Udvid din horisont og find inspiration til, hvordan du og dit spisested kan komme med på øko-vognen. Hæftet giver dig en række gode råd omkring økologiske varer og giver dig indblik i baggrunden for mange af de økologiske koncepter.

Læs det økologiske hæfte

Hele oktober måned 2018 står i økologiens tegn hos AB Catering. Derfor skal du selvfølgelig også have en hel tilbudsavis med udelukkende, økologiske råvarer. Så er der ingen undskyldning for at prøve en økologisk variant. 

ØKOTOBER Tilbud 2018

Vores webshop bugner med økologiske produkter i adskillige varegrupper. Faktisk har vi Danmarks største økologiske udvalg, når det kommer til foodservice. På shoppen kan du bruge filtre til udelukkende at finde økologiske produkter.

Se alle Øko-varer på shoppen Se alt Øko Frugt & Grønt

Økologisk Inspiration 2018

Økologi er kommet for at blive og AB Catering er med dig hele vejen. Vi har øko-uddannede konsulenter i alle afdelinger og tilbyder et omfattende udvalg af økologiske produkter. I dette hæfte giver vi dig en grundig gennemgang af alt fra økologisk omlægning over økologiske opskrifter til indblik i vores økologiske leverandørers verden. Tag et kig og lad os gerne høre fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med noget.

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Økologi i landbruget

Økologi i landbruget

Økotober Økologi

I forbindelse med ØKOtober ser vi på, hvilke krav og retningslinjer de økologiske landmænd skal efterleve, og hvad du får, når du vælger at købe økologisk. 

Læs mere
Frisk fisk med god samvittighed

Frisk fisk med god samvittighed

Fisk Thorupstrand Seawell

Overfiskeri er i dag den største trussel mod en lang række fiskebestande. Derfor skal der bæredygtige metoder til, hvis vi skal passe på naturens helt eget naturlige køleskab. Læs mere...

Læs mere
Økologi og animalsk produktion

Økologi og animalsk produktion

Økotober Økologi Kød

I denne måned er det ØKOtober og vi har derfor fokus på økologi. Økologi er helt basalt videnskaben om forholdet mellem levende væsner og mellem dem og deres miljø. Men hvad dækker begrebet ’økologi’ egentligt over når det kommer til kød og animalsk produktion? Det tager vi et nærmere kig på herunder.

Læs mere
Flere artikler

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER