Velkommen til vores univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er AB Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste og friskeste varer.  

 

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

,

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Dansk frugt: Nyd den lange sæson

Dansk frugt: Nyd den lange sæson

15.02.2023
Frugt frugt og grønt frugtavlere frugt i sæson

Æblet er et af de mest solgte frugter på det danske marked, men kun 30-40% af de købte æbler i Danmark er danske. Læs med her, hvor vi sætter fokus på de smagfulde danske frugter og giver og inspiration til at anvende dem i dit eget professionelle køkken.

Læs mere
Fagnørderi og passion for skæve grøntsager

Fagnørderi og passion for skæve grøntsager

23.01.2023
frugt og grønt GartnerHjælpen Grøntvarer i sæson

Vi har besøgt Madsen og Fjalland på Skive Gymnasium, som har sat gang i den grønne bølge i deres køkken med bl.a. skæve grøntvarer fra GartnerHjælpen.

Læs mere
Vi hejser flaget for den danske frugt

Vi hejser flaget for den danske frugt

29.11.2022
Frugt frugt og grønt frugtavlere frugt i sæson

Hos AB Catering støtter vi op om den danske frugtproduktion og de lokale danske frugt- og grøntavlere; i samarbejde med Gasa Nord Grønt sætter vi fokus på sæsonens frugt.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.

 

Saftige Æbler & Sensommerpærer

Æblesæsonen er nu skudt i gang, og de lækre, saftige sensommeræbler er spiseklare. 

De friske og sød-syrlige Sunrise æbler er oplagte til desserten, mens sorten Aroma er formidabel til salaten og desserten. Begge æbler er endvidere fantastiske spiseæbler. 

Udover de fantastiske æbler er også de velsmagende Clara Friis pærer. Med deres saftige og sprøde smag er de en sikker klassiker, som gør sig godt som spisefrugt og som en central komponent i desserter, bagværk og meget mere.

Frugt & Grønt varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.