Danske asparges fra den fynske muld

Danske asparges fra den fynske muld

Den danske asparges er en ægte forårsbebuder, og med den første høst ved man, at den danske sæson for alvor er i gang. Det er tid til at komme ud af det tunge vinterkøkken og lade de lette retter komme i spil. Her kan du lade dig inspirere af de friske, danske asparges fra Sanderumgaard.

I naturskønne omgivelser omgivet af store marker og smukke alléer ligger Sanderumgaard – en klassisk, dansk herregård med rødder tilbage til 1700-tallet. Her dyrker man nogle af landets bedste asparges, og du finder dem naturligvis i sortiment hos os.


Vores friske asparges er smagen af dansk sol og sommer. De har en fantastisk saftspændstighed og smag, som adskiller sig væsentligt fra især de udenlandske asparges, og det skyldes i høj grad vores dyrkningsmetoder. Vi jordbearbejder mindst muligt og arbejder målrettet for at styrke biodiversiteten. Samtidig er vejen fra jord til bord kort, hvilket giver vores asparges en helt unik friskhed. På Sanderumgaard lærer vi hele tiden nyt om naturen, nye sorter og dyrkningsmetoder, og det giver smagfulde, danske asparges af høj kvalitet.

Henrik Terp, driftsleder på SanderumgaardInspiration til din menu

Lad dig inspirere af vores Fantastisk Frisk-univers, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter. Prøv eksempelvis opskriften på ’Aspargessalat med vinaigrette og røgede muslinger, som er særligt egnet til forårets serveringer.

Se flere gode opskrifter her 


Se filmen om de skønne asparges fra Sanderumgaard

Vi har besøgt Sanderumgaard på Fyn og giver dig her et godt indblik i de smukke omgivelser, som de skønne asparges dyrkes i. Se filmen her:

GÅ TILBAGE

Relaterede varer