Omtanke fra jord til bord

Omtanke fra jord til bord

I vores ØKOtober-avis fokuserer vi på omtanke fra jord til bord. Vores hensigt med avisen er at inspirere til økologiske løsninger – mod mere omtanke for mennesker, dyr, naturen og ikke mindst miljøet.

Hos AB Catering mener vi, at økologien har meget at tilbyde, og derfor har vi samlet alt det bedste fra vores fantastiske leverandører i én avis – fyldt med inspiration og gode tilbud. 

Al den bedste økologi

Marker der summer af liv, friske råvarer i sæson og mere grønt på menuen. I vores nye ØKOtober-avis sætter vi fokus på friske råvarer i sæson og mere grønt på menuen. Flere professionelle køkkener ser økologien som en del af løsningen til en bæredygtig indsats - mod mere omtanke for mennesker, dyr, naturen og miljøet. Økologien er et værdisæt, hvor den bæredygtige tilgang til produktionen selvfølgelig står allerøverst, men hvor biodiversitet, rent drikkevand og en konkret indsats for at mindske udledning af CO2 og konkret binding af kulstof ligger implicit. Det er det, vi samlet kalder en bæredygtig indsats.

Læs mere

Det Økologiske Spisemærke viser vejen

Vær med i den grønne omstilling og tag springet ligesom 3.448 andre professionelle køkkener. Siden juli 2022 har Det Økologiske Spisemærke vist vejen for 3.448 professionelle køkkener, der ved brug af værktøjet, har taget del i den grønne omstilling. Undersøgelser viser, at omlægningen til økologi ofte skaber en sundere og mere klimavenlig menu med mindre kød, mere frugt og grønt og mindre madspild.

Læs mere 

Det gode griseliv

Nogle vil mene, at det er noget griseri ikke at gå op i bæredygtighed og dyrevelfærd. Hos Hestbjerg Økologi dyrker man passionen for det gode griseliv. Her går man op i, at Bertels Gris får en helt særlig opvækst, som indebærer gode forhold, masser af plads og rig mulighed for at bruge deres muskler og instinkter. Med hele 3 dyrevelfærdshjerter er du med Bertels Gris garanteret kød fra
dyr, som har levet det gode griseliv.

Læs mere

I avisen ØKOtober finder du inspiration til flere økologiske løsninger og en mere økologisk hverdag.

Læs hele ØKOtober-avisen lige her

GÅ TILBAGE