Forårets fødevaremesser rundt om i landet

Forårets fødevaremesser rundt om i landet

Nu skriver vi 2023, og det betyder, at det snart er tid til de største fødevaremesser i Danmark. Du får her en kort introduktion til årets første par stykker, så du kan sætte kryds i kalenderen med det samme – for dem vil du ikke gå glip af!

Disse messer er målrettet dig, der arbejder professionelt med mad, og som gerne vil inspireres med nye tendenser, bæredygtige løsninger og spændende produktnyheder.

Desuden kan du få faglig sparring, gode råd og kreative idéer af de mange konsulenter og eksperter fra branchen, der står klar til at snakke med dig. Du kan bl.a. høre mere om Fantastisk Frisk-konceptet, møde vores nøje udvalgte udstillere samt få indblik i de nyeste trends inden for gastronomiens verden.

 

Glæd dig!

På messerne er der ydermere events og smagsprøver fra leverandører hele dagen lang, så der er nok at se frem til, når vi samles til en af de største kulinariske fødevaremesser rundt om i det ganske danske land.

Til foråret slår vi flere steder dørene op for en dag i madkunstens tegn, og du er selvfølgelig inviteret. Du kan se en oversigt over årets første messer og læse mere om dem hver især på deres hjemmesider, som også er angivet nedenfor:

 

CATERINGMESSE NORD

1. marts 2023

Gigantium

Willy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg Øst

Læs mere og book din billet her.

 

CATERINGMESSE SYD

14. marts 2023

Odense Congress Center

Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ

Læs mere og book din billet her.

 

MADVÆRKSTEDET

21.-22. marts 2023

Lokomotivværkstedet

Otto Busses Vej 5a, 2450 København SV

Læs mere og book din billet her.

 

CATERINGMESSE MIDT

29. marts 2023

MCH Messecenter Herning

Vardevej 1, 7400 Herning

Læs mere og book din billet her.

 

Vi glæder os til at se dig!

GÅ TILBAGE