Snack Bases at skabe en helt unik snack, der passer præcis til din restaurant, bar- eller madkoncept – der er nærmest uendelige muligheder med Santa Marias krydderier og spice mixes, som allerede findes på hylden hos os. Kun fantasien sætter grænser!

Se billederne og få inspiration til at krydre dine snacks, og alle opskrifter rækker til fem snackportioner, og om det er Corn Cones eller Lentil Waves afhænger af din egen præference:

 


Psst…! Denne lækre snacknyhed fra Santa Maria er forresten på kampagne i hele juni måned hos os – se tilbudsavisen her.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer