En madoplevelse udover det sædvanlige

En madoplevelse udover det sædvanlige

Gastro Kalv er synonym med kalvekød på et helt nyt niveau. Læs mere om det helt unikke kvalitetskoncept, hvor smag, saft og kraft mødes på et højere plan.

Gastro Kalv er lyst og lækkert kød fra kalve, som er født og opvokset i Danmark. Kødet, som kommer fra kødkvægskalve, er kendetegnet ved en dejlig mild smag, en enestående mørhed og en uovertruffen spisekvalitet. Kalvene er opdrættet af udvalgte landmænd med ekstra fokus på dyrevelfærd. De går frit, har adgang til arealer med dybstrøelse og har ekstra plads. Den særlige opvækst og specielle udvælgelse af kalvene gør kødet til en dejlig smagsoplevelse, man ikke finder andre steder.

”Dansk Gastro Kalv er bare noget særligt. Og så kan man lave så uendeligt mange lækre retter med det. Jeg vælger ofte simpelt, tilbehør, fordi smagen af kalv er så lys og go’ at den fortjener at blive fremhævet” fortæller Mikkel Marschall - kok og grundlægger af Sol Over Gudhjem-kokkekonkurrence

Dansk Gastro Kalv fra Danish Crown er måske noget af det bedste kalvekød, du kan få. Det skyldes, at vi gør en masse for, at kalvene skal ha’ det godt. Du får derfor mere for dine penge - både i smag og i dyrevelfærd. Dansk Gastro Kalv er udvalgte kalve fra kødkvægsracer som eks. Charolais, Dansk Blåhvid og Hereford. De har ekstra plads i stalden, et lag af dybstrøelse at ligge på og adgang til frie arealer. Kalvene får råmælk, grovfoder og bliver jævnligt tilset af en dyrlæge. Kalvene bliver særligt udvalgte efter alder og vægt, så spisekvaliteten sikres.

Dansk Gastro Kalv er fyldige og møre udskæringer der optimerer køkkenkalkulationernen og bringer masser af lækker, mør smag ud på tallerkenerne i hele Danmark.

 

GÅ TILBAGE

Relaterede varer