Prisvindende muslinger & østers

Prisvindende muslinger & østers

Vilsund Blue er en af leverandørerne i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr og leverer velsmagende muslinger og østers, direkte fra Limfjorden.

Siden 1986 har virksomheden med rødder og base i Nykøbing Mors, produceret alt fra blåmuslinger til østers, der sælges i deres rå form, røgede, marinerede og meget mere. Fiskerivirksomheden er dertil, som det første muslingefiskeri i verden, blevet certificeret efter MSC (Marine Stewardship Council) standarden, der anerkender bæredygtigt fiskeri. Fiskeriet bliver nemlig udført under hensyn til både bestand og bæredygtighed, og er dybt forankret i den tilgang, virksomheden har til sit arbejde.

Den gode smag i de mange Vilsund Blue produkter er heller ikke gået uagtet hen. Faktisk har virksomheden høstet adskillige priser for deres produkter. Blandt andet vandt de finalen ved Seafood Excellence Global Awards i 2014 (og var derudover også finalist i 2013, 2015, 2016 og 2017) og vandt Børsens Smagspris i 2016 for deres Premium blåmuslinger.

Økologien vinder indpas i mange køkkener, og muslingerne er ingen undtagelse. Linemuslingerne fra virksomheden opdrættes nemlig økologisk. ”Blåmuslingerne fra Vilsund Blue er utroligt populære, men vi ser også, at interessen for de økologiske muslinger, virkelig begynder at rykke på sig ude blandt køkkenerne" fortæller Morten Nysom, specialist ved Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr

Varerne kommer i adskillige, forskellige emballagetyper – heriblandt MAP (Modified Atmosphere Packaging) forpakningen, som traditionelt anvendes til almindeligt kød. Her sikrer den lufttætte pakke, at produktet indeni holder sig frisk og velsmagende i så lang tid som muligt. ”Faktisk er de MAP pakkede ferske blåmuslinger nogle af dem, vi sælger allerflest af i øjeblikket. Der er virksomheden virkelig med på at tænke nyt, hvad angår emballagen og den dertilhørende friskhed og smag” afslutter Morten.

Vi har nedenfor udvalgt en række velsmagende varer fra landets eneste industrielle producent af muslingeprodukter – få dem på vores webshop. Velbekomme!

GÅ TILBAGE

Relaterede varer