En alsidig og smagfuld fisk

En alsidig og smagfuld fisk

Laksen er en herlig, fed spisefisk med utroligt mange egenskaber. Ud over at have en fantastisk smag er laksen en vigtig kilde til D-vitamin, og samtidig indeholder den både B12-vitamin, jod, selen, mineraler og sunde fedtsyrer.

Særligt i det professionelle køkken betragtes laksen som en alsidig fisk, der kan tilberedes på et hav af måder. Især gravad laks er en klassiker på ethvert menukort, men prøv eksempelvis også en smagfuld laksetatar – eller server din laks med bagte jordskokker, kikærter og rejer. Du kan finde flere inspirerende og velsmagende opskrifter med laks på vores hjemmeside abcatering.dk

Udsøgt kvalitet fra Færøerne

Seawell er vores nøje udvalgte leverandør af kvalitetslaks fra den færøske producent Bakkafrost. Laksefileterne herfra er alle ASC-certificerede, og samtidig er de af en særlig stamme, som giver laksekødet en helt unik kvalitet.

Smagen afhænger af vejrforhold

De færøske laks fra Bakkafrost er desuden opdrættet midt i Atlanterhavet, hvor man har en mere konstant temperatur og stærke strømforhold, hvilket også har stor indflydelse på fiskens smag og karakter.

”Hos Bakkafrost på Færøerne opdrættes laksen efter nogle helt særlige opdrætsmetoder. Samtidig har man udviklet sin egen foderblanding, hvilket er med til at give laksen en pænere farve og en god tekstur. Hvor andre laks kan være lyse og bløde i kødet, er vores laks mere røde og faste, og det skyldes netop kombinationen af foderet og opdrætsmetoderne, som er ud over det sædvanlige,” udtaler Peter Bidstrup, der er Managing Director hos Seawell.

Bliv inspireret af produkterne nedenfor eller find dem direkte i vores webshop på abcatering.dk

GÅ TILBAGE

Relaterede varer