Velkommen til vores univers af kød & pålæg

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er AB Caterings kød- og pålægskoncept, hvor du kan finde masser af viden og inspiration, og hvor vi præsenterer et spændende grundsortiment af kød og pålæg. Her samler vi okse, gris, lam, vildt og pålæg under en kategori. Du er her garanteret et skarpt fokus på det gode slagterhåndværk, kompromisløs kvalitet, et bredt varesortiment og altid høj fødevaresikkerhed.

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er en del af vores Fantastisk Frisk koncept, hvor du også finder Frugt & Grønt og Fisk & Skaldyr. Kig efter Fantastisk Frisk navnet, hvis du foretrækker ferske og friske råvarer af højeste kvalitet.

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

.

Se hvordan Dennis fra Restaurant Textur bruger Gastro Kalv®

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Sublimt pålæg fra Mors

Sublimt pålæg fra Mors

07.01.2019
Sublim Slagterpålæg

SUBLIM er Fantastisk Frisk Kød & Pålægs eget mærke, hvor vi præsenterer en helt ny serie af slagterpålæg. 

Læs mere
Dansk Gastro Kalv

Dansk Gastro Kalv

07.01.2019
Dansk Gastro Kalv Gastro Kalv Kalvekød Bæredygtighed

Dansk Gastro Kalv er en overbygning til Dansk Kalv-konceptet. Det er lyst og lækkert kød fra kalve, som er født og opvokset i Danmark. Læs med her og se, hvorfor du skal vælge Dansk Gastro Kalv.  

Læs mere
Gastro Kalv er en kæmpe succes

Gastro Kalv er en kæmpe succes

13.12.2018
gastro kalv Dansk Gastro Kalv kalvekød Bæredygtighed

Vores Dansk Gastro Kalv koncept har taget Danmark med storm. Kombinationen af bæredygtighed, dyrevelfærd og danskhed har tiltalt flere restauranter og caféer end forventet. Nu afslører vi også en særlig gourmet-variant.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Kød & Pålæg

Vi har organiseret alle brands igennem 3 grupper - basis, luksus og premium. Igennem alle 3 grupper kan du forvente et fokus på høj kvalitet til den rigtige pris i et niveau, der matcher alle typer køkkener.

I konceptet kan du finde alle de klassiske basisprodukter, du kender, men også de mere specielle produkter du måtte lede efter. Og vi er altid åbne for forespørgsler på netop det, du har behov for.

Med en moderne tilgang til det gamle slagterfag sælger vi ikke blot nogle af landets fineste kødvarer, men sætter samtidigt fokus på den gode rådgivning til alle former for køkkener, som ønsker kyndig vejledning til at opnå de bedste resultater - både kulinarisk og økonomisk.

Vi har meget høje standarder inden for hygiejne og rengøring og lever ikke blot op til de eksisterende krav, men foretager løbende yderligere prøver for at sikre, at vores varer er sikre og lever op til alle krav.

 

Dansk Gastro Kalv

Dansk Gastro Kalv er en overbygning til Dansk Kalv-konceptet. Det er lyst og lækkert kød fra kalve, som er født og opvokset i Danmark. Kød der kommer fra kødkvægskalve, er kendetegnet ved en dejlig mild smag, en enestående mørhed og en uovertruffen spisekvalitet. Kalvene er opdrættet af udvalgte landmænd med ekstra fokus på dyrevelfærd. De går frit, har adgang til arealer med dybstrøelse og har ekstra plads. Den særlige opvækst og specielle udvælgelse af kalvene, gør kødet til en dejlig smagsoplevelse, man ikke finder andre steder.

Derfor skal du vælge Dansk Gastro Kalv

Dansk Gastro Kalv fra Danish Crown er måske noget af det bedste kalvekød, du kan få. Det skyldes, at vi gør en masse for, at kalvene skal have det godt. Du får derfor mere for dine penge. Både i forhold til smag og til dyrevelfærd. 

Dansk Gastro Kalv er fyldige og møre udskæringer der optimerer køkkenkalkulationerne og kommer fra kødkvægsracer som f.eks. Charolais, Dansk Blåhvid og Hereford. Kalvene har ekstra plads i stalden, et lag af dybstrøelse at ligge på og adgang til frie arealer. De får råmælk, grovfoder og bliver jævnligt tilset af en dyrlæge. Kalvene bliver særligt udvalgt efter alder og vægt så spisekvaliteten sikres. 

I webshoppen lige nu: 

Kalvebov

Kalvetykkam

Kalveyderlår m. fedt

 

Kød & Pålæg varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til fantastisk friske varer - direkte i din mailboks.