Velkommen til vores univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er AB Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste og friskeste varer.  

 

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

,

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Tid til asparges

Tid til asparges

06.05.2019
Asparges

Danske asparges er netop nu i sæson og findes i et væld af variationer. Bliv klogere på disse, og se samtidigt en aspargesopskrift, der bare smager af sommer.

Læs mere
Grønnere grill

Grønnere grill

01.05.2019
grill

Kød og fisk er klassiske varer at grille, men man kan frembringe mindst lige så mange forskellige smagsnuancer ved at grille grøntvarer.

Læs mere
Alsidige rabarber

Alsidige rabarber

23.04.2019
rabarber

De sæsonaktuelle rabarber gør sig fantastisk i både bagværk, tallerkenretter og i det sure/salte køkken. Vi har samlet 4 inspirerende opskrifter her.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.

 

Den 5. grundsmags stjerne

Svampe er lige så alsidige i deres udseende som i deres anvendelsesmuligheder. Udover at være en ingrediens, som er standard i de fleste salatbuffeter, så finder svampe også anvendelse, i alt fra supper, saucer og pastaretter til salater, gryderetter og meget mere. Svampe har i nyere tid også vundet indpas i de danske køkkener, som en hovedingrediens i kødfri retter, eller vegetar/veganer-retter, hvor svampenes umami-grundsmag er med til at skabe synergi i retternes smag. 

Danmarks eneste økologiske svampeproducent

Ikke alle champignonproducenter tænkte som Tvedemose Champignon tilbage i 1999, da man begyndte at dyrke økologiske svampe. I forhold til foodservice kan man hos virksomheden også tydeligt mærke, at der er en øget bevidsthed om økologiske produkter og ser også et salg, der er i vækst til de professionelle køkkener. Det store fokus på kødfri dage og vegetar/veganer-bølgen er specielt også medvirkende til at øge efterspørgslen på virksomhedens produkter. 

Læs det fulde portræt af Tvedemose Champignon her

Et udpluk fra sortimentet af delikate, økologiske svampe:

Økologiske Brune Champignon

Økologiske Kejserhatte

Økologiske Shiitake Svampe

Frugt & Grønt varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.