Høsten er i gang på Skovsgaard Gods

Høsten er i gang på Skovsgaard Gods

På Skovsgaard Gods står flotte, farverige afgrøder netop nu i fuldt flor på marken. Se hvilke skønne, økologiske grøntvarer, som vi netop nu kan tilbyde.

Høsten er i fuld gang på Skovsgaard Gods, og netop nu høstes der mange forskellige salater, bladbeder, gulerødder med top, spiseblomster og krydderurter – og inden længe også fennikel.

Som noget nyt tilbyder vi to afgrøder, som lever op til ORIGENAL - et unikt samarbejde, hvor AB Catering og Aurion arbejder sammen om at vække gamle danske sorter til live igen. Man har i den forbindelse været på Christians Ø for at hente frø til persille, der minder meget om den bredbladede persille. Den er karakteristisk i smagen og skal helt klart prøves.

Spinat lyder navnet ”Kongen af Danmark”, der har en dokumenteret, gammel dansk dyrkningshistorie, og derfor kan den også mærkes ORIGENAL. Den er smækfyldt med vitaminer, giver en god mæthedsfornemmelse, og også denne er snart klar til dig.

Du kan se alle de sæsonaktuelle varer nedenfor, eller du kan gå på opdagelse i vores webshop efter friske grøntvarer fra Skovsgaard Gods

 

GÅ TILBAGE

Relaterede varer