Sommer, sol og smagfulde muslinger

Sommer, sol og smagfulde muslinger

Muslinger er for mange indbegrebet af sommer i Danmark – særligt serveret som moules frites og med et lækkert glas kølig rosévin til. Læs mere og bliv inspireret her.

I Danmark har vi i den grad også taget den til os, og særligt i Skagens uge 29 bliver den eksklusive sommerspise for alvor nydt i fulde drag. Generelt bliver der i løbet af sommeren i Danmark hvert år solgt og spist mange muslinger, og Vilsund Blue er vores nøje udvalgte leverandør på området.


Gamle traditioner, samme høje kvalitet

Muslinger fra Vilsund Blue er fanget i Limfjorden, hvor man har en lang tradition for muslingefiskeri af høj kvalitet, der går mange hundrede år tilbage. Virksomheden selv (etableret i 1986) er prisbelønnet og har til dagligt hjemme på Nykøbing Mors, hvor de leverer ferske blå- og hjertemuslinger, østers, røgede og olierede muslinger, økologiske line-muslinger og meget mere. Selvfølgelig med smagen i højsædet.

Hos Vilsund Blue vægtes bæredygtighed højt: De blev som det første muslingefiskeri i verden tildelt MSC-certificeringen, som anerkender bæredygtigt fiskeri. Det tildeles fisk- og skaldyrsproducenter, der efterlever en række grønne principper og er med til at sikre bestand, havbund og miljø i havene verden over.

Deres blåmuslinger fra Limfjorden har opnået stor anerkendelse grundet deres karakteristiske, salte smag. Dette er, fordi fjorden er åben i begge ender, så havvandet kan strømme igennem og berige blåmuslingerne smagen – de er desuden i sæson hele året, men særligt populære og eftertragtede om sommeren.


Et must-eat i solen

Prøv Vilsund Blues ferske blåmuslinger (også kendt som ”det blå guld”), som gør sig rigtig fint som hovedingrediensen i moules frites; for når sol og sommer melder sin ankomst – både i Skagen og i resten af Danmark – betyder det startskuddet for sommerens mest delikate spise.

Gå på opdagelse blandt varerne nedenfor:

GÅ TILBAGE

Relaterede varer