Velkommen til vores univers af kød & pålæg

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er AB Caterings kød- og pålægskoncept, hvor du kan finde masser af viden og inspiration, og hvor vi præsenterer et spændende grundsortiment af kød og pålæg. Her samler vi okse, gris, lam, vildt og pålæg under en kategori. Du er her garanteret et skarpt fokus på det gode slagterhåndværk, kompromisløs kvalitet, et bredt varesortiment og altid høj fødevaresikkerhed.

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er en del af vores Fantastisk Frisk koncept, hvor du også finder Frugt & Grønt og Fisk & Skaldyr. Kig efter Fantastisk Frisk navnet, hvis du foretrækker ferske og friske råvarer af højeste kvalitet.

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

.

Se hvordan Dennis fra Restaurant Textur bruger Gastro Kalv®

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Nøglen til uovertruffen spisekvalitet

Nøglen til uovertruffen spisekvalitet

22.05.2019
Dansk Gastro Kalv Gastro Kalv Kalvekød Bæredygtighed

Dansk Gastro Kalv er et koncept, som ved nøje udvalgte mælke- og kødkvæg-racer, giver kød i topklasse. Læs her, hvordan dette fantastiske kalvekød er udviklet.

Læs mere
Skovens fineste kød

Skovens fineste kød

02.05.2019
vildt

Vildtsæsonen er over os og blandt noget af det mest velsmagende og fine kød, der er i sortiment i øjeblikket, er rådyrkød. 

Læs mere
En verden af røg

En verden af røg

25.04.2019
woodsmoke røg grill

Røg ved grilning kan bruges på mange måder til at fremhæve, supplere eller helt transformere smagen af kød, fisk og grønt. Læs hvad røg kan gøre for dit køkken og dine retter her.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Kød & Pålæg

Vi har organiseret alle brands igennem 3 grupper - basis, luksus og premium. Igennem alle 3 grupper kan du forvente et fokus på høj kvalitet til den rigtige pris i et niveau, der matcher alle typer køkkener.

I konceptet kan du finde alle de klassiske basisprodukter, du kender, men også de mere specielle produkter du måtte lede efter. Og vi er altid åbne for forespørgsler på netop det, du har behov for.

Med en moderne tilgang til det gamle slagterfag sælger vi ikke blot nogle af landets fineste kødvarer, men sætter samtidigt fokus på den gode rådgivning til alle former for køkkener, som ønsker kyndig vejledning til at opnå de bedste resultater - både kulinarisk og økonomisk.

Vi har meget høje standarder inden for hygiejne og rengøring og lever ikke blot op til de eksisterende krav, men foretager løbende yderligere prøver for at sikre, at vores varer er sikre og lever op til alle krav.

 

Dansk Gastro Kalv

Dansk Gastro Kalv er lyst og lækkert kød fra kalve, som er født og opvokset i Danmark. Kødet, som kommer fra kødkvægskalve, er kendetegnet ved en dejlig mild smag, en enestående mørhed og en uovertruffen spisekvalitet.

Kalvene er opdrættet af udvalgte landmænd med ekstra fokus på dyrevelfærd. De går frit, har adgang til arealer med dybstrøelse og har ekstra plads. Den særlige opvækst og specielle udvælgelse af kalvene gør kødet til en dejlig smagsoplevelse, man ikke finder andre steder. 

Dansk Gastro Kalv fra Danish Crown er måske noget af det bedste kalvekød, du kan få. Det skyldes, at vi gør en masse, for at kalvene skal ha' det godt. Du får derfor mere for dine penge. Både i smag og i dyrevelfærd. 

Du kan for eksempel bruge mør og smagsfuld lårtunge fra Gastro Kalv til en skøn ret med persillerod. Se opskriften her:

Kalvelårtunge med persillerod, persille og syltede urter

Udpluk fra sortimentet af Gastro Kalv:

Kalvetykstegsfilet uden sål

Kalveentrecote uden kappe

Gastro Kalvemedaljon Tyksteg

Kød & Pålæg varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til fantastisk friske varer - direkte i din mailboks.