Webshop til madelskere

AB Caterings store webshop giver dig frihed til at bestille dine varer, når du har tid og lejlighed. Du kan oprette favoritlister, gå på opdagelse blandt sæsonens varer og gemme de enheder, du plejer at bestille i. Vi udvikler løbende på platformen, så du får de redskaber, som du skal bruge til at få din hverdag til at lykkes.

Gå til webshop

Inspiration & kampagner

Hent inspiration til hverdagen i køkkenet. Se vores 4.000 opskrifter, som du selv kan tilpasse eller gå på opdagelse i vores Fantastisk Frisk koncept, hvor vores ferske, premiumvarer får liv og hvor du kan følge med i sæsonens friske udvalg. Er du mere til gode tilbud, så skynd dig at slå op i vores mange, aktuelle prisbaskere.

Find inspiration her Tilbudsaviser

Bliv kunde hos AB Catering

Det er ikke uden grund, at AB Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om AB Catering

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
En verden af røg

En verden af røg

woodsmoke røg grill

Røg ved grilning kan bruges på mange måder til at fremhæve, supplere eller helt transformere smagen af kød, fisk og grønt. Læs hvad røg kan gøre for dit køkken og dine retter her.

Læs mere
Alsidige rabarber

Alsidige rabarber

rabarber

De sæsonaktuelle rabarber gør sig fantastisk i både bagværk, tallerkenretter og i det sure/salte køkken. Vi har samlet 4 inspirerende opskrifter her.

Læs mere
Gå påsken i møde med lam fra Skovsgaard Gods

Gå påsken i møde med lam fra Skovsgaard Gods

skovsgaard gods lam

Påske er ensbetydende med lammekød, og Skovsgaard Gods har en helt særlig tilgang til produktionen af 100% økologisk lammekød.

Læs mere
Flere artikler

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER
 

AB Catering vil også levere til dig

AB Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Bliv kunde hos AB Catering Læs mere om AB Catering