AB Catering Aalborg søger lagermedarbejder til aftenhold

AB Catering A/S blev etableret i 1984 og leverer i dag fleksible totalløsninger inden for distribution af alt, hvad et professionelt køkken har brug for.

AB Catering Aalborg A/S dækker området fra Skagen til Randers og fra Thisted til Hals på alt indenfor food-service. Dermed er lageret en livsnerve i forbindelse med at få forretningen til at fungere optimalt.

Vi søger dig fordi:

-          Du er vant til at arbejde på et lager

-          Du har god fysik

-          Du har erfaring med lagerstyring og kan se ideer og muligheder, når det kommer til den logistiske indretning og fordeling

-          Du har erfaring med pluk- og pakning af varer – gerne med Pick-by-Voice

-          Erfaring med varemodtagelse er en fordel

-          Du kan fremvise straffeattest

-          Du har truck certifikat B

Du forstår at arbejde selvstændigt med dine opgaver og løse dem kvalitets- og ansvarsbevidst. Derudover evner du at bevare et køligt overblik og lader dig ikke skræmme af nye vaner og udfordringer – selv når deadlines blive korte. Du er en teamplayer, der gerne går en ekstra mil for dine kolleger. Du er fleksibel/engageret og kan beholde ordenssansen i det du gør, i en dynamisk og til tider hektisk arbejdsdag. At du er imødekommende og positiv, når dine opgaver skal afstemmes med flowet i resten af huset, er en selvfølge.

Der er tale om en faste vagter med en fastlagt vagtplan på 37 timer om ugen med vagt søndag – torsdag fra 18.00-02.00 inkl. pauser.

Vi afholder løbende samtaler.

Du får:

-          Frihed under ansvar

-          Gode og hjælpsomme kollegaer

-          Grundig oplæring

Du bliver en del af vores lager, hvor du får et spændende job med mange afvekslende opgaver på en arbejdsplads i konstant udvikling. Dine mange dygtige kolleger bidrager alle til en rar hverdag med en uformel omgangstone, og de vil altid hjælpe dig med at lykkes i det daglige.

Ansættelsen er en timelønsansættelse, som på sigt kan føre til fastansættelse for den rette.

Hvis stillingen lyder interessant, skal du hurtigst muligt, dog senest d. 16.08.2020 sende os din ansøgning, CV samt relevante bilag til HR Partner Christina Thorsager via mail csr@abaa.dk