Sæt rodfrugter på menuen

Sæt rodfrugter på menuen

Med oktober måneds ankomst er det for alvor tid til at bevæge sig væk fra de lette sommerserveringer og i stedet sætte de lidt tungere retter på menuen. Her kan rodfrugter være et godt valg til din menu.

Vi følger den danske sæson, og inden for frugt og grønt er rodfrugter her et oplagt valg til dine vinterserveringer.

I vores sortiment af Fantastisk Frisk Forberedt finder du et bredt udvalg af smagfulde rodfrugter, som er lette at gå til. Vi har gjort al forarbejdet med at vaske, skrælle og snitte råvarerne, så du kan bruge tiden mere effektivt i køkkenet.


Spar tid i køkkenet med forberedte rodfrugter

Vi har bedt Søren Kyed, som er Gastronomisk chef ved AB Catering, om at give sine bedste tips til, hvorfor vi skal sætte rodfrugter på menuen:

Rodfrugter er noget af det bedste, du kan sætte på menuen lige nu. Vi befinder os nemlig i begyndelsen af sæsonen, og det er her, de er allerbedst. Med vores forberedte varer er det også utroligt let og enkelt at servere rodfrugter, idet alt forarbejdet allerede er håndteret. Vælger du fx de skrællede knoldselleri, slipper du for sand og jord i køkkenet. De er direkte klar til brug, og du kan hurtigt skære dem ud og bage dem i ovnen. De skrællede knoldselleri egner sig også godt til at blive saltbagt, eller du kan koge dem til en lækker puré. Vores skrællede rødbeder er ligeledes lette at håndtere, og de er bl.a. gode til råsyltning, men du kan også bage dem i ovnen”.

Søren Kyed Gastronomisk chef AB Catering


Du kan gå på opdagelse efter friske rodfrugter i vores webshop, og du finder også et udvalg her nedenfor.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer