AB Catering Aalborg søger fritidsmedarbejdere til lager

AB Catering A/S blev etableret i 1984 og leverer i dag fleksible totalløsninger inden for distribution af alt, hvad et professionelt køkken har brug for.

AB Catering Aalborg A/S dækker området fra Skagen til Randers og fra Thisted til Hals på alt indenfor food-service. Dermed er lageret en livsnerve i forbindelse med at få forretningen til at fungere optimalt.

Vi søger dig fordi:

-          Du ønsker at arbejde på et lager

-          Du har god fysik

-          Du er klar til at arbejde med pluk- og pakning af varer

-          Du kan fremvise straffeattest

-          Hvis du har truck certifikat B, vil dette være en klar fordel

Du forstår at arbejde selvstændigt med dine opgaver og løse dem kvalitets- og ansvarsbevidst. Derudover evner du at bevare et køligt overblik og lader dig ikke skræmme af nye vaner og udfordringer – selv når deadlines bliver korte. Du er en teamplayer, der gerne går en ekstra mil for dine kolleger. Du er fleksibel/engageret og kan beholde ordenssansen i det du gør, i en dynamisk og til tider hektisk arbejdsdag. At du er imødekommende og positiv, når dine opgaver skal afstemmes med flowet i resten af huset, er en selvfølge.

Vi søger:

Medarbejdere til fritidsjob, med mindst 2 faste ugentlige vagter + mindst 1 fredagsvagt pr måned.

Vagterne er placeret enten fra 13.00-21.00 eller 14.00-22.00 på de ugentlige vagter, samt 21.00-05.00 på fredagsvagter.

Vi afholder løbende samtaler.

Opstart hurtigst muligt.

Du får:

-          Frihed under ansvar

-          Gode og hjælpsomme kollegaer

-          Grundig oplæring

Du bliver en del af vores lager, hvor du får et spændende job med mange afvekslende opgaver på en arbejdsplads i konstant udvikling. Dine mange dygtige kolleger bidrager alle til en rar hverdag med en uformel omgangstone, og de vil altid hjælpe dig med at lykkes i det daglige.

Hvis stillingen lyder interessant, skal du hurtigst muligt, dog senest 16.08.2020, sende os din ansøgning, CV samt relevante bilag til HR Partner Christina Thorsager via mail csr@abaa.dk