Velkommen til vores univers af kød & pålæg

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er AB Caterings kød- og pålægskoncept, hvor du kan finde masser af viden og inspiration, og hvor vi præsenterer et spændende grundsortiment af kød og pålæg. Her samler vi okse, gris, lam, vildt og pålæg under en kategori. Du er her garanteret et skarpt fokus på det gode slagterhåndværk, kompromisløs kvalitet, et bredt varesortiment og altid høj fødevaresikkerhed.

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er en del af vores Fantastisk Frisk koncept, hvor du også finder Frugt & Grønt og Fisk & Skaldyr. Kig efter Fantastisk Frisk navnet, hvis du foretrækker ferske og friske råvarer af højeste kvalitet.

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

.

Dansk Gastro Kalv® - et halvt år på hylden

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Bertel x Museth i prestigefyldt selskab

Bertel x Museth i prestigefyldt selskab

19.12.2022
BertelxMuseth Bertels Gris RisingStar2023

Der er nu blevet løftet endnu et slør i Rising Star-konkurrencen, og denne gang handler det om hovedrettens elementer…

Læs mere
Økologisk kvalitetsgris med sprøde svær

Økologisk kvalitetsgris med sprøde svær

25.11.2022
Fantastisk Frisk Bertels Gris Dyrevelfærd

Med udskæringer fra Bertels Gris kan du sætte smagfuldt grisekød på din julemenu med god samvittighed.

Læs mere
Michael Museth fortæller

Michael Museth fortæller

07.11.2022
BertelxMuseth Bertels Gris charcuteri Økologi

Se videoerne om vores charcuteriprodukter fra Bertel x Museth og få inspiration til, hvordan du kan anvende dem i dit eget professionelle køkken. 

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Kød & Pålæg

Vi har organiseret alle brands igennem 3 grupper - basis, luksus og premium. Igennem alle 3 grupper kan du forvente et fokus på høj kvalitet til den rigtige pris i et niveau, der matcher alle typer køkkener.

I konceptet kan du finde alle de klassiske basisprodukter, du kender, men også de mere specielle produkter du måtte lede efter. Og vi er altid åbne for forespørgsler på netop det, du har behov for.

Med en moderne tilgang til det gamle slagterfag sælger vi ikke blot nogle af landets fineste kødvarer, men sætter samtidigt fokus på den gode rådgivning til alle former for køkkener, som ønsker kyndig vejledning til at opnå de bedste resultater - både kulinarisk og økonomisk.

Vi har meget høje standarder inden for hygiejne og rengøring og lever ikke blot op til de eksisterende krav, men foretager løbende yderligere prøver for at sikre, at vores varer er sikre og lever op til alle krav.

 

En bøf med saft & kraft

Rio Lucia Angus Grassfed er kødkvæg af højeste kvalitet fra Uruguay, hvor man har en lang og stolt tradition for produktion af smagfuldt oksekød. Kvæget går frit året rundt, og den naturlige opdrætsmetode kombineret med græsfodringen giver kødet sin fantastiske struktur og marmorering.

Se hele udvalget her.

Kød & Pålæg varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til fantastisk friske varer - direkte i din mailboks.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev