Velkommen til vores univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er AB Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste og friskeste varer.  

 

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

,

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Vinterens grøntsager

Vinterens grøntsager

07.01.2019
Rodfrugter Vintergrøntsager Suppe

Vinterens grøntsager består primært af grove kål og sprøde rodfrugter som er fyldt med masser af vitaminer. Få her en lækker opskrift på en vitaminfyldt vintersuppe.

Læs mere
Disse 12 grønne bud er et must for ethvert køkken

Disse 12 grønne bud er et must for ethvert køkken

01.01.2019
Sæson Friskskåret Opbevaring Håndskåret

For at du altid har friske og velsmagende grøntvarer ved hånden, har vi udarbejdet en liste over 12 grønne bud, der er essentielle for ethvert køkken.

Læs mere
Kun 50 dage til det går løs i Lyon!

Kun 50 dage til det går løs i Lyon!

11.12.2018
Bocuse d’Or Chartreuse Kalvekam Kenneth Toft-Hansen

Hvordan forbereder man sig på et VM for kokke? Det er hele Danmarks ære, som er på spil, når Kenneth Toft-Hansen om blot 50 dage skal dyste mod verdenseliten i finalen ved Bocuse d'Or.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.

 

Vinterens grøntsager

Vinterens grøntsager består primært af grove kål og sprøde rodfrugter, som er fyldt med masser af vitaminer. Derudover er de ekstremt fiberrige, mætter godt og er med til at holde blodsukkeret stabilt. De grove og tunge grøntsager har en god evne til at blive lagret uden at miste deres sunde næring, og da de ofte er blevet høstet i efteråret, er der derfor ikke gået så meget næring tabt. Vinterens grøntsager er nemme at få til at smage helt fantastisk, især hvis du strategisk bruger vinterens krydderurter til at fremhæve vinterens smagsindtryk og personlighed.

Vitaminfyldt vintersuppe

Det er højsæson for gode supper, som kan give varmen hos dine gæster. Du får her alletiders opskrift på en cremet puré-suppe, lavet på saltbagt selleri. Ved at saltbage sellerien opnår du en mere intens smag, som vil danne base for hele retten. De grillede citroner bringer balance og tilføjer syre, mens olivenolien tilfører retten både smag og fedme. Endelig tilfører de ristede mandelflager tekstur og sprødhed til retten, som med garanti vil vække begejstring. 

Suppen er selvfølgelig oplagt som et vegetarisk alternativ. 

Se opskriften her

Frugt & Grønt varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.