Webshop til madelskere

AB Caterings store webshop giver dig frihed til at bestille dine varer, når du har tid og lejlighed. Du kan oprette favoritlister, gå på opdagelse blandt sæsonens varer og gemme de enheder, du plejer at bestille i. Vi udvikler løbende på platformen, så du får de redskaber, som du skal bruge til at få din hverdag til at lykkes.

Gå til webshop Find din afdeling NYHED: Shop-in-shop med Bent Brandt

Tilbud og inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Se vores tilbud Se udvalg af brands Nyt BLUS magasin

Bliv kunde hos AB Catering

Det er ikke uden grund, at AB Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om AB Catering

Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Vi hejser flaget for den danske frugt

Vi hejser flaget for den danske frugt

Frugt frugt og grønt frugtavlere frugt i sæson

Hos AB Catering støtter vi op om den danske frugtproduktion og de lokale danske frugt- og grøntavlere; i samarbejde med Gasa Nord Grønt sætter vi fokus på sæsonens frugt.

Læs mere
Økologisk kvalitetsgris med sprøde svær

Økologisk kvalitetsgris med sprøde svær

Fantastisk Frisk Bertels Gris Dyrevelfærd

Med udskæringer fra Bertels Gris kan du sætte smagfuldt grisekød på din julemenu med god samvittighed.

Læs mere
En ny chance til de skæve grøntsager

En ny chance til de skæve grøntsager

Grøntsager Bæredygtighed GartnerHjælpen

GartnerHjælpen er et koncept skabt ud fra et ønske om at hjælpe landmændene af med deres overskydende afgrøder, hvorigennem de skæve grøntsager får en ny chance.

Læs mere
Flere artikler

BLUS - Danmarks Foodservicemagasin

Velkommen til den 9. udgave af foodservicemagasinet BLUS, der kredser om temaet STORKØKKENER – deres udfordringer, men også de mange muligheder, de har, når de har mængderne med sig.

I denne udgave af BLUS sættes der fokus på madglæde i store mængder: De køkkener, der cater til større grupper, og hvis mission det er at skabe madglæde for kunderne ved hjælp af bl.a. lækre og sunde råvarer. Gastronomiske udfordringer er der nok af, når det handler om at skabe madglæde hos både de yngste og ældste af landets borgere.

Vi besøger storkøkkenet Madservice Aalborg, hvor de laver mad til de ældre borgere. Kvaliteten er i top, og valget om både indhold og graden af færdigtilberedning ligger hos den enkelte kunde. Vi lægger også vejen forbi Pil og René fra Fru Hansens Kælder, som har et ønske om at skabe gode madvaner hos børn i daginstitutioner, som de kan tage med videre.

Læs det nye BLUS magasin
 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER
 

AB Catering vil også gerne levere til dig

AB Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Bliv kunde hos AB Catering Læs mere om AB Catering

Arrangementer og messer

18 jan

INSPIRATIONSDAG MED “DE 4 ÅRSTIDER”

15.00 - 19.00

Ribe Fritidscenter, Sportsvej 8
6760 Ribe
AB Catering Ribe
29 mar

Cateringmesse Midt 2023

Vardevej 1
7400 Herning
AB Catering Aarhus