Tag dine gæster med på en kulinarisk rejse gennem det grønne køkken! Udforsk vores nye tema ”Det Grønne Køkken”, der byder på et udvalg af plantebaserede delikatesser, bælgfrugter og opdag spændende nyheder samt særlige tilbud til jer.
Det Grønne Køkken
01.01.2025Tag dine gæster med på en kulinarisk rejse gennem det grønne køkken! Udforsk vores nye tema ”Det Grønne Køkken”, der byder på et udvalg af plantebaserede delikatesser, bælgfrugter og opdag spændende nyheder samt særlige tilbud til jer.
Highlights fra avisen
Grønt er godt
Bælgfrugter er ved at gøre indtog hos danskerne, og det er både en billig og lækker spise! Urtekram og Unifood har et bredt udvalg af økologiske proteinkilder med i avisen, der gør det nemt at lave plantebaserede måltider. Skal det gå hurtigt, byder Legurme på kogte bønner og kikærter, der er klar til brug. Til sammenkogte retter og som fylde er linser også en fantastisk proteinkilde. Se et udvalg af linser fra ABL i avisen eller find kornprodukter fra Bonduelle og Haugen-Gruppen. Skal det i stedet være nemt med rodfrugter har Peka en masse skønne kartoffelprodukter med i avisen og Chefs Cut har et stort udvalg af rodfrugter og beder klar til brug.
Dyrk de nemme løsninger
De fleste er godt klar over, at vi skal spise mere grønt i hverdagen, men som kantine og restaurant er ikke altid nemt at finde på nye opskrifter i en hverdag, hvor tiden er knap. I avisen kan man finde en masse spændende produkter, hvor du kan spare tid. Cater Food byder på en masse lækre hotfill produkter, hvor du blot skal varme op og så er det klar til servering.
Ardo har en masse lækre grøntsagsbøffer og grøntsagssnacks, der er klar til at blive tilberedt for hurtig servering. Skal der i stedet smæk på de kødfrie dage har både Findus, Daloon og The Vegetarian Butcher en masse lækre vegetariske produkter, hvor det er nemt at erstatte kødet med et grønt alternativ.
Et kødfrit alternativ
Naturli’ har både pølse, veggie fars og bøffer som gør det nemt at finde alternativer til opskrifter med kød. Mangler du i stedet inspiration til det klassiske frokostbord kan du få plantepostej og veganske frikadeller fra Hanegal og Nr. Onsild.
Biogan tilbyder plantebaserede køderstatninger hvor tofu og tempeh er i fokus, deres produkter kan bruges i gryderetter, salater og som tilbehør til buffeter.
Boost smagen
Det grønne køkken elsker krydderi. Skal du lave sammenkogte retter eller lækre saucer, kan du tilsætte Oscars demi glace grøntsagsbase og skabe dybde i retten.
Santa Maria har også introduceret en helt ny linje af koreanske produkter, der med garanti kan forvandle en simpel grøntsag til en smagsoplevelse udover det sædvanlige. I avisen kan du også finde antipasti fra Felthusen, hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelse.
Alt til morgenbordet
Det store morgenbord byder på et væld af muligheder for at få mere grønt på menuen. Med havredrik og plantesmør fra Arla og Naturli’ kan du tilbyde dine gæster et alternativ til klassiske mejeriprodukter.
Havredrikken er også super med kornbaserede produkter som havregryn og havreklid fra Lantmännen Cerealia. Ellers tilbyder Kohberg et stort udvalg af brød, der passer perfekt til plantesmøren.
Er du klar til at læse mere om alle de spændende vegetariske og veganske muligheder? Så find avisen her.
GÅ TILBAGE