Iskolde desserter – smagen af forår

Iskolde desserter – smagen af forår

I vores nye temaavis ’Iskolde desserter’ dykker vi ned i dessertens forunderlige univers, hvor mulighederne, smagene og kombinationerne er mange. Foråret er over os, og snart er det tid til cremet is, knasende vafler og sprøde tærter toppet med sæsonens friske frugter.

Årets første is er et af de sikreste tegn på forår. Is smager af sol, varme og lyse dage og bringer smilet frem hos både store og små. Vi har spækket denne temaavis med iskolde fristelser og skønne kager i alle afskygninger toppet med skarpe tilbud, så du kan lade dig begejstre og inspirere.

Læs hele temaavisen her

Dansk is fra naturskønne Thy

ICE BAKERS er dansk og lokaliseret i naturskønne Thy, hvor de to connaisseurs Claus & Rasmus’ vigtigste opgave er at udvikle fremtidens isdesserter til alle isglade danskere. Her kan du opleve en ekstraordinær is-oplevelse, hvor is og kager defineres af høj kvalitet, nøje udvalgte råvarer og et ordentligt scoop passion. ICE BAKERS adskiller sig desuden fra andre klassiske brands på markedet, da deres produkter er 100 % plantebaserede.

Kastbergs gourmet-is

I 2012 grundlagde Joachim Kastberg som 21-årig Kastbergs Gourmet Is. Joachim har fra første dag, prioriteret at lave is og sorbet af de allerbedste råvarer på markedet. Med sit gode robuste håndværk laver han i dag is og sorbet, som serveres i flere af Danmarks bedste ishuse og restauranter.

Den sikre Ryå-klassiker

Aabybro Mejeri fremstiller flødeis og er bedst kendt for deres RYÅ IS, som er opkaldt efter åen Ryå midt i det naturskønne Vendsyssel, hvor mejeriet ligger. De arbejder tæt sammen om at skabe kvalitetsprodukter, som sikrer deres kunder den bedste smagsoplevelse. Derfor benytter de også mest mulige lokale og bæredygtige råvarer i deres produktion. De har en stor passion for is, som i høj grad kan smages i det færdige produkt.

Softis med smæk på smagen

Cornetto har nye, spændende smagsvarianter i sortimentet og lige nu kan du låne en maskine helt gratis ved køb af produkterne. Maskinen bruger ikke strøm og er derfor billig i drift. Kontakt din konsulent for mere info.

Sprøde isvafler fra Frima Vafler

Frima Vafler har skabt lækre, sprøde vafler af høj kvalitet, hvor kun fantasien sætter grænser for det, du kan komme i dem. Deres vafler både smager og dufter af hjemmebag og indeholder den helt rette kombination af smør, sukker, vand og krydderier. De fås i forskellige størrelser og former.

Håndlavede kvalitetsdesserttærter

Hos Bender tærter fremstiller de håndlavede kvalitetsdesserttærter i hele 10 forskellige varianter. Tærterne er bagt af råvarer af højeste kvalitet i porcelænsforme og fremstillet i hånden, helt ned til den sidste detalje. Alt foregår på gammeldags manér, præcis som da virksomheden startede i 1992. Se udvalget i avisen.

Mousser som mormor kunne lave dem

Dr. Oetker Professional har et udvalg af lækre mousser, som kan kombineres på utallige forskellige måder – både flere mousser sammen, eller i fin harmoni med andre smagsoplevelser. Se udvalget i avisen eller besøg www.oetker-professional.dk for at se opskrifterne samt for yderligere inspiration.

Læs hele temavisen her

GÅ TILBAGE